Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ve Stodě jsem rodila v srpnu a doporučuji
sice je nemocnice starší, ale pro mě je důležitá péče a personál je tam bezkonkurenční…byla jsem prvorodička a dost se bála a oni mi tam i hodně pomohli
hodně se tam snaží a doktoři jsou tam nejlepší široko daleko ![]()
@vydrysek83 Ahoj Kači.. jsi to ty, že jo? naprosto s tebou souhlasím…
Jasně že jsem
a ještě jednou děkuji tobě pěla jsi samou chválu:)
@zumari Ahojky… jak se daří? Kde si nakonec rodila a jak jsi byla spokojená?
@AniNevim píše:
@Grainne a me by zajimalo, kde jsi nakonec rodila Ty?
Holky, tak už máte odrozeno? Moc by mne zajímaly vaše zkušenosti, kde jste nakonec rodily a jak jste byly spokojené?
Stojím tu stejně nerozhodná jako vy před půl rokem… ![]()
@aterka ahoj já podruhé ve Stodě a opět maximální spokojenost… dokonce byl tentokrát manžel se mnou na sále..bylo to fajn…měla jsme porod opět sekcí a opět ve spinálu.. užívala jsem si to vše naplno… je to ´pro mě jeden z nejhezčích životních zážitků
mohu se zeptat kdy máš TP? pokud nikdy nyní..tak Stodská porodnice bude na nějakou dobu uzavřena..budou se modernizovat (rekonstrulovat porodní i operační sály) více se dočteš na jejich stránkách..
přeji mnoho štěstí a to nejlepší rozhodnutí
@Adenka84 No já mám termín koncem března ( respektive začátkem dubna ), pokud tedy půjde vše podle plánu, mohla bych to snad stihnout. Já mám blíž nemocnici v Domažlicích, ale tam probíhal můj první porod dost,,nadivoko" ze strany personálu a léta jsem nechtěla o dalším dítěti ani slyšet. Doteď mám v hlavě mnoho šílených scénářů… Fakt nevím, Domažlice, Stod, Plzeň…achjo
@aterka ja jsem se nakonec velmi racionalne rozhodla pro Lochotin. I kdyz muj prvni porod tam na mne zanechal neblahe stopy (tez jde jen a jen o lidi). Tenktokrat jsem jim psala dekovny dopis a nemohu rict jedine krive slovo: jako kdyby se tam za 3 roky uplne zmenila politika.
@AniNevim Když ono právě záleží na mnoha věcech, na jaký narazíš lidi, jaký porod máš, zda je komplikovaný, jak jsi na tom ty psychicky, jestli třeba rodička personál neobtěžuje svými obavami, emocemi apod… Možná jsi jen narazila na dobré lidi a někdo jiný o dva dny později může napsat úplně opačný názor. Nebo se to tam celkově zlepšilo? Locháč je od nás tedy nejdále, cca hodinu cesty. Není tam problém s přeplněností?
Děkuju za zkušenost ![]()
@aterka pokud mohu napsat svůj názor tak za mě by byl Locháč až ta poslední varianta..to bych raději jela až do Klatov nebo do Rokycan popř do Domažlic
ale pravda, že bych dala Locháči zase přednost před Mulačovko… prostě Plzeň za mě nee.. vlastní zkušenosti nemám, ale mé kamarádky a že jich bylo hodně byli z Locháče a i z Mulačovky nešťastný…
a když na mé rady zkusili druhý porod ve Stodě..byli nadšený a dokonce jedna má kamarádka mě se slzami v očích děkovala..za to jak se o ní ve Stodě starali.. piglovali jak byli milý ochotný a jak si porod krásně užila…
je to věc nízoru a rozhodnutí je jen a jen na tobě..
držím palečky ať se dobře rozhodneš..
@Adenka84 Já jsem pročetla několik diskuzí a vím, že na Stod nedáš dopustit
Já si říkám v případě komplikací, zda je nemocnice dostatečně vybavená, asi hodně záleží i na doktorech a jejich zkušenostech. Říkám si třeba, co když se vyskytnou poporodní komplikaceu matky nebo i u miminka večer nebo v noci, bude tam vůbec nějaký dr. či primář k mání? Jinak vím, že v případě komplikací peváží miminko i z Domažlic do Plzně, takže to vyjde nastejno. V případě komplikací u rodičky, nevím. Dál si taky říkám, že v Domažlicích nutí do přirozeného porodu i v případě, kdy je lepší udělat zavčas sekci a ne až když jde pomalu o život. V Plzni zase asi jedou hodně na urychlování. Jak je to ve Stodě, netuším. Není u mě vyloučen ani císař vzhledem k prvnímu porodu…achjo. První porod jsem měla tak trochu hororový v Domažlicích, proto to tak řeším. Je mi uplně fuk, jestli mají osuntělé hadříky na děti, toaletní papír nebo pleny. Řeším to spíš z hlediska zdraví, komplikací a tak. ( to ty vzpomínky na první porod).
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.