Vzít dudlík k Apolináři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
11.3.11 11:29

Dudlík k apolináři???

Ahoooj holky dnesk mám už sice den po termínu,ale málé se pořád nějak nechce,ale já to čekám,že to snad přijde každým dnem :-) Ted jsem se pustila do kontrolování tašky do porodnice a chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s dudlíkem u apolináře zda ho mám vzít vůbec sebou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1612
11.3.11 11:32

Já jsem rodila u Apolináře a dudlík sebou měla. Taky jsem ho použila. Jestli se ptáš na to, zda dělali problém? Tak ne, nedělali. Moje spolumamina dudlík neměla, nechtěla ho dávat a potom si pro něj ráda šla na sesternu. Ale každé dítě je vážně jiné. Možná ho to tvoje bude odmítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
11.3.11 11:48

Ahojík.

Já u prvního dudlík měla ale než jsem ho stačila vyndat, tak mu ho dala sestra na dětském, takže tam nejsou proti dudlíkování.

Jinak.. držím ti palečky, :srdce: já mám termín 30.3. a taky budu rodit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.3.11 11:49

Já jsem rodila u Apolináře před téměř třema lety a tenkrát nám říkali, ať si dudlíky necháme přinést z domova nebo nám klidně půjčovali jejich erární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.3.11 12:16

já rodila u Apolináře vloni v létě a dudlík jsem neměla…ale dole v přízemí prodává paní oblečení a má i dudlíky…zajímavé je, že jsou ty obyčejné latexové květinky a syn chtěl bohužel jen ty, žádné silikonové mi nikdy nechtěl a to jsme nebyli sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
11.3.11 12:27

Ddlíka si klidně vezmi :-) ale sestry mu dají dudlíka už od narození aby jim nekřičel :D

• Citovat
  • Upravit
5468
11.3.11 12:30

Já rodila u Apolináře, dudlík jsem s sebou neměla, ale z ozařování proti žloutence se mi prcek vrátil s jejich erárním dudlíkem. Takže problémy ti tam s tím určitě dělat nebudou, není to ani náhodou protidudlíkopvá porodnice :)

A musím říct, že mi to docela vadilo. Ne to, že mu ho dali, počítala jsem s tím, proti dulíkům nic nemám. Ale to, že se mě ani nezeptali… jsou maminky, co dudlíkovat nechtějí, a to bych teda fakt měla vztek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.3.11 12:33
Šema píše:
Ahojík.

Já u prvního dudlík měla ale než jsem ho stačila vyndat, tak mu ho dala sestra na dětském, takže tam nejsou proti dudlíkování.

Jinak.. držím ti palečky, :srdce: já mám termín 30.3. a taky budu rodit tam.

Ahojky moc děkuju za radu no rači ho tedy přibalím :-) taky ti držim palečky at seš ty i miminko v pořádku :kytka: já mám docela strach sem prvorodička a přenášim tak se docela bojim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
11.3.11 12:37

Jsou spíš naopak pro dudlíky. Dávala jsem erární - máš možnost několikrát běhemm dne dojít pro nový, vysterilizovaný. Vlastní si tam nevyvaříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.3.11 12:57

Jak píšou holky, je možnost půjčit si erární, ale taky jsem měla možnost si nechat vysterilizovat svůj vlastní včetně krabičky na dudlík. Sestry jsou v tom ochotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.3.11 13:58
bumbinka píše:
Já rodila u Apolináře, dudlík jsem s sebou neměla, ale z ozařování proti žloutence se mi prcek vrátil s jejich erárním dudlíkem. Takže problémy ti tam s tím určitě dělat nebudou, není to ani náhodou protidudlíkopvá porodnice :)A musím říct, že mi to docela vadilo. Ne to, že mu ho dali, počítala jsem s tím, proti dulíkům nic nemám. Ale to, že se mě ani nezeptali… jsou maminky, co dudlíkovat nechtějí, a to bych teda fakt měla vztek.

Jo, dětské sestřičky si tam hlavu nelámou, to je fakt. Já jsem jim jednou nechala Lucinku v sesterně, musela jsem na UTZ a když jsem se vrátila, tak sestřička povídá: „Byla nějaká mrzutá, tak jsem jí dala trošku čajíčku s glukózou“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.3.11 08:13

Holky, trošku odbočím… :think:

Včéra se mi povedlo upadnout a nedalo mi to a radši sem mazala do Apolináře. :cert: No řeknu vám, myslela jsem si, že za ty tři roky co jsem rodila kluka tak jsou ty asistentky jiný, né. :pocitac: Fakt se chovaji jako prasata! :pocitac: Příjemný jak slušně řečeno zadek, :zed: fakt začínám litovat, že jsem nešla jinam. Ještě se mi vysmála, že jedu po pádu do porodnice. 8-o Pak mě vyšetřoval dr Fruhauf holky, užasný dr!!!! Fakt musim říct že super dr. :srdce: :srdce: :srdce: A sám mi říká že i kdybych spadla na nohu tak je to otřes a udělala jsem dobře, že mě musí pochválit. :pankac: Takže berušky, nabruště si pusu, :think: protože jinak to tam s těma asistentkama asi nejde! ´

A fakt se modlim abych na 6 nedělí chytla jiné sestry než u prvního, nebo to bylo šílený,´takže kdo tam jdete, pevné nervy.. Mě to čeká teď na konci března mám termín, pak vám povím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.3.11 13:27
Šema píše:
Holky, trošku odbočím… :think:

Včéra se mi povedlo upadnout a nedalo mi to a radši sem mazala do Apolináře. :cert: No řeknu vám, myslela jsem si, že za ty tři roky co jsem rodila kluka tak jsou ty asistentky jiný, né. :pocitac: Fakt se chovaji jako prasata! :pocitac: Příjemný jak slušně řečeno zadek, :zed: fakt začínám litovat, že jsem nešla jinam. Ještě se mi vysmála, že jedu po pádu do porodnice. 8-o Pak mě vyšetřoval dr Fruhauf holky, užasný dr!!!! Fakt musim říct že super dr. :srdce: :srdce: :srdce: A sám mi říká že i kdybych spadla na nohu tak je to otřes a udělala jsem dobře, že mě musí pochválit. :pankac: Takže berušky, nabruště si pusu, :think: protože jinak to tam s těma asistentkama asi nejde! ´

A fakt se modlim abych na 6 nedělí chytla jiné sestry než u prvního, nebo to bylo šílený,´takže kdo tam jdete, pevné nervy.. Mě to čeká teď na konci března mám termín, pak vám povím :srdce:

Na porodních sálech vlevo bývá příjemnější personál při porodu, ale na šestinedělí jsou divný sestry, ale dětský jsou super :-) na porodním sále vpravo jsou protivný sestry při porodu, ale super na šestinedělí :-) zkušenost mojí babička co tam už 53 let dělá porodní bábu :-)

• Citovat
  • Upravit
92
13.3.11 16:31

Ahoj no u apolináře dělá moje teta nedělá teda v porodnictvá,ale u nedonošeních miminek ale bavila se tam ted s jednou znamou co je porodni asistentka a ta prý mi doporučuje abych křičela že chci rodit na sále číslo 1 prý sou tam nejlepší doktoři tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.3.11 17:54

Já teda byla na porodním sále č2 takže asi pak půjdu zvonit na 1 :think: díky za rady holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková