Prohlídka přerovské porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
22.1.12 09:48

Prohlídka Přerovské porodnice

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s prohlídkou Přerovské porodnice, musím se na prohlídku objednat nebo tam můžu příjít bez objednání na těch 12h a v kolikátém patře to probíhá, nikdy jsem tam ještě nebyla, díky za každé info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
978
22.1.12 10:06

ahoj,
objednávat se určitě nemusíš. Dojdeš tam na dvanáctou, většinou se tam sejde více maminek. Počkáš ve druhém patře, je tam i lavečka, takže si mužeš sednout. Přijde si pro vás PA a ta už se o vše postará:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.1.12 10:14

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.1.12 13:02

Díky holky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.1.12 13:22

Holky ještě jsem se zapomněla zeptat, sestřička mi řekla do telefonu ať přijdu dřív na prohlídku, že se mnou potřebují vypsat předporodní chorobopis, to bude se mnou sepisovat PA, která nás bude provázet nebo někdo jiný a někde jinde. Omlouvám se za dotazy,ale poprvé jsem rodila v Ol.,takže nemám zkušenosti s Přerovskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
22.1.12 13:25

stačí mrknout na stránky přerovské nemocnice ;) :

Registrace těhotných a vypsání porodopisu:
Pondělí a pátek 13.00-14.00 hod. v 1. patře - příjmová kancelář a ambulance, ve 12.00 hod. možnost prohlídky porodních sálů ve 2. patře s doprovodem a výkladem porodní asistentky.

http://www.nempr.cz/…/gynpor.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková