Porodnice Pha

• Otevřená skupina

Ahoj, vítáni jsou všichni, kdo chtějí poznávat další maminky z Prahy a probírat s nimi novinky, starosti i radosti, možná se i setkat u kafe či jít třeba na procházku s kočárkem :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1001
15.6.18 01:10

Porodnice Pha

Kde se chystate rodit? Jake mate zkusenosti s porodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
15.6.18 10:16

Já rodila v Motole a už bych tam nerodila. Teď bych chtěla rodit v Krči .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
16.6.18 22:08

Chystam se do Krce, protoze mi tam delali pred par lety gynekologyckou operaci a vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
16.6.18 22:09

@Digiivca proc zrovna v Krci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28842
16.6.18 22:46

Já rodila první v Krči a už bych tam nešla. Ted jsem registrovaná do Motola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
16.6.18 23:11

@Margery nejakej pruser tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5017
17.6.18 06:07

Já rodila v Podolí. Péče od poradny, sál, JIP až po oddělení šestinedělí špičková. Ani jednou jsem nepotkala nikoho, kdo by byl naštvaný nebo nepříjemný. :hug: Samotný porod nakonec ale skončil akutním císařem. Za to ale lékaři nemohou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
17.6.18 07:10

Holky já první Krč,už bych tam asi nesla, ale každý to tam může vnímat jinak. Někomu to vyhovuje. Teď Apolinář a je od začátku to tam na mě polusobi pozitivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28842
17.6.18 08:17

@AQUILEA průser ne, ale celkově jsem s tou péčí nebyla spokojená. Kojit mě tam nenaučili, jen buzerovali, odnesla jsem si z porodu nejspíš zlomené žebro, jak mi sestra skákala po břiše (měla jsem pěknou modřinu a dodnes, 6 let, mě to tam občas bolí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
17.6.18 10:46

@Margery tak tak,měla jsem to dost podobné. A i celkový dojem z té nemocnice… Apolinár tedy na mě hned od začátku působí jinak. Ale znám spoustu mámin co si Krč pochvalují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.6.18 11:26
@AQUILEA píše:
@Digiivca proc zrovna v Krci?

Byla jsem tam při první otěhotněním s cistou (praskla mi) a až na jeden moment, jsem tam žádný problém neměla a hlavně je to nejblíže k mému bydlišti. Ale jak tu čtu od ženských, že krč už ne tak se obávám, že si to asi rozmyslím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.6.18 14:00

@Digiivca ja mam planovaneho cisare tak jsem na ne docela zvedava. Libi se mi ze tam ma clovek miminko neustale u sebe a po rekonstrukci to tam je docela hezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.6.18 14:40

Ja jsem rodila letos v unoru u Apolinare… Nemusela jsem se ani dlouho rozhodovat… U Apolinare, rodila moje sestra (uz 2×), moje kamaradky a dokonce pred 19ti lety i moje mama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
17.6.18 15:39

Rodila jsem oba v motole, pac to mam nejbliz. A vzhledem k tomu, ze mi poprvé zachranili zivot, tak bych jinam nesla. Sestinedeli teda nic moc. Ale ze nemam zezacatku dite hned u sebe mi fakt nevadilo, po cs je clovek ze zacatku rad, ze je rad a ja si rada odpocala pred tim srumcem doma s miminem a dvouletakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
17.6.18 17:22

Holky já chtěla Podolí nebo Apolinář a nakonec jsem úplně prosvihla termín registrace :mrgreen: Normálně jsem na toi zapomněla a vzpomněla si sakra pozdě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny