Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj Chtěla bych se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenosti s J.Hradeckou porodnicí ohledně epiduralu nebo jiných tišících léků proti bolesti.Snažila jsem se najít ceník či něco tomu podobného a nikde nic.byla bych moc ráda za nějaké odpovědi.předem děkuji.
Ahoj,tak já budu rodit taky v JH a porodní asistentka nám na předporodním kurzu říkala,že epidurál dávají na vlastní žádost za 5.000kč.Jinak Ti ho dají když uznají za vhodné oni,např když je porod moc dlouhý,postupoje pomalu atd..pak neplatíš nic.
Má to ale i nevýhody,nepoznáš pak prý kdy je kontrakce,nevíš kdy máš tlačit.
rodila jsem v JH dvakrát… ale pokaždé bez epidurálu.. tím ti nepomůžu.. ale vím, že se něco určitě platilo! ale kolik to nevím…
přeju pohodový porod… a krásné zdravé miminko! ![]()
téda to je pálka.za to abysme netrpěli takový peníze ach jo.nesnáším bolest a jen abych to „ustála“ myslela jsem že mi pomůže nějaká injekce..vůbec nevim co na tohle mám napsat úplně mě to rozhodilo no potěš a rodit budu možná za týden ![]()
Ahojky já jsem sice z Teplic a tady byl epidural za 500kč. ale ted už ho dávají za darmo. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.