Porodnice v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3347
31.1.12 20:01

porodnice v praze

Ahoj holky pražandy nebo i jiné, chtěla možná byste mi mohli poradit jak je to s porodnicemi v Praze. Někde jsem četla, že je nutné si jí vybrat dost dopředu kvůli obsazenosti. Jsem ze Šumavy jsme s přítelem střídavě v Praze a na Šumavě tak kdyby to na mě přišlo zde. je mi jasné že by mě museli přijmout všude ale možná by bylo lepší si to nějak pojistit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
31.1.12 20:05

Ahoj, jde o to že se musíš jít zaregistrovat k porodu. Registrují od ukončeného 13. týdne, čím dříc se půjdeš zaregistrovat, tím líp pro tebe. máš větší šanci se tam dostat. Každá porodnice má na svých stránkách informace o tom, které dny a od kdy do kdy registruje. viz třeba http://bulovka.cz/…/porodni-sal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
31.1.12 20:07

Ahoj co vím tak Motol,Apolináš a podolí chtěji registraci „tet si nejsem jistá“myslim ve 12tt jinak je to prý bez registrace a teda Krčí si nejsem uplně jistá ale tam si myslim se registrovat nemusíš. Každopádně když se zaregistruješ tam kde to máš v Praze nejblíř nic nezkazíš ale teda nevim jestli ti udělaji ve dvou porodkách :nevim: :nevim: i když Na Šumavě se možná ani ne,musíš reg. vid :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
31.1.12 20:08

a nějaké recenze na pražské porodnice by nebyli? jinak dík za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
31.1.12 20:08
Ve všech porodnicích je třeba se v praze registrovat.
Petra1239 píše:
Ahoj co vím tak Motol,Apolináš a podolí chtěji registraci „tet si nejsem jistá“myslim ve 12tt jinak je to prý bez registrace a teda Krčí si nejsem uplně jistá ale tam si myslim se registrovat nemusíš. Každopádně když se zaregistruješ tam kde to máš v Praze nejblíř nic nezkazíš ale teda nevim jestli ti udělaji ve dvou porodkách :nevim: :nevim: i když Na Šumavě se možná ani ne,musíš reg. vid :))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
31.1.12 20:09

ne ne právě že u nás nic takového není a přijde mi to i dost divné, copa můžu vědět kde zrovna budu? dyť to ve finále může být uplně někde jinde
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872

:mrgreen: :mrgreen: Rodila jsem 2krát v podolí a nemůžu si to vynachválit a tet napotřetí v Motole a taky supr i kdyř spousta maminek si na Motol stěžuje tak já fakt nemám na co byli tam skvělí :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451

koukni tady na emiminu do sekce porodnice :palec: https://www.emimino.cz/porodnice/

Vrtul píše:
a nějaké recenze na pražské porodnice by nebyli? jinak dík za odkaz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
31.1.12 20:10
tak snad víš jestli budeš v praze nebo na šumavě…
Vrtul píše:
ne ne právě že u nás nic takového není a přijde mi to i dost divné, copa můžu vědět kde zrovna budu? dyť to ve finále může být uplně někde jinde :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
31.1.12 20:12
nulu86 píše:
Petra1239 píše:
Ahoj co vím tak Motol,Apolináš a podolí chtěji registraci „tet si nejsem jistá“myslim ve 12tt jinak je to prý bez registrace a teda Krčí si nejsem uplně jistá ale tam si myslim se registrovat nemusíš. Každopádně když se zaregistruješ tam kde to máš v Praze nejblíř nic nezkazíš ale teda nevim jestli ti udělaji ve dvou porodkách :nevim: :nevim: i když Na Šumavě se možná ani ne,musíš reg. vid :))

Nene určitě na Bulovce se nemusí a v tý krči si nejsem jistá ale kamarádka co tam tet rodila se neregistrovala vůbec tak nevim nooo :nevim: :nevim: Jen u těhle 3 jsem si jistá to mi řekla i sestra na gyndě jestli chci tam tak se musim registrovat takhle brzo a jinak prý je to jedno a stačí to až když tě předává dr do porodky. Ale samo hádat se za to nebudu projetý je všecky nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
31.1.12 20:13

To teda bohužel nevím, kdy mě to přepadne. V době termínu budu na Šumavě to je jasné ale člověk nikdy nevi a prám se pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
31.1.12 20:20
Petra1239 píše:
nulu86 píše:
Petra1239 píše:
Nene určitě na Bulovce se nemusí a v tý krči si nejsem jistá ale kamarádka co tam tet rodila se neregistrovala vůbec tak nevim nooo :nevim: :nevim: Jen u těhle 3 jsem si jistá to mi řekla i sestra na gyndě jestli chci tam tak se musim registrovat takhle brzo a jinak prý je to jedno a stačí to až když tě předává dr do porodky. Ale samo hádat se za to nebudu projetý je všecky nemám :D

tak já vím jistě že na Bulovce se ted už musí registrovat, mají to na stránkách, jinak nezaručí že tě příjmou k porodu. Zrovna se tam chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
31.1.12 20:25

jsem už 30 tt možná by bylo lepší see tam někde rgistrovat kdyby náhodou, skouknu to a uvidím jen doufám že už není pozdě, dřív mě tohle nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
31.1.12 20:27
http://bulovka.cz/…/porodni-sal
tak si přečti toto, v sekci informace o registraci k porodu ;)
Petra1239 píše:
nulu86 píše:
Petra1239 píše:
Nene určitě na Bulovce se nemusí a v tý krči si nejsem jistá ale kamarádka co tam tet rodila se neregistrovala vůbec tak nevim nooo :nevim: :nevim: Jen u těhle 3 jsem si jistá to mi řekla i sestra na gyndě jestli chci tam tak se musim registrovat takhle brzo a jinak prý je to jedno a stačí to až když tě předává dr do porodky. Ale samo hádat se za to nebudu projetý je všecky nemám :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
31.1.12 20:28

protože třeba na té bulovce píšou že je třeba se registrovat a to ve 14 tt těhotenství :O(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková