Porodnice Pha

• Otevřená skupina

Ahoj, vítáni jsou všichni, kdo chtějí poznávat další maminky z Prahy a probírat s nimi novinky, starosti i radosti, možná se i setkat u kafe či jít třeba na procházku s kočárkem :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5620
21.6.18 09:17

@Digiivca ja jsem tam 3× doprovazela,ale to bylo jeste nez tam presli doktori z motola. Ted je to uplne o necem jinem- 100× lepsi.
Jinak predtim jsem byla zrala na panaka. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28853
21.6.18 18:20

Máte někdo zkušenosti s Motolem a částečně ambulantním porodem? Chtěla bych s miminkem odejít mezi 24-48 hodinami po porodu, pokud bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
21.6.18 23:01
@Digiivca píše:
Holky už jste některá rodila na fakultce Králvoských vynohradech?

Jo druhýho kluka a pohoda…předtim apolinář a spokojená jsem byla tam i tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
22.6.18 11:27
@Margery píše:
Máte někdo zkušenosti s Motolem a částečně ambulantním porodem? Chtěla bych s miminkem odejít mezi 24-48 hodinami po porodu, pokud bude vše v pořádku.
Častecne ambulantni porod???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.6.18 10:48

@Margery taky to slyším poprvě částečně ambulantní porod. Co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.6.18 10:49

@Tuco Já jsem první rodila v Motole a se šestinedělím jsem nebyla moc spokojená. Ted se rozhoduju u druhého kam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28853
25.6.18 10:53

@Digiivca chci odejít dřív jako po 72 hodinách. Ideálně mezi 24-48 hodinách. Důvodů mám víc. Starší syn, potravinové intolerance, které by mi to tam velmi zpříjemnily, nesnáším nemocnice a chci se především užívat s miminkem v soukromí domova :roll: ale zas nechci ohrozit miminko, tak tam těch pár hodin zůstanu a pokud by byl nějaký problém, tak se domů cpát nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
27.6.18 16:45

@Margery ani ksem nevedela ze je mozne se takhle domluvit. U cisare mam sice smulu, ale i tak je dobre to vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28853
27.6.18 17:06

@AQUILEA co jsem si zjištovala, tak jak kde jsou ochotní, v Podolí prý s tím nedělají problém, v Motole jak kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 17:16

Ahoj holky,
Já zase teda přidávám k porodu v Motole. Máme to rovněž nejblíž z domova a hlavně jsem tam byla loni v září se zamlklým potratem a byla jsem spokojená (pokud se dá říct a odmyslím si důvod pobytu). Ale chápu, že porod a šestinedělí je něco jiného… Kdy máte termín? Já v na konci září :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
27.6.18 19:23

@Petronilka46 ja na konci rijna. Tak mas tam personal na porodnici, pak personal a zazemi na sestinedeli a jeste detsky sestry, ktery ti muzou pomoct s kojenim a nebo te naopak pekne vystresovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 19:27

@AQUILEA Jojo, to mi je jasné. V Motole teď na začátku června rodila kamarádka a nestěžovala si tak to snad bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 19:51

Můžu se vás všech zeptat, co si myslíte o předporodním kurzu? Vyplatí se / nevyplatí? O nějakém přemýšlím, ale v Praze mi přijdou děsně drahý a o nějaký víkendový ani nemám zájem… Doporučily byste nějaký? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
27.6.18 19:56

@Petronilka46 Ja premyslela o tom, ze bych chodila s partnerem, aby se trochu vic zapojil. Zatim si pripada spis jako divak a vim, ze ho to stve. Taky mi pripada fajn poznat nejake dalsi tehule. Jinak si ale myslim, ze vetsinu veci se mizes dozvedet z knizek a internetu. Mamka je navic porodni baba, tak kdyz budu chtit neco vedet, mam se kam obratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 20:02

@AQUILEA Jee, tak to máš super s tou mamkou :) Ja bych taky raději nějaký kurz s přítelem ať se pak nemusím bát je nechat samotný :D našla jsem tenhle http://www.klub-slunecnice.cz/seminar.html
Přijde mi to ještě za rozumné peníze, ale zajímá mě názor ostatních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny