Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, zajímalo by mě, jak je to v porodnici v Písku s druhorodičkami? Slyšela jsem, že ty už se tolik neřeší a pouští se domů brzy, snad už po třech dnech, je to pravda? Vím, že někde je to stejné i u prvorodiček, tak mě jenom zajímá, jestli s tím má někdo čerstvou zkušenost.
Nevím teda jak v Písku, ale v Brně teď pouští i po 48hodinach. Porodila jsem v pátek ve 4 ráno a v neděli v 10h už mě pouštěli.
@JancaS84 Tak to je rychlost. Je možný, že teď to je trochu ovlivněný i celou tou situací, že nikoho v nemocnici zbytečně nedrží.
@Niikkaa píše:
@JancaS84 Tak to je rychlost. Je možný, že teď to je trochu ovlivněný i celou tou situací, že nikoho v nemocnici zbytečně nedrží.
Je to 3 tydny zpet, to byli jen zakázány návštěvy kvůli chřipce. Ale jestli mi to u prvního připadalo jako na běžícím pase, tak teď to bylo úplně jako v rychlíku.
@JancaS84 To věřím, fakt rychlost. Uvidíme, jak to bude, jsem na to taky zvědavá. ![]()
@Niikkaa ahoj, zkusím obnovit téma dotazem, zda už to máš za sebou a na co jsi případně přišla? ![]()
Plánuji tam během pár dní jet s druhorozeným a tohle mě taky docela zajímá ![]()
@LIEBEhexe Ahojky, asi už to taky víš, jak to tam vypadá.
…nějak jsem byla mimo tohle forum. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.