Porodnice Stod - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
28.4.14 18:44
@zumari píše:
@AniNevim No jenže mě už se malá neotočila dva měsíce, tak už nedoufáme. 12.5. budu 37tt a pokud se neotočí do té doby, jako že už tedy nedoufám, tak objednáváme toho císaře :twisted:

dite vi moc dobre, proc se neotocit, tak mu podlehni :-) Myslim, ze ve fakultce te nutit nebudou, zavolej si tam, pokud doktor je proti nim. Mohla bych pro info vedet, odkud je ten doktor (jestli nechodime ke stejnemu a nebude lamat i me), klidne do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
28.4.14 19:21

@AniNevim nejsem z Plzně…
Hlavně po dnešku asi vím, že půjdu do toho Stoda… byla jsem se tam dneska podívat zase sestřenkou, malej je nádhernej a je tam o ně krásně pečováno, tak už asi nebudu váhat. Možná do té Plzně zavolám, ale uvidím. Ty máš kdy TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.4.14 20:14

@zumari listopad, tak pockam na tvou referenci :-) A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.4.14 20:47

@zumari jo a take nejsem z Plzne, proto jsem se ptala na doktora. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.4.14 07:09
@zumari píše:
@AniNevim No právě on mi to říkal, že rodičky s KP polohou tam nechali rodit normálně. Některé to zvládly ale s obr šitím a jiné přesto museli podstoupit císař. On je právě docela proti Lochotínu…Já si tam zkusím ještě zavolat…

Kamarádka rodila před 5-ti měsíci KP na Lochotíně a rovnou jí navrhli císařský řez, byla spokojená a to i přesto, že císař byl naplánovaný na jiný den, ale musela rodit dříve, protože se jí rozjel porod a bylo to nakonec ve svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.4.14 07:23
@zumari píše:
Můžu mít na Vás ještě dotaz, když tam pracujete? Jaký je vůbec anesteziolog? Stejný jako na chirurgii? Nebo to je externista? Co byste u císaře doporučila - spinál nebo celkovou?

Ze své zkušenosti musím taky říct, že spinál je lepší. První císařský řez jsem měla ve spinálu a to napíchnutí mi vůbec nevadilo a miminko jsem hned viděla a měla jsem aspoň pocit, že jsem byla trochu u toho porodu. Jediný, co bylo blbý, že jsem měla takový divný pocit, když mi rozřezávali a šili to břicho a já jsem jen ležela a bylo mi z toho trochu nevolno. Druhý císařský řez jsem měla akutní s celkovou narkózou a probuzení sice dobrý, ale ten zvláštní pocit, že vše proběhlo beze mě a miminko jsem viděla až druhý den ráno… dost dlouho mi trvalo, než jsem se s tím vším vyrovnala a začala ho milovat a 3týdny po porodu jsem každý den brečela. Měla jsem poporodní blues, jak to nazvala doktorka, když mě viděla každý den v porodnici brečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
29.4.14 07:52

@AniNevim Já sice 4.6. ale už 12.5. budeme prý objednávat císaře, takže si myslím, že po 20.5. to budu mít už za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.4.14 07:56

@zumari tak preji stastnou ruku pri vyberu, jsem moc zvedava na dojmy. Toho sveho doktora mi asi neprozradis, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
29.4.14 12:31

@zumari ve Stodě prvorodičky nenechávají rodit KP..tedy pokud si to vysloveně rodička sama nepřeje.. říkal nám to prim před měsícem na tom srazu.. a jinak pokud jde o spinál.. neboj se ho.. napíchli mě ho na poprvé a cítit byl jen maličký tlak a jen chvilinečku..pak už vůbec nic…
joa Prim samozhřejmě sekce provádí… dokonce si ho můžeš vyžádat..(on tam prakticky je stále) pokud by jsi měla zájem pošlu tě do soukromé zprávy číslo jeho mobilu.. můžeš se s ním pak spojit a vše prokonzultovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
29.4.14 13:39

@Adenka84 děkuji jsi moc hodná, ale on mi to zařídí můj gyn, který mi sám tohle nabízel. Rodičky od nás posílá do Stoda raději než do FN. Každopádně na to kolik primáři je tak je super že se do operací pouští.. doufám že to bude vše dobré. Už jsem asi pro Stod rozhodnutá…jak dlouho trvá než se ti vrátí po spinálu hybnost spodní části těla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
29.4.14 13:53

@zumari to je asi různé…
já začala nohy cítit až dost dlouho…cca za 4 hodinky.. ale slečna co ležela se mnou na pokoji je cítila když už ji přivezli na pokoj…bříško jsem začala cítit dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
29.4.14 13:55

@zumari nechci být příliš zvědavá.. ale mohu se zeptat kdo je tvůj gynekolog.. můžeš klidně do soukromé zprávy.. pokud, ale nechceš tak nemsuíš.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.5.14 09:12

28.5 v 16:00 je ve Stodě další schůzka s Prim a budoucími rodičkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
6.5.14 11:40

@Adenka84 to už nestíhám :mrgreen: Doufám, že buď už budu doma, nebo na pokoji s maličkou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.5.14 19:13

Změna termínu

Ahoj holky, na stránkách píšou, že 28.5. je schůzka s primářem zrušena a přesouvá se o týden později na 4.6.
viz http://www.stonem.cz/debata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková