Bohunice - jak často přeplněné

471
13.1.12 20:29

Bohunice - jak často přeplněné

Dobrý den,

rodit mám až v červnu 2012, a jelikož jsem minule byla velmi spokojena v Bohunicích, tak bych ráda rodila tam. Jenže mám pocit, že kolem sebe slyším spoustu případů, kdy jsou rodičky poslány jinam, z důvodů přeplněnosti porodnice. Je to opravdu tak časté, že Bohunice nepřijímají? Jaké jsou vaše zkušenosti?

Diky Batist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4633
13.1.12 20:36

Je…osobně jsem viděla, jak posílají maminky, které měli jít na vyvolávání domů, že ať zkusí zítra, že je plno (bylo to v osm ráno). Takže akutní porody (během dne) asi moc šancí neměly…Já naštěstí rodila v sobotu v noci, ten samý týden a byla jsem tam jediná 8o
Ale to vůbec nejde dopředu odhadnout..jen s tím počítat a nebát se, že člověk nakonec pojede jinam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.1.12 20:39

Já jsem rodila 1. října a na pokoji jsem byla jednu noc dokonce sama. Ségra tam rodila 17. prosince a byla sama na pokoji 2 dny. Pokaždé, když jsem za ní přišla na návštěvu a šla jsem chodbou, vždycky byla minimálně na dvou pokojích jenom jedna maminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
14.1.12 11:20

já chtěla rodit na Obilňáku,už před porodem jsem tam chodila na monitor,ale v den porodu(8.8.2011)tam bylo tak plno,že mě poslali do Bohunic,no a kamarádka chtěla zas rodit v Bohunicích,ale jí se to stalo opačně,v den porodu(27.11.2011)bylo zase plno tam a musela na Obilnák,takže si asi nevybereš,on to osud nějak zařídí,je jedno kde porodíš,hlavě ať jsi ty a mimi zdravý ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
14.1.12 17:28

Dekuju za odpovedi. Je pravda, ze je jedno, kde clovek nakonec porodi. Presto je to neprijemne, kdyz vas s velkyma bolestma poslou nekam jinam. Moc si to neumim predstavit, ze budu prejizdet po Brne, hledat misto k zaparkovani apod. Ale je to prkotina, to uz se opravdu nejak vyresi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
14.1.12 17:31

Tak až začneš rodit, tak si do té porodnice nejdřív zavolej, jestli mají volno… ;) Já jsem jela sanitkou a ani se mě neptali, kam mě mají zavézt. Ale je fakt, že já v Bohunicích bydlím, takže jim to bylo asi jasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
14.1.12 21:26
batist píše:
Dekuju za odpovedi. Je pravda, ze je jedno, kde clovek nakonec porodi. Presto je to neprijemne, kdyz vas s velkyma bolestma poslou nekam jinam. Moc si to neumim predstavit, ze budu prejizdet po Brne, hledat misto k zaparkovani apod. Ale je to prkotina, to uz se opravdu nejak vyresi :-)

ja mam pocit, ze pokud uz mas rozjety porod, tak te preveze sanitka, ale bacha manzela ne, ten musi taxikem nebo autem. Ale tebe, myslim, sami prevezou.
A ano, pri prohlidce v Bohunicich nam sestricka doporucovala nez vyjedem, zavolat, zda vubec tam mame jet a je volno.Ono to neznamena, ze ti drzi misto..proste, kdo driv prijde…ale aspon trochu tusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková