Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Grainne já tě naprosto chápu…
![]()
jde o to se jen všude předem informovat a uvidíš sama, kde ti budou schopni nejvíce vyhovět.. na Klatovy jsem celkem chválu slyšela a též i na Rokycany…
Myslíš že ti řeknou pravdivě, jak to probíhá a pak to tak skutečně bude? (nebavíme se o možných komplikacích při porodu, kdy musí zakročit doktor atd.)
@Grainne co se týče Prim Macha.. tak věřím, že tě pradvidvě odpoví.. bu´d tě řeknou rovnou ne tohle neděláme v tom nevyhovíme a nebo naopak tě určitou věc schválí… drží se toho, že každý porod začíná dialogem…
za zeptání nic nedáš… a myslím, že bys poznala, kdyby tě nějaký lékař tahal za nos..
@Adenka84 hezké, děkuji
tak my uvidíme jak nám to ve středu vyjde..
@Grainne kdyby tě to ve středu nevyšlo tak prim Mach tuto schůzku bude brzy opět pořádat.. mohu tě pak napsat termín další schůzky.. kdybs chtěla..
@Grainne Ahoj tak dnes sjem byla na té schůzce s Prim machem…bylo tam spoustu těhulek.. vzpoměla sjem si na tebe a ptala se na tvůj dotaz ohledně tatínka na pokoji i přes nco.. tak to možné je, jen si za to musíte připlatit nromální nastandart.. možnost ej si zaplatit i stravu..
jo a pokud si přineseš porodní plán tak jsou ochotni ho do detailu rspektovat… samozhřejmě pokud je to v jejich kometenci…
Ahoj, my tam nebyli
děkuju za položení dotazu
to já celkem počítám že se za to platí nadstandard, jen to většinou nemají na stránkách specifikované, že vůbec mají takové nadstandardy…a jak to tam na tebe působilo? když tam bylo spoustu těhulek, tak to asi vypadá dobře..kolik že mají porodních pokojů? ![]()
@Grainne no říkali, že tatínkové přes noc většinou ani zůstat prý nechtějí, že se to stávaá tak 1× maximálně 2× do roka..
na ě to působilo skvěle…
já měla jasno už před tím, že budu rodit ve Stodě…
těhulek tam bylo požehnaně… bylo to i veselé..na sál nás brali po 5.. vše vysvětlili, na vše odpověděli… bylo vidět, že ty maminky jsou z porodnice nadšené a i si o tom i špitaly..
dostaly jsme malý dáreček a dokonce i lahev s pitím…bylo to fajn odpoleden..
ptala se tam maminka co když budou mít pokoje pro šestinedělky plné.. zzda i tak je přijmou.. řekli neodmítnem nikoho, zařídili bychom pro ně normální pokoj…takže toho se bát nemusíš… plno tak zas tak často nebývá ![]()
Tak to zní vážně pěkně
já se chci stejně jet všude podívat předem, takže si na to uděláme čas někdy jindy… děkuj za info:) a kdy máš termín? já 18.9., asi už jsem to psala..
@Grainne já mám TP 27.8. ale myslím, že to bude o něco dříve..díky jizvě po císaři z prvního těhotenství
@Adenka84 muzu se zeptat, mozna tam padla otazka na bonding a samostatne doplazeni miminka k prsu… Umozni to ve Stode? Vypada, ze to tam znas jako doma ![]()
@AniNevim Ahoj..ano i to na všrejším setkání padlo a porodnice to umožňuje..pokud je děťátko a rodička v pořádku tak je to to první co se s děťátkem děje.. to, že se přiloží na maminky prsa..může se rovnou i přisát.. po zklidnění se miminečko odnese na nezbytné ošetření ( dělá se to před očima tatínka, kousek od maminky) a pak pokud je to vaše přání může ty 2 hodiny co trávíte na sále být miminečko s vámi..ale důležité je, aby miminko bylo v pořádku… nidky je prý po určité době odnáší ohřát do inkubátorou… pokud je rodička hned schopná se o miminko postarat dostane ho na pokoj ještě ten den porodu a může se o něj už sama starat.
@Adenka84 ahoj, dekuji moc za krasnou odpoved a podrobny rozpis. Lochotin se muze jit zahrabat.
@AniNevim je tak to ráda čtu, že se další maminka rozhoduje pro Stodskou porodnici..
mohu se zeptat od kud jsi? a v kolikátém jsi týdnu těhotenství?
protože pokud nemáš těsně před porodem tak cca do 2. měsíců bude další setkání.. mohla by jsi se tam jít podívat vše si prohlédnout a na vše co tě zajímá se vyptat.. moc rád tě Prim na vše odpoví…úplně na vše.. i na ten nejstupidnější dotaz.. za žádný dotaz se stydět nemusíš.. jeho zajímá vše co zajímá tebe… ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.