Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky pražandy nebo i jiné, chtěla možná byste mi mohli poradit jak je to s porodnicemi v Praze. Někde jsem četla, že je nutné si jí vybrat dost dopředu kvůli obsazenosti. Jsem ze Šumavy jsme s přítelem střídavě v Praze a na Šumavě tak kdyby to na mě přišlo zde. je mi jasné že by mě museli přijmout všude ale možná by bylo lepší si to nějak pojistit ![]()
Ahoj, jde o to že se musíš jít zaregistrovat k porodu. Registrují od ukončeného 13. týdne, čím dříc se půjdeš zaregistrovat, tím líp pro tebe. máš větší šanci se tam dostat. Každá porodnice má na svých stránkách informace o tom, které dny a od kdy do kdy registruje. viz třeba http://bulovka.cz/…/porodni-sal
Ahoj co vím tak Motol,Apolináš a podolí chtěji registraci „tet si nejsem jistá“myslim ve 12tt jinak je to prý bez registrace a teda Krčí si nejsem uplně jistá ale tam si myslim se registrovat nemusíš. Každopádně když se zaregistruješ tam kde to máš v Praze nejblíř nic nezkazíš ale teda nevim jestli ti udělaji ve dvou porodkách
i když Na Šumavě se možná ani ne,musíš reg. vid ![]()
a nějaké recenze na pražské porodnice by nebyli? jinak dík za odkaz
Petra1239 píše:
Ahoj co vím tak Motol,Apolináš a podolí chtěji registraci „tet si nejsem jistá“myslim ve 12tt jinak je to prý bez registrace a teda Krčí si nejsem uplně jistá ale tam si myslim se registrovat nemusíš. Každopádně když se zaregistruješ tam kde to máš v Praze nejblíř nic nezkazíš ale teda nevim jestli ti udělaji ve dvou porodkách![]()
i když Na Šumavě se možná ani ne,musíš reg. vid
ne ne právě že u nás nic takového není a přijde mi to i dost divné, copa můžu vědět kde zrovna budu? dyť to ve finále může být uplně někde jinde
![]()
Rodila jsem 2krát v podolí a nemůžu si to vynachválit a tet napotřetí v Motole a taky supr i kdyř spousta maminek si na Motol stěžuje tak já fakt nemám na co byli tam skvělí ![]()
koukni tady na emiminu do sekce porodnice
https://www.emimino.cz/porodnice/
Vrtul píše:
a nějaké recenze na pražské porodnice by nebyli? jinak dík za odkaz
Vrtul píše:
ne ne právě že u nás nic takového není a přijde mi to i dost divné, copa můžu vědět kde zrovna budu? dyť to ve finále může být uplně někde jinde
nulu86 píše:
Ve všech porodnicích je třeba se v praze registrovat.Petra1239 píše:
Ahoj co vím tak Motol,Apolináš a podolí chtěji registraci „tet si nejsem jistá“myslim ve 12tt jinak je to prý bez registrace a teda Krčí si nejsem uplně jistá ale tam si myslim se registrovat nemusíš. Každopádně když se zaregistruješ tam kde to máš v Praze nejblíř nic nezkazíš ale teda nevim jestli ti udělaji ve dvou porodkách![]()
Nene určitě na Bulovce se nemusí a v tý krči si nejsem jistá ale kamarádka co tam tet rodila se neregistrovala vůbec tak nevim nooo
Jen u těhle 3 jsem si jistá to mi řekla i sestra na gyndě jestli chci tam tak se musim registrovat takhle brzo a jinak prý je to jedno a stačí to až když tě předává dr do porodky. Ale samo hádat se za to nebudu projetý je všecky nemám ![]()
To teda bohužel nevím, kdy mě to přepadne. V době termínu budu na Šumavě to je jasné ale člověk nikdy nevi a prám se pro jistotu
Petra1239 píše:nulu86 píše:Nene určitě na Bulovce se nemusí a v tý krči si nejsem jistá ale kamarádka co tam tet rodila se neregistrovala vůbec tak nevim nooo
![]()
Jen u těhle 3 jsem si jistá to mi řekla i sestra na gyndě jestli chci tam tak se musim registrovat takhle brzo a jinak prý je to jedno a stačí to až když tě předává dr do porodky. Ale samo hádat se za to nebudu projetý je všecky nemám
tak já vím jistě že na Bulovce se ted už musí registrovat, mají to na stránkách, jinak nezaručí že tě příjmou k porodu. Zrovna se tam chystám.
jsem už 30 tt možná by bylo lepší see tam někde rgistrovat kdyby náhodou, skouknu to a uvidím jen doufám že už není pozdě, dřív mě tohle nenapadlo
Petra1239 píše:nulu86 píše:Nene určitě na Bulovce se nemusí a v tý krči si nejsem jistá ale kamarádka co tam tet rodila se neregistrovala vůbec tak nevim nooo
![]()
Jen u těhle 3 jsem si jistá to mi řekla i sestra na gyndě jestli chci tam tak se musim registrovat takhle brzo a jinak prý je to jedno a stačí to až když tě předává dr do porodky. Ale samo hádat se za to nebudu projetý je všecky nemám
protože třeba na té bulovce píšou že je třeba se registrovat a to ve 14 tt těhotenství
(
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.