Porodnice Podolí - poplatky

1908
23.2.12 12:08

Porodnice Podolí - poplatky

Ahoj maminky, rodily jste teď nedávno v porodnici v Podolí? Zajímaly by mě, jaké jsou aktuální poplatky neboť na stránkách jsem našla „poplatek za den 500-2600 Kč“ a přítomnost otce u porodu 700 Kč.
Jaký je tedy skutečný poplatek/den na normálním pokoji a nadstandardu a za přítomnost otce u porodu?
Děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7008
23.2.12 13:24

Tak to mě taky zajímá, já bych tedy ráda i dulu k porodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3966
23.2.12 13:43

Ahoj,
v Podolí jsem rodila před 2 měsíci. Přítomnost otce u porodu 1000,– u císaře 3000,–. Poplatek za den klasika 100,– jen za matku. Nadstandard je od 700,– do 2600,– za den, podle pokoje. Mají více typů. Ale zpravidla ty nejlevnější bývají stále obsazené.
Tak hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
23.2.12 21:16
Děkuju :mavam:
Lonynka píše:
Ahoj,
v Podolí jsem rodila před 2 měsíci. Přítomnost otce u porodu 1000,– u císaře 3000,–. Poplatek za den klasika 100,– jen za matku. Nadstandard je od 700,– do 2600,– za den, podle pokoje. Mají více typů. Ale zpravidla ty nejlevnější bývají stále obsazené.
Tak hodně štěstí :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.12.12 14:28

Holky chci se zeptat na aktuální stav v porodnici Podolí teď chtějí za otce u porodu 1500,–?Četla jsem, že od března je nový zákon, že se poplatky nemusí platit nevíte jak to teda je? Kdo jste teď aktuálně rodil díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
7.12.12 15:17

@Daggyna ahojky, bohužel to prý tak stále je, ačkoliv od jara by porodnice poplatek neměly vybírat.. já se rozhoduju mezi Podolím, ještě jsem přemýšlela o Apolináři a čím dál víc pokukuju po Krči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková