Porodnice Pha
- Otevřená skupina
Ahoj, vítáni jsou všichni, kdo chtějí poznávat další maminky z Prahy a probírat s nimi novinky, starosti i radosti, možná se i setkat u kafe či jít třeba na procházku s kočárkem :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Imani já se registrovala do Krče až po 30tt a v pohodě
a to byl květnový termín
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
Ja jsem registrovana v Podoli,ale jen tak pro jistotu,jinak rodit budu sekci u svagrove v Jihlave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Imani tak to je husty, i kdyz ja jsem na tom podobne. Mamka uz je v duchodu, ale delala stanicni na sestinedeli v Krci. A kdyz jsem se ji ted ve stredu ptala kdy se mamzacit starat o prihlaseni, tak rekla ze uz me tam zaregistrovala
presne jak se rika, kovarova kobyla chodi bosa.
@Ornwen vubec nevim, jak si toho cisare predstavit. Je totakovy porod neporod. Navic byt pri vedomi kdyz me rozriznou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AQUILEA já měla oba cs,jeden akutka v celkové a ještě 36tt, takže jsem jakoby vůbec nevěděla, že mám dítě. To teda nic moc. Svoje výhody to mělo akorát v tom, že jsem nebyla na nervy, že nevidím dítě. Byla jsem schopná se za nim dostat až 6. den.
Druhej spinál. To je divný, že nic necejtíš a víš, že do tebe řežou a vyndavaj dítě. Ale bylo fajn ho vidět hned, jak ho vyndali a nemusela jsem si zvykat na to, že dítě mám. Ale trvá takovejch 6 hodin, než se začneš nějak rozumě hýbat a stejně se nesmíš moc zvedat, že prý by bolela hlava z té anestezie. Takže v motole pouštějí po cs z jip až po 24h. A i pak jsem byla ráda, že ho mají setřičky a jen nosily na kojení. A to jsem se podle setřiček z jip hýbala skvěle. Problém s druhým dítětem cs je ten, že nemůžeš jako u prvního to zalomit když ono spí, nebo si aspoň sednout, když potřebuješ. Když ti okolo lítá splašený dvouleťák, co mimo jiné potřebuje jíst, pomoct na nočník/přebalit, chce si hrát, nosit, pochovat… tak jsem prostě mile ráda využila tu možnost si dva dny odpočinout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AQUILEA Sestra měla oba porody. Když rodila císařem syna, měla celkovou anestezii, takže ho měla až druhý den u sebe. A říkala, že paráda až na to, že jí trochu hnisala jizva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen @Digiivca premyslim nad lokalni anestezii, protoze i kdyz prcka nevytlacim, tak ho hned uvidim a treba mi dojde ze jsem mama. Neumim si představit proste usnout a druhy den mit jen tak dite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AQUILEA vetsinou lokal nabizi. Je kdyby to neslo, tak dávají celkovou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já rodila 2× U Apolináře a spokojenost. Sice místy trochu zmatek (poprvé byly přeplnění), ale všichni v pohodě a vyhovoval mi jejich celkem flegmatický přístup, prostě všechno řekli jednou a pak už dali pokoj, pokud člověk chtěl něco ukázat znovu nebo zopakovat, nebyl problém, ale musel si říct. A i kojení brali tak v klidu, jo, sdělili, jak je to důležité, ale pak to bylo jde to - jde, nejde - chcete pomoct, ukázat, … nebo přinést dokrm, nijak to nehrotili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamoska jela vesele do Krce a meli uplne narvano ten den, tak ji poslali jinam. Mozna je dobry mit vybranou jeste jednu alternativni porodnici.
Me to u cisare snad nehrozi, leda by se prcek rozhodl vyrazit ven o neco drive.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AQUILEA Ty jo to je taky dobrý…chápu, že se to může stát. Já mám porodku cca 40km. Kdyby mě poslali jinam, tak musím zpět 40km a dalších asi 20 k tomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se rozhodovala mezi Motolem a Podolím. Nakonec po pečlivé úvaze vyhrál Motol - mám to nejblíž, lékařská porodní péče by měla být nejlepší v Praze (většinu problémových miminek/porodu posílají tam), plus jsem nechtěla riskovat že když doje na porod tak mě v Podolí i přes registraci odmítnou kvůli vysokému stavu rodiček a pošlou někam jinam… To se stalo víc těhotným co jsem slyšela od známých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@calwenko píše:
Já jsem se rozhodovala mezi Motolem a Podolím. Nakonec po pečlivé úvaze vyhrál Motol - mám to nejblíž, lékařská porodní péče by měla být nejlepší v Praze (většinu problémových miminek/porodu posílají tam), plus jsem nechtěla riskovat že když doje na porod tak mě v Podolí i přes registraci odmítnou kvůli vysokému stavu rodiček a pošlou někam jinam… To se stalo víc těhotným co jsem slyšela od známých.
