Druhý císař Příbram

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
418
16.2.12 14:19

Druhy cisar PRIBRAM !!

Ahoj holky, chtela jsme se zeptat jestzli mate nekdo primo zkusenost kdyyz jste mela prvniho cisare jestli VAm pak v Pribramske nemocnici naplanovali druheho nebo vam dali aspon vybrat nebo kdyz jste si rekli ze chcete cisare jestli vam ho dali,nebo vylozene nejdriv zkusili jestli to pujde normalne..CHtela jsem se na to zeptat prootze prevazne v jinych nemocnicich to delaji ze si druheho cisare muzou vybrat jestrli chteji..tak jestli tady ma nekdo zkusenost primo s pribrami kdyz mel prvniho cisare jak to dopadlo s druhym porodem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9481
16.2.12 15:37

Jani záleží z jakého důvodu volili císaře :think: Já mám tři ta sebou dva v Příbrami, ale ze zdravotních důvodů a doporučení ortopedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.2.12 15:56

Ja ho mela vuci nepostupujicimu porodu malej se seknul ani nesestoupil a ja se otevrela po 16hod jen na 2prsty a malej uz pak na tom byl spatne tak to byla rychlost a sla jsme narychlo na cisare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9481
16.2.12 16:02

Tak tady nevím, to je pak na konzultaci s lékařem. Mě rodila Plíhalová a ta sama byla pro císaře i třetího, ale to už jsem ležela u Apolináře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.5.14 22:19

@Natylka prosím Tě a brali ohled i na tvé přání, nebo to bylo prostě „jen“ ze zdravotního důvodu a byla to jasná volba.? děkuju za reakci na starší diskusi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková