Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoooj holky dnesk mám už sice den po termínu,ale málé se pořád nějak nechce,ale já to čekám,že to snad přijde každým dnem
Ted jsem se pustila do kontrolování tašky do porodnice a chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s dudlíkem u apolináře zda ho mám vzít vůbec sebou? ![]()
Já jsem rodila u Apolináře a dudlík sebou měla. Taky jsem ho použila. Jestli se ptáš na to, zda dělali problém? Tak ne, nedělali. Moje spolumamina dudlík neměla, nechtěla ho dávat a potom si pro něj ráda šla na sesternu. Ale každé dítě je vážně jiné. Možná ho to tvoje bude odmítat.
Ahojík.
Já u prvního dudlík měla ale než jsem ho stačila vyndat, tak mu ho dala sestra na dětském, takže tam nejsou proti dudlíkování.
Jinak.. držím ti palečky,
já mám termín 30.3. a taky budu rodit tam.
Já jsem rodila u Apolináře před téměř třema lety a tenkrát nám říkali, ať si dudlíky necháme přinést z domova nebo nám klidně půjčovali jejich erární.
já rodila u Apolináře vloni v létě a dudlík jsem neměla…ale dole v přízemí prodává paní oblečení a má i dudlíky…zajímavé je, že jsou ty obyčejné latexové květinky a syn chtěl bohužel jen ty, žádné silikonové mi nikdy nechtěl a to jsme nebyli sami.
Ddlíka si klidně vezmi
ale sestry mu dají dudlíka už od narození aby jim nekřičel ![]()
Já rodila u Apolináře, dudlík jsem s sebou neměla, ale z ozařování proti žloutence se mi prcek vrátil s jejich erárním dudlíkem. Takže problémy ti tam s tím určitě dělat nebudou, není to ani náhodou protidudlíkopvá porodnice ![]()
A musím říct, že mi to docela vadilo. Ne to, že mu ho dali, počítala jsem s tím, proti dulíkům nic nemám. Ale to, že se mě ani nezeptali… jsou maminky, co dudlíkovat nechtějí, a to bych teda fakt měla vztek.
Šema píše:
Ahojík.Já u prvního dudlík měla ale než jsem ho stačila vyndat, tak mu ho dala sestra na dětském, takže tam nejsou proti dudlíkování.
Jinak.. držím ti palečky,já mám termín 30.3. a taky budu rodit tam.
Ahojky moc děkuju za radu no rači ho tedy přibalím
taky ti držim palečky at seš ty i miminko v pořádku
já mám docela strach sem prvorodička a přenášim tak se docela bojim ![]()
Jsou spíš naopak pro dudlíky. Dávala jsem erární - máš možnost několikrát běhemm dne dojít pro nový, vysterilizovaný. Vlastní si tam nevyvaříš.
Jak píšou holky, je možnost půjčit si erární, ale taky jsem měla možnost si nechat vysterilizovat svůj vlastní včetně krabičky na dudlík. Sestry jsou v tom ochotné.
bumbinka píše:
Já rodila u Apolináře, dudlík jsem s sebou neměla, ale z ozařování proti žloutence se mi prcek vrátil s jejich erárním dudlíkem. Takže problémy ti tam s tím určitě dělat nebudou, není to ani náhodou protidudlíkopvá porodniceA musím říct, že mi to docela vadilo. Ne to, že mu ho dali, počítala jsem s tím, proti dulíkům nic nemám. Ale to, že se mě ani nezeptali… jsou maminky, co dudlíkovat nechtějí, a to bych teda fakt měla vztek.
Jo, dětské sestřičky si tam hlavu nelámou, to je fakt. Já jsem jim jednou nechala Lucinku v sesterně, musela jsem na UTZ a když jsem se vrátila, tak sestřička povídá: „Byla nějaká mrzutá, tak jsem jí dala trošku čajíčku s glukózou“ ![]()
Holky, trošku odbočím… ![]()
Včéra se mi povedlo upadnout a nedalo mi to a radši sem mazala do Apolináře.
No řeknu vám, myslela jsem si, že za ty tři roky co jsem rodila kluka tak jsou ty asistentky jiný, né.
Fakt se chovaji jako prasata!
Příjemný jak slušně řečeno zadek,
fakt začínám litovat, že jsem nešla jinam. Ještě se mi vysmála, že jedu po pádu do porodnice.
Pak mě vyšetřoval dr Fruhauf holky, užasný dr!!!! Fakt musim říct že super dr.
A sám mi říká že i kdybych spadla na nohu tak je to otřes a udělala jsem dobře, že mě musí pochválit.
Takže berušky, nabruště si pusu,
protože jinak to tam s těma asistentkama asi nejde! ´
A fakt se modlim abych na 6 nedělí chytla jiné sestry než u prvního, nebo to bylo šílený,´takže kdo tam jdete, pevné nervy.. Mě to čeká teď na konci března mám termín, pak vám povím ![]()
Šema píše:
Holky, trošku odbočím…![]()
Včéra se mi povedlo upadnout a nedalo mi to a radši sem mazala do Apolináře.
A fakt se modlim abych na 6 nedělí chytla jiné sestry než u prvního, nebo to bylo šílený,´takže kdo tam jdete, pevné nervy.. Mě to čeká teď na konci března mám termín, pak vám povímNo řeknu vám, myslela jsem si, že za ty tři roky co jsem rodila kluka tak jsou ty asistentky jiný, né.
Fakt se chovaji jako prasata!
Příjemný jak slušně řečeno zadek,
fakt začínám litovat, že jsem nešla jinam. Ještě se mi vysmála, že jedu po pádu do porodnice.
Pak mě vyšetřoval dr Fruhauf holky, užasný dr!!!! Fakt musim říct že super dr.
![]()
![]()
A sám mi říká že i kdybych spadla na nohu tak je to otřes a udělala jsem dobře, že mě musí pochválit.
Takže berušky, nabruště si pusu,
protože jinak to tam s těma asistentkama asi nejde! ´
Na porodních sálech vlevo bývá příjemnější personál při porodu, ale na šestinedělí jsou divný sestry, ale dětský jsou super
na porodním sále vpravo jsou protivný sestry při porodu, ale super na šestinedělí
zkušenost mojí babička co tam už 53 let dělá porodní bábu ![]()
Ahoj no u apolináře dělá moje teta nedělá teda v porodnictvá,ale u nedonošeních miminek ale bavila se tam ted s jednou znamou co je porodni asistentka a ta prý mi doporučuje abych křičela že chci rodit na sále číslo 1 prý sou tam nejlepší doktoři tak nevim ![]()
Já teda byla na porodním sále č2 takže asi pak půjdu zvonit na 1
díky za rady holky ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.