Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den dámy,v dubnu to bude rok co jsme se přestěhovali z Ústeckého kraje do Úpice.V září jsem otěhotněla a dnes jsem 23týden.Potřebuju poradit a zároveň v mém výběru porodnice podpořit.Asi půjdu rodit do Trutnova i podle vašich zkušeností co jsem si zde přečetla si myslím že je porodnice v poho.Ale,ze všech stran se na mě sype jméno Mudr.Růžička co pracuje na porodnici.Je prej hroznej a k maminám se chová-kus jako kus a chudák ta co ho chytne při porodu.Nevím jek se chová nebo jak by se choval,kdyby byl otec při porodu.Holky jestli o něm něco víte,nebo máte vlastní zkušenost dejte mi prosím vědět.Děkuju moc.Lucka
Teď je to devět let co jsem rodila v Trutnově porod samotnej byl celkem v poho ale na šestinedělí byli některé sestřičky hrozné. Možná že už je to teď jiné. Toho doktora bohužel neznám tak ti neporadím. Ale ze skušeností mých známích mělo hodně maminek v Trutnově nějaké komplikace a tak jsem šla po druhé rodit do Náchoda a tam to teda bylo fakt super. Chování všech na 1.
To je príma že jsi z Úpice já jsem jsem 10km od Tebe. Zatím jsem tady nikoho tak blízko nenašla.
rodila jsem v Trutnově 2× - prosinec 2005 a leden 2009. Dr. Růžičku jsem potkala pouze na začátku těhotenství, kdy jsem tam ležela, ani u jednoho porodu jsem ho neměla.
V porodnici jsem byla spokojená, žádný problém jsem neměla, teď jsem těhotná potřetí a pokud budu v Trutnově, tak budu rodit zde, pokud budu ve Vrchlabí u mamky, tak tam.
Já teda v Trutnově nerodila,ale byla jsem tam dvakrát na laparu a chodila jsem do ambulance. Na dr. Růžičku jsem narazila několikrát a i přes jeho pověst si nemůžu stěžovat. Každému vyhovuje něco jiného,takže pokud jsi jemnější nátura,mohl by ti přijít nepříjemný.
Trutnovskou porodnici i gyndu znám velmi dobře, chodila jsem tam 10let na gyndu, prošla dvěma operacemi a jedním těhotenstvím. A zmiňovaný dr. Růžička, tak tomu bych mohla líbat i nohy, díky jeho dvěma operacím a velice vstřícnému jednání (odpověděl na každý můj dotaz, a před i po operaci mě vždycky hned informoval co se mnou dělal)mám 3tí dítko, které jsem tam i odrodila, porod a celá porodnice fajn, šestinedělí taky. Respektovali má rozhodnutí, takže porod a vše kolem miminka jsem si maximálně užila.
Děkuji Trutnovské gyndě, že mi dali můj doprasený spodek z Vrchlabí dohromady ![]()
Tak mockrát děkuji za radu
Příspěvek upraven 16.10.12 v 11:54
@Xarry ahoj, nemusíš. Oni snad ani neregistrujou.. To je myslím specialita jen pražských porodnic.
Ahoj, registraci nedělají, ale je lepší si tak 2-3týdny před porodem skočit na porodnici a oni s tebou sepíšou porodní plán, osobní údaje tvé a partnera atd.je to lepší než když při fofru pak něco vyplňovat a odpovídat na otázky. ![]()
Mudr. Růžička je kapacita znám ho osobně at je jakej je je to borec ve svém oboru
Ahoj holky,
prosímvás na které číslo se pak volá do Trutnova do porodnice až to na mě přijde? Má se volat přímo na porodní sál nebo na to hlavní číslo?
Dík Nika
@Nikola7 píše:
Ahoj holky,
prosímvás na které číslo se pak volá do Trutnova do porodnice až to na mě přijde? Má se volat přímo na porodní sál nebo na to hlavní číslo?
Dík Nika
přímo na porodní sál :+420 499 866 472
@lokynka píše:
@loven hihi, myslím, že paní už má dáááávno odrozeno
@loven píše:to učitě jo…mě tedy toto číslo opět čeká
noo, hihi, já tam rodila 4× a nepotřebovala jsem ho ani jednou
Jsem jim nikdy nevolala
@lokynka píše:
noo, hihi, já tam rodila 4× a nepotřebovala jsem ho ani jednouJsem jim nikdy nevolala
No já teda pouze syna ale volala jsem protože to mám cca.40km a nechtěla bych jet domů a za hodinu spátky ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.