Porodnice Obilní trh - nedonošené miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7157
15.1.12 18:53

Obilní trh - nedonošené miminka

Ahoj holky, je tady nějaká maminka, která měla předčasně narozené miminko/a na Obilním trhu. Podělte se o své zkušenosti.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Omálka
15.1.12 19:38

Kamarádka tam měla malýho,narodil se ve 32tt.Byl tam asi dva měsíce a potom než ho pustili domů.Ten,ale nebyl tak malinký jako ti tvoji drobečkové.Samuelka je mi moc líto. :hug: Musí to být strašný,já nevím co bych dělala.Sarinka je určitě moc šikovná a bude vám dělat velkou radost.

• Citovat
  • Upravit
11822
15.1.12 19:48

Ahoj, moje dcerka se na Obilňáku narodila, ležela jsem v porodce od 30. týdne, porod se podařilo oddálit až do 34. týdne. Dcerka měla 1780g, jinak ale byla relativně dobrá, byla necelej měsíc na intermediárce a ve dvou kilech mi ji pustili domů. Jinak teda oddělení 11, kde malá ležela, můžu jen pochválit - výborní doktoři i sestřičky, naučili mě kojit, starat se o malou atd. :srdce:
Sárince držím všechny palce, je to určo bojovnice a zvládne to a ty se drž taky - dlouhá cesta před váma, ale určo to zmáknete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
15.1.12 20:51

ahoj, jestli si chceš popovídat a je ti smutno tak jsem tu. Moje holčička byla v 32tt a měla 1860g. Neumím si moc představit co prožíváš když ti jedno z miminek nepřežilo. Ale pokud jsi tu a chceš se otevřít, je to jistě první krok k zahojení. Kdybys chtěla je tu i skupina nedonošené miminko, tam píše hodně holek co měli i takové malošky jako ty. Moc ti držím palce ať ti to malá „vynahradí“ tím jak bude skvělá a brzy tě přebolí tvá ztráta. V tuhle chvíli asi nepomůže nic, než čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
15.1.12 20:52

jo a obilňák tak nějak nesnášim, mám husí kůži i když jedu jen tak kolem. Malou mi sice vypiplali ale rodit znovu předčasně tak si asi nenechám spoustu věcí líbit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.12 18:46
Machalka píše:
Ahoj, moje dcerka se na Obilňáku narodila, ležela jsem v porodce od 30. týdne, porod se podařilo oddálit až do 34. týdne. Dcerka měla 1780g, jinak ale byla relativně dobrá, byla necelej měsíc na intermediárce a ve dvou kilech mi ji pustili domů. Jinak teda oddělení 11, kde malá ležela, můžu jen pochválit - výborní doktoři i sestřičky, naučili mě kojit, starat se o malou atd. :srdce:
Sárince držím všechny palce, je to určo bojovnice a zvládne to a ty se drž taky - dlouhá cesta před váma, ale určo to zmáknete :hug:

Ahoj, děkuji :hug: To měla malá hezkou váhu :hug: . To je super, že už ve dvou kilech vás pustili domů :hug: Jak dlouho jsi tam s ní ležela?? Naše Sarah leží na oddělení 12, sestřičky jsou tam mooc hodné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.12 18:48
Romaelka píše:
ahoj, jestli si chceš popovídat a je ti smutno tak jsem tu. Moje holčička byla v 32tt a měla 1860g. Neumím si moc představit co prožíváš když ti jedno z miminek nepřežilo. Ale pokud jsi tu a chceš se otevřít, je to jistě první krok k zahojení. Kdybys chtěla je tu i skupina nedonošené miminko, tam píše hodně holek co měli i takové malošky jako ty. Moc ti držím palce ať ti to malá „vynahradí“ tím jak bude skvělá a brzy tě přebolí tvá ztráta. V tuhle chvíli asi nepomůže nic, než čas :hug:

děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.12 18:49
Omálka píše:
Kamarádka tam měla malýho,narodil se ve 32tt.Byl tam asi dva měsíce a potom než ho pustili domů.Ten,ale nebyl tak malinký jako ti tvoji drobečkové.Samuelka je mi moc líto. :hug: Musí to být strašný,já nevím co bych dělala.Sarinka je určitě moc šikovná a bude vám dělat velkou radost.

děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
22.1.12 18:55

kelynko, slyšela jsem že na dvanáctce se i klokánkuje, my na 11 bohužel tu možnost neměly… tak přeju ať se co nejdříve přitulíte a hlavně ať už jdete domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.1.12 22:13

Kelynko, já na hostinském pokoji nebyla vůbec. Měli tam zrovna narváno a tak můj návrh, že za dcerou budu každý den dojíždět, uvítali. A já taky, páč bych tam ten pobyt nejspíš špatně nesla psychicky. Dojíždění pro mě nebyl problém, jsem z Brna, měla jsem auto, takže každej den dopo jsem tam naklusala. Ostatně i předtím jsem tam jezdila každej den. Malou mi vždycky dali na zacvičení Vojtovky a nakojení. A doma jsem mohla dál chystat všechno na malou :D Asi to u mě bylo docela netradiční, zatím jsem se nesetkala s jinou maminkou, která by pak nebyla na hostinském pokoji… Dcerka tam ležela přesně 22 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
23.8.16 02:06

Mate prosim nekdo aktualni zkusenosti s Neonatologii na Obilnaku? Jak to delate mistni? Dochazite od rana do vecera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
24.8.16 16:03

@Goldynka Ahoj,já tam měla malou 14 dní, chodila jsem za ní na krmení tak 2× denně, pokaždé jsem nahlásila kdy přijdu. Záleží na tom jak tam často chceš být? Pokud chceš podrobnosti tak napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.8.16 16:12

Děvčata, přiškvařím se sem s dotazem. Já mám z Obilńáku husí kůži, zažila jsem tam hodně špatného. Potrat + nepovedené IVF A Ket. Naprosto příšerné a neprofesionální chování. Je toho hodně a když jedu kolem, tak raději rychle pryč. Na 100% vím, že bych tam rodit nešla. Slyšela jsem, že u Milosrdných je to taky na pytel, že se chovají jako řezníci, podobně jako na Obilńáku. Co nemocnice Bohunice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
24.8.16 16:24

@chipsa Bohunice nikdy, u Miloušů jsem rodila 3×, a nemůžu si stěžovat, PA jsou moc hodný, šestinedělí je otázka druhá, ale 3 dny se tam vydrží, Na Obilnáku jsem byla 1× letos v březnu, měla jsem zlatou PA, měla se mnou svatou trpělivost :oops: Dr.byla pečlivá, poznala že placenta není v pořádku, odběry krve, hned kapačku a nasazený antibiotika.Je to hodně o lidech, možná jsem měla štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková