Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky co zabalit do tašky do porodnice bulovka? Co dávají, co ne? Děkuji ![]()
Ahoj,tak ja rodila pred 20 mesici na Bulovce a davaji uplne vse,krome podlozky pod mimi a vlhcenych ubrousku.jinak mas vse k dispozici na pokoji.Kazde rano dostanes pridelem plenky jednorazovky.A ctverecky,desinfekci,masticku atd…mas na pokoji na prebalovacim pultu.Obleceni (kosilka,dupacky) take dostanes,kdyz mimi blinkne,nebo jinak uspini odneses sestre a ona vymeni za ciste.Kus za kus.
Kdyztak se jeste zeptej,co chces vedet.:)
Jeste me napada,dostanes i balik vlozek,ale mne nevystacily.menila jsem snad kazdych 30 minut,ale byla jsem i vybavena svymi,takze v pohode.
Ahoj ,nevím přesně jak ted ale když jsem rodila před třemi roky, tak jediné co dávali bylooblečení na prcka a 5plen denně když to nestačilo musela jsi mít svoje,takže jsem měla malý balení v záloze který mi teda donesl přítel,jinak nedavali nic,poporodní kalhotky jsem měla svoje,košily svojí,hygiena svoje ![]()
sara1000 píše:
Ahoj,tak ja rodila pred 20 mesici na Bulovce a davaji uplne vse,krome podlozky pod mimi a vlhcenych ubrousku.jinak mas vse k dispozici na pokoji.Kazde rano dostanes pridelem plenky jednorazovky.A ctverecky,desinfekci,masticku atd…mas na pokoji na prebalovacim pultu.Obleceni (kosilka,dupacky) take dostanes,kdyz mimi blinkne,nebo jinak uspini odneses sestre a ona vymeni za ciste.Kus za kus.
Kdyztak se jeste zeptej,co chces vedet.:)
na pultu jsme teda měli jen desinfekci jinak nic,ale snad se to za ty tři roky zlepšilo ![]()
aha, takže ještě vložky s sebou, ok, píšu si…budu po víkendu chystat tašku, tak abych věděla co nakoupit ![]()
mám s sebou mít teda i něco na ten zadeček a podobně? Co na koupání miminka, hřebínek, osušku a pod. svoje, nebo taky dají?
ja tam rodila v prosinci a jediny co dostanes je kosile. Vlozek a plen davaji fakt malo.
Kosili a zupan,to vse je nachodbe a kdykoliv si muzes vzit ciste.Nicmene kosile je priserna a neni kojici a zupan je takovy latkovy,ja mam rada frote.Takze jsem mela svoje.na koupani ti vse daji.Ja koupala jednou na sesterne,abych si to jakoze vyzkousela.Plenky mi vzdy vystacily,nemela jsem problem.DDostala jsem i takovou reklamni tasku plnou ruznych vzorecku,byla tam i ta masticka na prdku,ale na to nemuzes spolehat.Takze si urcite vem masticku na prdku,vlhcene ubrousky,asi bych vzala tu kosili a zupan,rucniky (2× tmavy a svetly) a hygienu.
Ja mela plnou hokejovou tasku a uplne zbytecne.I zavinku jsem si vzala a tu take samozrejme dostanes ![]()
Vlozky urco vem kdyz to tak ctu,tak mozna i par plinek.Ale,jak pisu,ja rodila pred 20mesici a plen bylo dost.I my vecer vzdy zbyvaly.Pebalovala jsem kazde 3 hodiny i v noci.
na koupani nic nepotrebujes a na zadek dostanes vzorky kremu od familly service (ta krabice kterou si nejspis dostala i jako tehule). Veci na mimi si vem svoje radsi, to obleceni neni nic moc.
Lilišák píše:
na koupani nic nepotrebujes a na zadek dostanes vzorky kremu od familly service (ta krabice kterou si nejspis dostala i jako tehule). Veci na mimi si vem svoje radsi, to obleceni neni nic moc.
jo holky, jak jste řešily kojící podprsenky? Já se bojím kupovat už teď aby mi pak nebyla malá, když nevím jaká budou prsa, přese jen nejsou zrovna laciné…měly jste už do porodnice??
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.