Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nekdo z vas lezel u apolinare na rizikovem oddeleni a jak to tam vypadalo a probihalo… ja tam nastupuju za deset dni(34.týden) a budu tam az do porodu… diky za info
Ahoj,
ja som tam lezala.
Izby luxusne - kazda izba ma polohovacie kreslo, na izbe sme boli 2 baby, kazda izba ma vlastne WC a kupelku.
Sestricky boli prijemne. Je tam wifi, tak si zober pocitac, aby si sa nenudila.
Na izbe je aj TV.
Ja som tam lezala, pretoze som prenasala a tak mi tam pomaly vyvolavali porod…bola som tam iba 2 dni ![]()
Ahoj, ležela jsem tam a super. Perfektní přístup doktorů, představí se, všechno vysvětlí, čisto, krásné prostředí, jídlo v pohodě, všichni ochotní.. ![]()
jj je pravda, ze kdyz jsme tam byli se prihlasit na to rizikovy tak byli vsichni hrozne prijemni… jen nemam moc rada nemocnice a predstava, ze tam budu 4 tydny je pro me zatim nejak nepredstavitelna.nikdy jsem v nemocnici tak dlouho nebyla ![]()
No to sa ti ani necudujem…na to by sa ani nikto netesil…ak mas laptop, tak si ho tam isto vezvi…ten ti skrati cas ![]()
Je tu maminka, ktera bude kolem pulky rijna na rizikovem U Apolinare? ![]()
Ahoj, ležela jsem tam 5 týdnů a nemůžu si stěžovat. Tedy až na jídlo, ale to bylo v celé nemocnici stejné, hnusné.
Ale pokoje jsou čisté, sociálky pěkné, dost soukromí, personál milý.
Ideální je natrefit na příjemnou „spoluležící“, být na pokoji přes měsíc s nějakou pitomínou, tak nevim, nevim ![]()
@Formule001 Dekuji za reakci, ja to tam nakonec nestihla
Mela jsem nastup 13.10., ale 13.10. v noci uz jsme jeli o pul 5 do porodnice, praskla mi voda… Takze se malicka narodila 14.10. a luxusu rizikoveho jsem si neuzila
Zato mi pridelili krasny pokoj na sestinedeli. S jidlem souhlasim, humus… Na spolulezici jsem mela stesti na vsechny, jak na predpokoji u porodniho salu, tak na sestinedeli
Co se tyce personalu, zalezi strasne na smenach, my jsme tam mely vsechny dost problemy s tema staryma rasplema, mlade byly v pohode, celkove personal fajn myslim, ale asi tak 3 stare zenske mi pily krev
Jsem neskutecne rada, ze nas po 5ti dnech konecne pustili a muzu si konecne delat vse po svem ![]()
Ahoj, někdo v nedávné době u apolinare? Jak to tam vypadá, jsou záchody na chodbě nebo na pokoji- gybekologicke oddeleni, těhu do 24 tt prosím. Díky za info
Na gynekologickém oddělení budou záchody na chodbě… Myslím ale, že po 22. týdnu by jsi mohla být hospitalizována na oddělení rizikového těhotenství (u Apolináře zachraňují děti narozené v tzv. šedé zóně, což je od toho cca 22. týdne do 24. týdne, kdy je oficiální hranice životaschopnosti). Tam už potom jsou pokoje hotelového typu - dvě lůžka na pokoji a sociální zařízení na každém pokoji (i televize
).
Držím palce!
Ahoj, byla jste některá teď někdy hospitalizovaná na rizikovém U Apolináře? Zítra nastupuji, nikdy jsem tam nebyla, tak jen pro info, jak to tam vypadá, jak funguje, co jídlo.. respirátor celý den asi raději na puse. Je kam uschovat počítač, mobil, peníze? Je tam kantýna, kolik dávají jídla? Atd., na co si vzpomenete. Jsou tam hodní?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.