Plánovaný císař Podolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8086
1.2.12 20:17

plánovaný císař podolí

podobné téma tady sice je ale odpověď na mu otázku jsme v něm nenašla.

Hlky vy co jste měli plánovanou sekci v podolí zajímalo by mě kdy jste dostali mimčo na kojení po jaké době.

Já nastupuju v nedělí a v pndělí bude sekce (prý je nás ale na pondělí hodně :nevim: ) tak nevím jestli třeba půjdu až kolem oběda :think: no a zajímá mě jak to tedy bude prbíhat po sekci, mimčo uvidím pravděpodobně hned, pak ho odnesou ? :think: mě dají dokupy a odvezou na Jipku a tam budu asi jak dlouho? d dalšího dne? nebo přinesu mi ještě ten den mimčo na kojení aspoň večer? :think: .

já měla prvního syna akutním císařem v celkové narkoze, narodil se 0:18 a v 6 ráno mi ho donesli na kojení a ve 14:00 mě dali na normální pokoj :think: pak mi h nosili co 3 hodiny. :think:

díky za zkušenosti jak je to všechno po zákroku ve spinále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
1.2.12 21:51

Ahoj, já měla planovaného CS v podolí. V pátek kolem 12h mě vezli na sál, ve 12.37 se malý národil a na JIPku nám mimča přívezli cca v 15h, pak už každé 3 hod a i v noci taky:palec:

Měla jsem spinál, tak malého ukázali hned jak ho vyndáli, červeného a řvoucího :mrgreen: jen na chvili, pak odnesli, zvážit, změřit, zabalit a pak mi ho přínesli přímo k oblíčej, mohla jsem mu dát pusinku :srdce: a chvili tak podrželi, pak mě odvezli na JIPku, kde jsem byla do rána dalšího dne (sobota) a pak mě převezli na šestineděli kde mi ten den malého nosili taky po těch 3 hod. V neděli už mi ho ráno chtěli nechat, ale mě šíleně bolela jízva, když jsem vstávala a chodila, tak tu neděli si ho taky ještě nechali a měla jsem ho u sebe až od brzkého ráno pondělka (asi ve 3h mi ho přínesli a už jsem si ho nechala), ponděli byl u mě, v útery kolem poledne jsme jeli domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.2.12 11:59

Lolik jé díky… zní to dobře celý ten průběh.. tak jsem na to zvědavá… jen teda taky počítám že mě vezmu až klem oběda…t budu nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
2.2.12 19:33

Obláčku, já jsem měla jít kolem 10-30, ale bylo nějak hodně akutních císařu, tak nás pozdrželi :think: Já jsem nesměla jíst ani pít už od 6 h rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.2.12 20:30

a prosím tě kdy jsi mohla začít jíst po spinále?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
2.2.12 20:45

ten den po CS jsme měli kapáčku, takže jídlo jsme jaksi nepotřebovali :mrgreen: ale dávali nám pití, a další den po CS jsme měli dvákrát vývar bez ničeho, jen ta voda z toho…pak další ráno piškoty s jogurtem, pak vývar a brambor s nějakou zeleniou a od následujícího dne už normoš jako všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
8.2.12 15:59

Ahoj. mít, že?:-/

Příspěvek upraven 09.07.15 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
8.2.12 17:00
Teenule píše:
Ahoj.Mám naplánovanou sekci na pondělí 13.2.v celkové anestezii.Chtěla bych se zeptat,jestli budu mít na JIPce přístup ke svým osobním věcem,jestli mi sestřičky podají něco z tašky,mám totiž tu zkušenost,že mívám strašně suché rty a potřebuju aspoň jelení lůj.Je možné si připravit malou toaletní taštičku se základními věcmi,které mi sestry podají?Jakou máte zkušenost,jsou ochotné?A mobil u sebe na JIPu asi nebudu smět mít,že?:-/

Jj, malou taštičku s věcma mít můžeš, dokonce mi to i řekli. měla jsem tam i pastu a kartáček na další den na ráno. je tam i malý stoleček vedle postele, takže si myslím, že třeba jelení lůj si zvládneš vzít i sama, a pokud by ne, tak ti sestřičky určitě pomůžou, aspoň my jsme měli úplně zlaté sestřičky. Mobil mít nesmíš, ale já ho měla v taštičce ztlumený a nepouživala jsem ho :think: jinak tam mají telefon, takže kdokoli ti pak může tam zavolat a sestra ti telefon podá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
8.2.12 17:05

Děkuju moc za informace.Teď už jsem na všechno připravená a jen se těším na mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
8.2.12 17:23
Teenule píše:
Děkuju moc za informace.Teď už jsem na všechno připravená a jen se těším na mimi.

Musím říct, že na JIPce to bylo fajn, pohodlné polohovácí postýlky, milé sestřičky, miminka nám nosili co 3 hod :mrgreen: na šestinedělí se mi chtělo zpět na JIP :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
8.2.12 17:23

Jo a přeji hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
21.8.12 12:13

Ahoj,
mám mimčo koncem pánevním, a prozatím to vypadá na plánovaného císaře v Podolí.
Ze samotného císaře strach nemám, ale jde mi o to, co bude následovat.
Vůbec si nedovedu představit, že mi dítě hned potom odnesou - je nějaká možnost s ním třeba alespoň ty 2 hodiny pobýt? Nebo aspoň aby s ním byl manžel - vůbec se mi nelíbí představa, že - v případě, že bude dítě úplně v pořádku - ho odnesou někam na novorozenecké, radši bych, aby bylo v maximálním kontaktu alespoň s jedním z rodičů. Tušíte, jestli se to dá nějak domluvit?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.8.12 12:47

@poppaea ahoj zklamu tě, ale nejde to nijak udělat :nevim: taky mě to štvalo…
ale snad tě uklidní to, že mi mimčo nosili pravidelně na kojení a pomazlení (stejně jsem se moc nemohla hýbat.¨) když jsem byla ještě na Jipce tak manžel šel za mimčem na novorozenecké.
u druhého syna mi ho nosili taky pravidelně na kojení a někdy mi ho tam nechali hodinu na pomazlení tak jsem ho měla u sebe v posteli a nemohla se ho nabažit. :srdce: neboj zvládnete to odlouční od sebe uplně v pohodě..nic jiného se dělat nedá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
21.8.12 13:13

@oblacek
To je nepříjemné, četla jsem, že v některých porodnicích je možný bonding i po císaři, ale já jsem právě registrovaná v Podolí. Budu si snažit prosadit svou, jsem zvědavá, jak to dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.9.12 11:38

Ahoj holky,
zítra jdu na plánovaného císaře, kterého mi udělají v Podolí ve středu až někdy v poledne. Překvapuje mě, že tam musím být 24hod. předem. Jednak se zeptám, co se bude zítra den před plánovanou SC a zda bude normální strava, pití, zda ráno před sekcí bude ještě jídlo a pak až kapačky do druhého dne a druhý den polívka. Jde mi o to, že minule jsem začala natýkat pro nedostatek bílkovin po sekci, ale je pravda, že ta byla až po 15h kontrakcí s oxytocinem. Nevešla jsema se do pantoflí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková