Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Adenka84 No, akorát to vyšlo na nás. Tak zvažuju Klatovy no. Domažlic se trochu obávám. Na Klatovy slyším poslední dobou pozitiva…
@aterka Ahoj o Klatovech jsme také slyšel v celku dobré zkušenosti… pracuje tam Mudr Krčál.. jestli ho z náš.. to je super gynekoog moc milý, zkušený… Domažlice za mně takéneeeeee ale zase bych jim dal asi přednost před Mulačovkou a Locháčem 10O% také tak ať ti vše dobře dopadne a jsi spokojená..a hlavně ať na porod pak vzpomínáš v dobrém… no a jasně nejdůležitější, aby jste byli oba v pořádku a zdravý..
@Sharane2006 určitě není špatný.. jen je šíleně málomluvný a málo komunikativní.. což mě u něj chybělo.. byla jsem díky tomu u něj jen párkrát..
pokud chceš chodit na gyndu do Stoda doporučuji buď prim macha? nebo Mudra Junka pokud máš raději ženy tak skvělá je Mudr Iva Pešková..
ale co vím tak by ráda založila rodinu.. takže tam dlouho nebude a Mudr Andrea Medřická e také na mateřské a ještě minimálně rok bude..
@Adenka84 Já právě chodím k Ivě, ale ta má teď před atestací, tak tam není. Teď jsem v týdnu po několikáté samovolně v 5tt potratila, tak už to chci řešit, ale můžu tam jen v pondělí a to je tam zrovna Šíp. Ještě mi tchyně dopo zavolá, v kolik tam mám přijet.
@Sharane2006 to mě moc mrzí… co vím, ale já tak by měla mít Iva už po atestaci?
ale tvá tchýně to musí vědět lépe než já ![]()
ta držím palečky ať máš vše v pořádku a pokud možno jsi brzy těhulkou… ![]()
@Adenka84 měla by ji mít 12.6., včera jsem se dohodla s tchýní, že k ní půjdu, až bude mít po atestaci. Já fakt chlapy jako Dr. nemusím… chodila jsem kdysi dávno do Domažlic k Budkovi, byla jsem u něj dvakrát a víckrát mě k němu nikdo nedostal. A když mě v těhotenství a před porodem vyšetřoval ještě Kanizl, tak to taky nebylo nic moc ![]()
@Sharane2006 Nojo, tak Budka je extrém. Toho bych neporovnávala snad s nikým. Šíp je v pohodě. Asi se s ním moc nepobavíš, ale kvůli tomu k dr. nejdeš. Je to vyhlášený profesionál a ženské si ho moc chválí.
Prosim, nevite, kdo slouzi zitra od rana na ambulanci? Ja si to nejak nemuzu vzdyzapamatovat…
Zítra od 8-12 hod by tam měla být Mudr Pešková od 13-15 hod na 100% Prim Mach
Mě se tam narodili obě moje děti. i já samotná i můj manžel a všechny moje tři sourozenci
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.