Porodnice Vrchlabí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9223
11.1.12 11:18

Vrchlabí-pár dotazů...

zdravím a prosím někoho,kdo rodil v porodnici ve Vrchlabí,aby mi odpověděl na pár dotazů…
vím,že je brzo na řešení porodnice a všechno může být jinak,ale doktorka se mě ptala,kde chci rodit,tak bych si ráda ujasnila pár věcí…
Vím,že se můžu zeptat tam,ale po porodu v Trutnově a tom,co mi naslibovali já nevím co a všechno bylo jinak,bych ráda odpovědi od někoho,kdo tam nepracoval,ale rodil ;-)

1)Jak je to s jídlem? Někdo na netu píše,že vaří dobře,někdo,že vaří jídla,která nejsou nejvhodnější pro kojící a tak…
(k tomu mám podotázku :mrgreen: - na internetu jsem četla,že když tam bude manžel s náma,že tam dostane i jídlo-to je v ceně nadstandartu nebo se platí zvlášť? a jestli zvlášť,kolik to je?)

2)Jak je to s pitím? Dostanu nemocniční čaj nebo mám mít svůj a rychlovarnou konvici?

3)Opravdu nemají problém s malým sourozencem v nemocnici? Mohl by být s náma na pokoji?

4)Jak je to s libovolnou polohou u porodu? Je pravda,že můžu rodit třeba v kleče a nebudou s tím mít problém?

5)Prý neberou předčasné porody… V kolikátém týdnu tedy musím být,aby mě vzali? A jak je to s vyvoláváním porodu při přenášení?

6)Je k dispozici konvice? Mikrovlnka? Mají tam internet?

7)Opravdu tam mohou návštěvy kdykoliv?

8)Co vzít s sebou?

9)Co tam mají a nemusím si tedy brát?

teď už mě nic nenapadá,možná si v průběhu dne ještě na něco vzpomenu…

předem děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Izz
11.1.12 11:38

Jejda, ty jsi náročná…vždyť tam strávíš 4 dny :)

• Citovat
  • Upravit
9223
11.1.12 11:41

jsem,ale po tom,co jsem zažila při prvním (kdy jsem v porodnici byla 9 dní) si chci aspoň jeden porod a pobyt v porodnici užít… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.1.12 12:11

Mně to nepřijde náročný. Když kojícím matkám dají k obědu zelí… (zažila jsem). Kamarádka ve Vrchlabí rodila a byla naprosto spokojená. Držím palce ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.12 12:20

Ahoj,

1. jidlo nevim, ja jsem vegetarian, tak to je problem navic… ale prezila jsem
2. caj dostanes
3. dalsi deti nemam, ale verila bych tomu
4. ja jsem rodila do vody, bez jakekoliv diskuze, proste me nechali, jak jsem byla
5. nevim, mozna 36? nenajdes to na jejich strankach?
6. konvice nevim, caj mi nosili… mikrovlnka je a net tez
7. ano
8. maji to na strankach :) hlavne vlozky a nocni kosile me napadaji, to nedavaji
9. to by ses musela zeptat konkretne, z hlavy to ted nevymyslim :)
Verim, ze si to uzijes :D

• Citovat
  • Upravit
9223
11.1.12 12:27

moc děkuju za odpovědi… klidně piště dál… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
13.1.12 22:37

mám další otázku… asi hloupou,ale co kdyby nááááhodou… budí se tam taky v 6 na měření teploty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
15.1.12 20:27

Ahoj, já tam budu rodit cca za 14 dní.
1. za tatínka se platí 90 Kč/den za jídlo (pokud o to budete mít zájem)
3. nemají problém, jen je dobré na to personál předem upozornit např. při předporodní kontrole
4. volba porodní polohy je samozřejmě možná
5. předčasný porod je porod, který proběhne do 38. týdne (takže Vrchlabí bere miminka až od toho 38.)
6. je tam kuchyňka, takže tohle k dispozici určitě je, co se týče internetu, tak to nevím
7. nevím, co si představuješ pod pojmem kdykoli (třeba 23:00? :lol: ), ale během dne není problém :)
8. seznam je na jejich stránkách - chtějí toho tam celkem dost
A co se té teploty týká - oni tam nikoho nevyrušují, natož aby někoho budili!!! :) Samozřejmě pokud by byly komplikace, tak tě na to měření nejspíš vzbudí, ale jinak se tam se vším čeká, až maminka bude vzhůru. PA jsou tam moc milé, uvidíš sama, jestli tam nakonec budeš rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
16.1.12 00:10
zolali píše:
Ahoj, já tam budu rodit cca za 14 dní.
1. za tatínka se platí 90 Kč/den za jídlo (pokud o to budete mít zájem)
3. nemají problém, jen je dobré na to personál předem upozornit např. při předporodní kontrole
4. volba porodní polohy je samozřejmě možná
5. předčasný porod je porod, který proběhne do 38. týdne (takže Vrchlabí bere miminka až od toho 38.)
6. je tam kuchyňka, takže tohle k dispozici určitě je, co se týče internetu, tak to nevím
7. nevím, co si představuješ pod pojmem kdykoli (třeba 23:00? :lol: ), ale během dne není problém :)
8. seznam je na jejich stránkách - chtějí toho tam celkem dost
A co se té teploty týká - oni tam nikoho nevyrušují, natož aby někoho budili!!! :) Samozřejmě pokud by byly komplikace, tak tě na to měření nejspíš vzbudí, ale jinak se tam se vším čeká, až maminka bude vzhůru. PA jsou tam moc milé, uvidíš sama, jestli tam nakonec budeš rodit.

jééé tak teď jsi mi udělala obrovskou radost… moc děkuju… přeju krásnej rychlej bezproblémovej porod a zdravý miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková