Porodnice Stod - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
17.12.13 10:11

Díky moc. Na stránky už jsem koukala, ale tam vyčtu praktické info, ale né to, jaký je primář. Kdyby mě tak nerozhodil ten dr. v Plzni s tím stoletým primářem, tak už vůbec neváhám. Ale asi stejně půjdu do Stodu, mám to i nejblíž. Ještě jednou moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
17.12.13 10:14

@anna21 nemás zač :) držim palce, aby se ti tam líbilo a aby ylo vše OK :kytka: Jestli máš Facebook přidej se ke skupině Dar ženy-dítě a tam je spousta holek co teď rodily ve Stodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
17.12.13 20:12

@anna21 Ahojky, nový pan primář Mach.. je naprosto vynikající človíček..má velikou praxi, a mnoho zkušeností… je to moc miloučký človíček se srdíčkem na správném místě… svou práci miluje… a k ženám se chová velice galantně… stoletý není, je mu pouhých 69 let.. což není žádný stařec a vůbec na to nevypadá..personál ve Stodské porodnice ho milují..je to prý jejich takový dědeček… kamarádka co tam pracuje říká, že je neuvěřitelně lidský človíček.. stále prý obchází pokoje a vyptává se pacientek zda něco nepotřebují.. prý když ho hledají, nikdy ho nenajdou na svém pokoji, ale v pokoji u pacientek..
určitě jdi rodit tam.. Stodská porodnice je jedna z těch nejlepších u nás v kraji…žádný spěch, klídek, pohodička, návštěvy kdykoliv rodičky po dvou na pokoji, sestřičky na novorozencích ochotné.. co vždy pomůžou…

já dříve chodila k prim Knaizlovi, co odešel do mulačovky.. byla jsem s ním moc spokojená, a mrzelo ěm, že jde pryč, chtěla jsem jezdit za ním až do Plzně, ale teď už mám jasno… v lednu mě čeká první prevenece u prim Macha a už se na něj moc těším…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.12.13 12:12

Díky moc za vyčerpávající popis primáře, to mi pomůže se rozhodnout. I když rozhodnutá už zase jsem, ale tohle mě v tom jen utvrzuje. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
18.12.13 12:22

Já rodila na konci srpna, rodil mě ještě bývalý primář. Ale s novým jsem se už také poznala osobně, je to už od pohledu milý člověk. Kdybych rodila znova, jdu určitě do Stoda, nemůžu říct nic špatného za svůj šestidenní pobyt, i když mi bylo špatně a v noci jsem zvracela, neměla jsem strach zazvonit na sestru a nebála jsem se, že mi vynadá a ani doktor, kterého musela budit, aby se na mě přišel podívat. Všichni jsou tam milí a ochotní, pacientka je na prvním místě. A nemůžu souhlasit s tím, že by nelepší doktoři odešli s bývalým do Plzně.
Akorát teda nevím, jestli to můžu objektivně hodnotit, když tam mám tak trochu protekci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
18.12.13 21:20

@anna21 nemáš vůbec zač… já rodila ve Stodě v roce 2011 první dcerušku a pokud budeme čekat druhé miminko chci opět rodit na 100% opět tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.4.14 20:07

Ahoj, někdo nové zkušenosti ze Stodu? :) Ve středu 9.4. mají den s primářem, tak přemýšlím, jestli se tam vydat nebo ne…Ráda bych přirozený porod a respektování mých přání (např. pohyb v první době porodní, výběr porodní polohy…)a ubytování s manželem na pokoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
7.4.14 20:20

@Grainne ahoj já s manželem a s kamarádkou ve středu na tu schůzku jdu… porodnici sice znám dobře, ale zajímá mě co se tam dozvím a popř jaké jsou v poordnici novinky.. slyšela jsem něco o rajském plynu…
tavá první přání určitě bez problému splní.. s tou třetí si nejsme jistá… ale jde o to se jen na to zeptat.. třeba i v tom ti dokážou vyhovět… záleží na tom kolik bude v době tvého TP v porordniic rodiček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.4.14 20:35

Jj taky jsem si říkala, že bude fakt nejlepší všechny porodnice navštívit osobně… na stránkách mají takové obecné info a zkušenosti maminek jsou víceméně pozitivní, ale nevím, jestli měly stejná očekávání jako já…tak se tam možná potkáme :) já mám termín až v září, ale nechci to nechávat na poslední chvíli…navíc mám v plánu zkouknout ještě Klatovy, Plzeň-Mulačova, Hořovice a Příbram…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
7.4.14 20:40

@Grainne tak to máš tedy v plánu shlédnout spoustu porodnic…
já mám o porodnici jasno.. jinam než do Stoda rodit nejdu.. to bych musela nedej bože začít snad jen předčasně rodit nebo mít jinou závažnou komplikaci.. jinak mě nikdo jinam rodit nedostane…
tak se ve středu určitě potkáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.4.14 20:46

A v čem je Stod tedy nejlepší? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.4.14 20:57

Já to mám všechno podobně daleko, takže jak jinak se rozhodnout..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
7.4.14 20:59

@Grainne já nemám s jinou porodnicí zkušenost… ale na Stodskou gynekologii nedám skutečně dopustit..ne jednou jsem tam ležela a byla vždy moc spokojená..a to se vším všudy…
je to malá porodnice kde mají na rodičky spoustu času… věnují se ti když potřebuješ.. neodfláknou tě, neodmítnou..pomůžou, poradí…jsou trpělivý.. kdykoliv jsem něco potřebovala přišly a to hned.. i v noci..to je výhoda malých porodnic…
navíc veliké + můžeš tam mít návštěvu prkaticky kdykoliv… ne jen během návštěvních hodin.. např má sestra za mnou chodila až večer a odcházela ne jendou až po 22 hod..
i prostředí je tam útulný, čistý, pokoje po porodu jen po dvou rodičkách..což také ne v každé porodnici mají..atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
7.4.14 21:03

@Grainne záleží co od porodnice čekáš..zda tě jde vyloženě jen o to, aby tě vyhověli při porodu.. nebo o péči po porodu..
mám ve směs kamarádky co rodili na Locháči nebo v Mulačovce a bohužel nebyli ani v jedné porodnici spokojené..nejvíc si stěžovali na Locháč…a podruhé si prý vyberou Stod… kterěho se tak před tím bály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.4.14 21:09

Lochotín jsem ani nezvažovala..Mě jde o porod jak jsem psala a po porodu o vlastní pokoj kde bude se mnou s miminem manžel..takže vlastně oboje! :) jinak samozřejmě bych šla radši do malé porodnice, což víceméně ty o jsem psala jsou..Chápej, čekám první mimi a jsem plná ideálů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková