Porodnice Rumburk

330
3.1.12 12:14

Porodnice Rumburk

Ahojky tak za osm týdnů, už budu mamina. Chtěla jsem se zeptat, jaký máte čerstvý zkušenosti s Rumburskou porodnicí? Co s sebou určo nezapomenout a na co si dát pozora a tak. Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
3.1.12 12:36

Rodila jsem naposledy v červenci. Tentokrát jsem měla zkušenost dobrou. Jako je to všude, střídají se sestřičky doslova hodné a pak takové ty přísné :mrgreen:
Až budeš sepisovat porodopis, dají ti seznam co si vzít sebou…
Klidně se ptej, co tě konkrétně zajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.1.12 18:40

Tady jde spíš o to jestli nebyla nějaká jobovka a tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
3.1.12 20:22

To snad ani ne :mrgreen: . Ale stejně doporučuju nadstandart. Já ho teda neměla, ale jedna sprcha pro všechny je dost blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
5.1.12 11:00

Nio tak s tím se počítá. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adeline21
16.1.12 13:01

Já tam rodila v březnu, své druhé mimi a vše bylo v napostém pořádku, všichni moc hodní a vštřícní, ale asi jsem taky měla štěstí na sestřičky. Jinak nadstandard určitě doporučuji, pro pohodlí návštěv i rodičky. Já měla i epidurální analgézii a vše proběhlo na jedničku. v září tady rodila ségra a byl spokojená ještě víc než ve Vrchlabí :D Držím palce a přeji rychlý porod.

• Citovat
  • Upravit
Adeline21
16.1.12 13:41

A i když nenese porodnice označení baby friendly, je velmi přátelská k přání rodičky a následně i v péči o miminko. Pokud je vše v pořádku, většinou vás odrodí jen asistentka, žádné zastupy lékařů, mediků …a ostatních, co se chtějí jen kouknout.-)

• Citovat
  • Upravit
330
18.1.12 22:38

Děkuju za uklidnění. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.2.12 18:04

teda tam bych fakt nešla sice bydlim kousek od Rumburka ale jdu rodit do Jablonce ..radši :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková