Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky nemáte některá zkušenost jak ted probíhají registrace v motole ?
Kolik je tam mamin a jestli jít dřív jako v podolí?
14+0 mám v sobotu mám jít tedy až v pondělí nebo už ve středu kdy budu 13+4.
děkuji.
Registrovala jsem se tam někdy v listopadu, byla jsem tam v ten nejbližší termín po 14+0. Registrují tuším od 14 h (najdi si na netu), byla jsem tam cca v 15 h a žádné jiné těhule tam nebyly, dostala jsem štempl a šla jsem. Žádné fronty, žádné vstávání.
P28 píše:
Registrovala jsem se tam někdy v listopadu, byla jsem tam v ten nejbližší termín po 14+0. Registrují tuším od 14 h (najdi si na netu), byla jsem tam cca v 15 h a žádné jiné těhule tam nebyly, dostala jsem štempl a šla jsem. Žádné fronty, žádné vstávání.
Presne tak, pockas az vyjde sestricka ta Ti orazitkuje teh.prukazku a zase jdes pryc. Prede mnou byla 1 maminka, ale sestricka si rovnou vzala i muj prukaz. Zalezitost max.15 minut ![]()
Já byla loni na jaře a byla jsem tam jako blbka na půl druhou, protože jsem se bála, že se na mě nedostane
…já tam byla přesně 14+0, protože mi to vyšlo a byly jsme tam tři maminky a to bylo po víkendu. Za minutu bylo vyřízeno. sestra si vzala průkazku, dala razítko a šlo se domů.
alli_li píše:P28 píše:Presne tak, pockas az vyjde sestricka ta Ti orazitkuje teh.prukazku a zase jdes pryc. Prede mnou byla 1 maminka, ale sestricka si rovnou vzala i muj prukaz. Zalezitost max.15 minut
U mě to taky tak bylo před 2 lety a to jsem tam přišla v 15+0 ![]()
Šla bych až v pondělí. Já byla na registraci 14+2 a úplně v pohodě. Stačí přijít kdykoliv v době registrace. Sestřička vezme průkazku, dá do ní razítko, dostaneš papír s pokyny a hurá domů.
Jo a nemusíš tam osobně, stačí kdokoliv s tvojí průkazkou.
mam z podzima stejnou zkusenost byla jsem tam 13tt a neco, uz okolo pul druhy nas zapsali spolu asi s dalsima dvema maminkama…vse v klidu..
tak to je uplne jine nez podoli tam se ceka a ceka, tome docela tesi. dekuji vsem za info.
já taky byla 14 a něco, byla jsem tam okolo třetí, úplně sama, jen jsem dostala razítko, zabralo to chvilinku… Rodila jsem teď v říjnu… Jo a myslím, že se má chodit až po tom 14tém týdnu…
Ahoj, já byla teď v lednu, byla jsem tam 13+6 a úplně v pohodě. Přišla jsem asi 15 minut před začátkem registrování a se mnou tam byly ještě 2 maminky. Myslim, že žádné závratné fronty jako v jiných oblíbenějších porodnicích se tu moc nekonají ![]()
ahoj tak jsem dnes byla v tom motole a ok,bylo to rychle nikdo na registraci necekal a dorazila jsem az na treti. akorat tam cekalo pet mamim na ultrazvuk a neni tam zadna zidle tak to nic moc.
marieondatra píše:
ahoj tak jsem dnes byla v tom motole a ok,bylo to rychle nikdo na registraci necekal a dorazila jsem az na treti. akorat tam cekalo pet mamim na ultrazvuk a neni tam zadna zidle tak to nic moc.
gabriela82 píše:
ale jo, tam je kousek stranou čekárna i se záchodem a maminy volají rozhlasem, když nefunguje, tak vylezou a zavolaj
marieondatra píše:
aha to jsem netušila, nevím tedy proč tam stály. ![]()
No funguje to tak, že přijdeš, počkáš až vyleze sestra, daš jí průkazku a pak jdeš do čekárny… Tak možná čekaly až vyleze… ![]()
Taky jsem si teprv dneska při vyřizování něčeho jiného všimla, že tam je ta čekárna
Aspoň se příště nebudu rozčilovat že si tam neni kam dřepnout ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.