Porodnice Ostrava Poruba

103
18.1.12 21:14

Porodnice Ostrava Poruba

Ahoj holky chtěla bych se zeptat těch co rodili v porube jak je to s navštěvama děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
18.1.12 21:21

AHoj, 15–16 jsou návštěvy na pokoji a potom už jen na chodbě před dveřmi. Jsou tam stolky, židle, automat na kafe a tam můžete sedět jak dlouho chcete. Ale nevím, jetli jsou sestry ochotné pohlídat ti miminko a nebo si ho musíš vzít s sebou na chodbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.1.12 21:27

Ja jsem někde právě četla že na chodbu se nesmí brát tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
18.1.12 21:28
M-a-j-a píše:
AHoj, 15–16 jsou návštěvy na pokoji a potom už jen na chodbě před dveřmi. Jsou tam stolky, židle, automat na kafe a tam můžete sedět jak dlouho chcete. Ale nevím, jetli jsou sestry ochotné pohlídat ti miminko a nebo si ho musíš vzít s sebou na chodbu.

Ne ne, návštěvy jsou od 16-17 hod. A pak do 18 hod. venku v návštěvní místnosti. Ale mimčo ti nepohlídají, takže to je stejně o ničem. Jedině se domluvit s mamčou na pokoji, zda by nepohlídala. Jinak teda pak jen ta hoďka na pokoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020

ahojky, já tam rodila loni v dubnu, můžeš dát mimi na chvíli s sestrám a ony ti ho pohlídají, nebo si ho vzít sebou na chodbu pokud je mimi OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
jajinka23 píše:
Ja jsem někde právě četla že na chodbu se nesmí brát tak nevím :(

JJ, s mimčem tě ven nepustí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
18.1.12 21:31

Já rodila 6.12.2011 a mimčo nesmíš vzít na chodbu, jedině, že ho pohlídá druhá mamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
18.1.12 21:31
eviliska píše:
ahojky, já tam rodila loni v dubnu, můžeš dát mimi na chvíli s sestrám a ony ti ho pohlídají, nebo si ho vzít sebou na chodbu pokud je mimi OK

Já tam rodila koncem října a vysloveně nám bylo řečeno, že mimča v těchto případech nehlídají. Když bylo nutné nějaké vyšetření UTZ apod, tak ano. Ale v době návštěv ne!! A na chodbu jsme je taky brát nesměli. Ale záleží to asi individuálně na domluvě. Většina to tak nějak dodržovala, takže pokud se naskytne sem tam jedna mamina, která poprosí, tak si myslím, že s tím by asi problém neměli. Ale předem prostě říkají, že to tak nedělají (protože kdyby si tam odložil mimčo každý…??) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.1.12 21:32

tak jsem asi měla nějakou vyjímku :think: , ale je fakt, že mám ještě jedno děcko, tak možná udělali vyjímku :nevim: , ale měla jsem ji 3 den venku - ale asi jen na 20 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
18.1.12 21:34

Já tam rodila v srpnu a tak jak píšou holky, 16-17 na pokoji, 17-18 chodba,ale pouze TY. Mimčo NESMÍ opustit pokoj, ať je v sebelepším stavu! Nevím zda by ti ho sestry pohlídaly, to jsem radši pro jejich „příjemnost“ nezkoušela :cert: ! Takže jedině ta mamča co je s tebou na pokoji ti ho může pohlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.1.12 21:37
PeťulaK píše:
eviliska píše:
ahojky, já tam rodila loni v dubnu, můžeš dát mimi na chvíli s sestrám a ony ti ho pohlídají, nebo si ho vzít sebou na chodbu pokud je mimi OK
Já tam rodila koncem října a vysloveně nám bylo řečeno, že mimča v těchto případech nehlídají. Když bylo nutné nějaké vyšetření UTZ apod, tak ano. Ale v době návštěv ne!! A na chodbu jsme je taky brát nesměli. Ale záleží to asi individuálně na domluvě. Většina to tak nějak dodržovala, takže pokud se naskytne sem tam jedna mamina, která poprosí, tak si myslím, že s tím by asi problém neměli. Ale předem prostě říkají, že to tak nedělají (protože kdyby si tam odložil mimčo každý…??) :nevim:

hm, asi u mě zrovna udělali vyjímku :nevim: , ale je fakt , že jsem měla dost krutý porod / trochu vinou doktora /, tak kolem mě chodili pomalu pošpičkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
18.1.12 21:57

Tak jak říkají holky. Já tam rodila teď v listopadu. No návštěvy totální děs. Sestry protivné. Mi přijela mamka 5 minut před návštěvní hodinkou, tak jsem ji šla otevřít, jako že tam proudilo desítky malířů, jelikož se zrovna malovalo a sestra mě sjela jak psa :zed: . No děs. A když jsme se ji ptala proč řeší 5 minut, tak mi řekla že z hygienických důvodů. Nechápu. Tak jsme se tam pohádaly a pak se mi přišla omluvit, ale na mě né. Já nesnáším takové krávy. A hoďka na návštěvy je fakt málo. To si nás tatínek vůbec neužil a to nemluvím o babičkách,dědečcích,tetičkách apod.Ti neměli vůbec šanci.Sestry mimi nepohlídají,takže ani chodba nepřipadá v úvahu a spolubydlící má obvykle taky návštěvu,takže ta taky padá.No a ještě jedna pecka.Naproti oddělení šestinedělí jsou nedonošeňátka a tam jsou návštěvy od dopoledne 10hod. do večera18hod. (2 lidi).Tak mi tu logiku vysvětlete?????????Kdybych nemusela rodit na rizikovce,tak jdu do FM.Tam jsou návštěvy od 15hod.do 17hod.neomezený počet návštěv.Byli jsme tam navštívit kamarádku a jen jsem čekala,kdy nás sestry vyrazí,bylo nás tam jak malých myší a sestičky chodily ještě s úsměvem :potlesk: :potlesk: :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
18.1.12 22:00

Já si teda na protivné sestry stěžovat nemůžu. Moje spolubydlící měla věčně návštěvy mimo prac. dobu. I když né na dlouho, tak jí to vždycky povolily.
A u těch nedonošeňátek podle mě jde o návštěvy pro rodiče a né pro půlku familie. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.1.12 22:02

tak za mě sestry byly super a moc hodné. Na neonatologii jsou návštěvy dýl kvůli mimi a mamince - kojení je složité až nemožné a mimískům hlas matky fakt moc pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
18.1.12 22:08

Jo určitě jde o jen o návštěvu rodičů u nedonošeňátek,ale i tak.Dva lidi.My měli na pokoj povoleno taky jen dva lidi.Takže taky jen tatínek a babička třeba.Spolubydlící měla jedno z dvojčátek právě přes chodbu u těch nedonošeňátek a tatínek s babičkou tam byli celý den a pak na blbou hoďku přišli kouknout na „velkou a zdravou“ vnučku,která nebyla tak riziková jako ten bobek vedle.TAky jde hodně o lidský faktor.Některé ty sestry maras,některé super.A taky asi jak se která vyspí.Chápu.Jsou to jen lidi a když jim matky courají po chodbách,tak se ani nedivím,že tam tak řvaly.Jsme se z holkama z pokoje nestačily divit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková