Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky tak za osm týdnů, už budu mamina. Chtěla jsem se zeptat, jaký máte čerstvý zkušenosti s Rumburskou porodnicí? Co s sebou určo nezapomenout a na co si dát pozora a tak. Děkuju. ![]()
Rodila jsem naposledy v červenci. Tentokrát jsem měla zkušenost dobrou. Jako je to všude, střídají se sestřičky doslova hodné a pak takové ty přísné ![]()
Až budeš sepisovat porodopis, dají ti seznam co si vzít sebou…
Klidně se ptej, co tě konkrétně zajímá ![]()
To snad ani ne
. Ale stejně doporučuju nadstandart. Já ho teda neměla, ale jedna sprcha pro všechny je dost blbý
Já tam rodila v březnu, své druhé mimi a vše bylo v napostém pořádku, všichni moc hodní a vštřícní, ale asi jsem taky měla štěstí na sestřičky. Jinak nadstandard určitě doporučuji, pro pohodlí návštěv i rodičky. Já měla i epidurální analgézii a vše proběhlo na jedničku. v září tady rodila ségra a byl spokojená ještě víc než ve Vrchlabí
Držím palce a přeji rychlý porod.
A i když nenese porodnice označení baby friendly, je velmi přátelská k přání rodičky a následně i v péči o miminko. Pokud je vše v pořádku, většinou vás odrodí jen asistentka, žádné zastupy lékařů, mediků …a ostatních, co se chtějí jen kouknout.-)
teda tam bych fakt nešla sice bydlim kousek od Rumburka ale jdu rodit do Jablonce ..radši ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.