To se bohužel může stát v každé porodnici, když budou mít plno, není jiná možnost
Bohužel se nedá předem naplánovat kdo kdy přesně bude rodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem rodila 2× v Podolí (ale už je to 6 a 8 let), ale byla jsem tam při obou porodech moc spokojená. Šestinedělí je sice staré a jsou tam společné sprchy/záchody, ale na péči si nemohu stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky už jste některá rodila na fakultce Králvoských vynohradech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Chauvinist , 16.7.25 18:46
- reny14 , 15.3.24 21:32
- Betula , 28.11.23 18:34
- Picesle , 16.5.23 08:07
- Anyzek3 , 13.5.23 11:55
- Hannah345 , 28.2.23 14:41
- sao , 4.2.23 01:26
- sofie1974 , 6.12.22 12:09
- Sunny-98 , 7.11.22 13:39
- Sabinka , 1.9.22 19:47
- negra , 16.5.22 17:55
- Takyjedna , 7.2.22 21:42
- Petronela3. , 13.12.21 22:45
- Haleyy , 10.10.21 23:35
- Limi123 , 30.8.21 10:04
Moderátor skupiny
Členové skupiny
- ajtakrajta1
- Alounik
- anecak
- anezkaop
- Axlaranda
- bjetuschka
- BramboraLD
- calwenko
- Chauvinist
- Coda
- Digiivca
- Gina108
- Hannah345
- Imani
- j.a.n.i1
- Jagwa
- janaky
- kachnimama
- kamikaa
- kat kat
- kiri
- KittyKatty
- Laya
- la_amanita
- Lenka002
- Leviatan
- Limi123
- lol
- makys13
- Malaga
- maminka2
- Medisek
- miska09
- Mrmisa
- MysAktaXY
- Norvinka
- Ornwen
- Pam12
- Petronilka46
- podaji
- reny14
- Run
- Šarlota4
- sofie1974
- Suzínek
- Takyjedna
- Tiffany1
- Trixia
- Valeriane
- Víla.K
- warita
- Yasmina21
- zudina
- ZuzaM
- Zuzka101
Nové diskuze
Záchrana vztahu a má to smysl?
- 23.5.26 15:54
- Anonymní
- 44
Pozitivní ovulační test po ultrazvuku –...
- 23.5.26 14:45
- karkarka
- 4
Jak si vaše děti zvykly na střídavou péči?
- 23.5.26 15:34
- Anonymní
- 4
Černá stolice u dvouletého dítěte. Co to...
- 23.5.26 15:23
- ka2ka
- 7
Kytaristky: Jak na plynulé vybrnkávání,...
- 23.5.26 12:37
- Hobitka
- 2
Výměna radiátorů v topné sezoně
- 23.5.26 15:17
- Kacatko1986
- 27
Gril pod ovocnými stromy od souseda:...
- 23.5.26 13:18
- lucad77
- 5
Kdo může doporučit spolehlivý antikvariát...
- 23.5.26 12:34
- azaleila
- 31
Přes co prodat knihy?
- 23.5.26 13:07
- azaleila
- 42
Výkup knih
- 23.5.26 15:14
- Zvedava1
- 26
Nové příspěvky
Dovolená jako překvapení pro manželku s...
- 23.5.26 15:59
- Hanča1234
- 39
Je pro dyslektika lehčí španělština nebo...
- 23.5.26 15:58
- Lollitka
- 28
Záchrana vztahu a má to smysl?
- 23.5.26 15:57
- arcanum171
- 47
Milenky sem nová diskuze
- 23.5.26 15:57
- Ephemeral
- 107097
Dlouhé nehty u žen
- 23.5.26 15:47
- otevřená_mysl
- 56
Čím vás matka (nebo otec) v...
- 23.5.26 15:39
- Anonymní
- 48
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 23.5.26 15:35
- Havlova
- 208
Miluji svého manžela, i svého milence....
- Anonymní
- 36
Jak si vaše děti zvykly na střídavou péči?
- Anonymní
- 4
Maskulinní muž - ano nebo ne?
- 23.5.26 15:33
- Billy999
- 220