Porodnice Ostrava Vítkovice a stop stav

2810
13.1.12 21:17

Porodnice Ostrava Vítkovice a stop stav

Dobrý večer.
Na toto téma mě přivedla předešlá diskuze o přeplněnosti porodnice. Proto by mě zajímalo, jak je na tom vítkovická porodnice. Nevíte prosím některá, jak to tam momentálně vypadá s obsazeností? Ráda bych rodila právě zde, ale VIP kartu nevlastním a nerada bych pak jezdila jinam.
Děkuji za ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3234
13.1.12 21:24

studuju na porodní asistentku, spolužačka že školy tam pracuje na 6nedělí a co jsem se jí posledně ptala (cca před týdnem), tak že mají pořád plno, ale stop stav myslím nevyhlašovali a když už ho vyhlásí tak hlavně pro sanitky, aby k nim rodičky ani nevozili. Já když jsem tam rodila tak ten den jsem byla zrovna poslední přijatá,pak byla hned stopka do druhého dne a to mě přijímali v 10h ráno. uvidíš až tam pojedeš,může být ten den zrovna klid, to je těžko takhle odhadnout dopředu :nevim:
VIP kartu bych si nekupovala,je to podle mě škoda peněz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
13.1.12 21:27

Děkuji :kytka:
Takže je to zřejmě hodně individuální a neodhadnutelné… No doufám, že to vyjde a budu rodit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
13.1.12 21:28

držím palce :kytka: já tam rodila 2× a byla jsem tam max.spokojená… v květnu mě tam čeká praxe, zrovna v prenatálních poradnách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
13.1.12 21:31

Já právě slyšela na Vítkovice jen ty nejlepší reference, proto jsem se tak rozhodla.
Ještě jenou děkuji za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.1.12 21:54

Vítkovice - porodní sál - samé supr ženské :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
13.1.12 21:57

Sabi byla jsem tam za kámoškou v neděli, bylo plno, ale stop stav nebyl. Když jsem tam já rodila v březnu, tak jsem měla štěstí, neboť den před mým nástupem se stop stav zrušil, tak jsem si hooodně oddychla, že jsem mohla rodit právě tam.
Je to tam moc fajn a teď když jsem se tam po nějaké době vrátila na návštěvu za kámoškou, tak se mi to všechno vybavilo :)
Přeji ti rychlý porod bez komplikací a ať jsi tam spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
13.1.12 22:16
sabina_s píše:
Dobrý večer.
Na toto téma mě přivedla předešlá diskuze o přeplněnosti porodnice. Proto by mě zajímalo, jak je na tom vítkovická porodnice. Nevíte prosím některá, jak to tam momentálně vypadá s obsazeností? Ráda bych rodila právě zde, ale VIP kartu nevlastním a nerada bych pak jezdila jinam.
Děkuji za ohlasy.

Já když jsem tam ležela (říjen 2011) tak několik dní tam přibyla denně třeba jen jedna maminka. A jedna maminka mi zas vyprávěla, že než mě dovezli, tak tam bylo v jeden den 8 porodů. Je to individuální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
13.1.12 22:37

z vlastní zkušenosti - stopstav můžou mít, ale pokud by se jednalo o překotný porod vzít tě musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
14.1.13 18:52

Ahoj holky, byla jsem rozhodnutá rodit v Havířově, ale můj gynekolog mě docela zviklal, takže ještě přemýšlím nad Vítkovicema a snažím se najít nějaké informace.

Koukala sem na jejich stránky, ale nikde sem neviděla fotky běžného pokoje šestinedělí a ani jsem nenašla informaci kolik lůžek na běžném pokoji je? Jsou po dvou nebo po třech? A jsou na běžných pokojích i koupelny?

Erární noční košile vůbec k dispozici nejsou? (mám sbalené své, ale kojící mám jen 2, což je dost málo, když vemu v potaz možnou nehodu :D )

A co se porodu týče- miminko ošetřují přímo na boxu? A nevíte kolik těch porodních boxů mají?

děkuju moc všem za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
14.1.13 18:57

Pokoje jsou po 2, sprcha a wc je hned vedle pokoje. Pokoje jsou po rekonstrukci.

erární košile běžně nedávají, teda já si řekla o erární na příjmu k porodu a v pohodě mi ji dali, na 6nedělí jsem už měla svoje, 2 si myslím že v pohodě stačí.

porodní boxy jsou tam 4, si tam celou dobu během porodu a ty 2h po porodu, mimčo se ošetřuje přímo na boxu, nikam se neodnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.13 18:58
@Mičule píše:
Ahoj holky, byla jsem rozhodnutá rodit v Havířově, ale můj gynekolog mě docela zviklal, takže ještě přemýšlím nad Vítkovicema a snažím se najít nějaké informace.

Koukala sem na jejich stránky, ale nikde sem neviděla fotky běžného pokoje šestinedělí a ani jsem nenašla informaci kolik lůžek na běžném pokoji je? Jsou po dvou nebo po třech? A jsou na běžných pokojích i koupelny?

Erární noční košile vůbec k dispozici nejsou? (mám sbalené své, ale kojící mám jen 2, což je dost málo, když vemu v potaz možnou nehodu :D )

A co se porodu týče- miminko ošetřují přímo na boxu? A nevíte kolik těch porodních boxů mají?

děkuju moc všem za info :kytka:

Ahoj, já rodila ve Vítkovicích před čtyřmi roky a hodlám tam rodit i za 2 měsíce, pokud se zadaří tam dojet.
Porodní boxy tam byly 3 nebo 4, nevím přesně, to by mohli mít na stránkách. Pokoje byly po dvou, a mezi dvěma pokojema sprchy a záchody.
Fifejdy jsou prý taky nové, můj gynekolog mi říkal, ať se tam jedu mrknout, prohlídky mají ve čtvrtky v jednu hodinu. Ale tam nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.13 18:59

Jo, mimi ošetřují přímo u tebe na porodním boxu, pak nás tam v klidu s manželem nechali 3 hodinky a pak odvezli na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
14.1.13 19:09

Fifejdy mají nové jen porodní sály, mají je hezké a velké, ale šestinedělí nic moc. A to pro mě bylo podstatné, protože na boxu jsme strávila nějaké 4h celkem, navíc v polestech mi bylo fakt jedno jak to tam vypadá, kdežto na šestinedělí jsem byla 9 (u druhého 6) dní.
Tak třeba se tam s některou z vás potkám, od února mi opět začíná praxe (porodní sál+šestinedělí) :mrgreen: přeju pohodové a rychlé porody :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.1.13 19:13
@Michaela23 píše:
Fifejdy mají nové jen porodní sály, mají je hezké a velké, ale šestinedělí nic moc. A to pro mě bylo podstatné, protože na boxu jsme strávila nějaké 4h celkem, navíc v polestech mi bylo fakt jedno jak to tam vypadá, kdežto na šestinedělí jsem byla 9 (u druhého 6) dní.
Tak třeba se tam s některou z vás potkám, od února mi opět začíná praxe (porodní sál+šestinedělí) :mrgreen: přeju pohodové a rychlé porody :kytka:

Tam pracuješ? Já mám termín 16.3. tak se budu ptát po Míši! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková