Kdy si začít chystat tašku do porodnice a co do ní?

1004
6.2.12 14:21

kdy si začít chystat tašku do porodnice a co do ní?

Ahoj kdy jste si začali chystat tašku do porodnice a co do ní nachystat?Budu rodit v Břeclavi,každa skušenost dobrá?A museli jste se tam nějak dopředu přihlašovat?Termín mam 10.března… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
6.2.12 14:26

Každá porodka požaduje něco jiného.Důležité je,kojicí podprdu,vložky,poporodní kalhotky,vložky do podprdy,plenky pro malého a doklady.Já mám i papuče,svoji jednu košili,hygienické potřeby pro sebe,župan,vlhčené ubrousky na ruce.A mám ji nachystanou zhruba od 34tt.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
6.2.12 14:27

Jo,ještě 3 ručníky a ponožky.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
6.2.12 14:31

Ahoj,

tady mas nazory maminek na Breclavskou nemocnici (porodnici) a i tipy, co si tam vzit s sebou… ;)

https://www.emimino.cz/…ice/breclav/

• Citovat
  • Upravit
616
6.2.12 14:31

Já mam nachystané toto: papuče, 2 ručníky, sprcháč, kartáček s pastou a další toalet. potřeby, župan, toaleťák, vložky, teplé ponožky, plínky pro mimi, vlhčené ubrousky, oblečky pro mimi na odchod, kojící podprdu, doklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.2.12 14:37

já jsem tedy ocenila šampon a kodicioner (minibalení), není nad to, si po klasickém porodu umýt hlavu :mrgreen:
naopak jsem nevyužila vůbec župan a měla jsem svoje oblečení pro mimi (ty strašné košilky na zavazování vzadu jsem z duše nenáviděla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.2.12 14:38

kolik těch plínek zhruba sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.2.12 14:40

já bych si vzala tak 20 plinek, jestli ze tebou bude pořád někdo chodit, může dovést další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.2.12 14:54

to myslím než to všecko nabalím tak to bude kabela pomale jak nastěhování........ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
6.2.12 14:56

K samotnému porodu si vem jen to nejnutnější a zbytek donese rodina. Ono se to nezvá, ale kabela je fakt velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.2.12 14:56

a co pro mimouška oblečky a sedačku,to dovez až tatínek při odchodu že?Tak přemyšlím kolik toho nabalit na začatek března,,,,, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.2.12 14:57

většinou doporučují tak 30 ks plínek…já osobně mám v tašce nachystáno 40 ks…ale za mnou přijde leda tak přítel, pokud si to domluví v práci :? . Ale jak píše JaSa, těch 20 by mohlo stačit, pokud budeš mít návštěvy :D :mrgreen: …víc místa v tašce se ti bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
6.2.12 14:57

Já chystala od 35tt a poslední věci do ní dávala ve 39tt.
Všechno jak píšou holky. U nás (Znojmo) i toaleťák a to nejmíň dva. Věci pro odchod (pro mimi)jsem si nachystala do tašky zvlášť a nechala jsem si dovézt před propuštěním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.2.12 14:59

tašku mám sbalenou už asi 6 neděl a pořád čekám :D :D , no, měla jsem strach že mě to nečekaně překvapí…Blbý je, že je uplně nacpaná, a to tam mám jen to nejnutnější…až budu něco hledat, jsem zvědavá jestli to najdu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.2.12 14:59

Mno mě toho asi moc rodina nedoveze,su z vesnice a porodnice je trochen víc z ruky,a auta nejsou…jedno ma přítel a jedno jeho rodiče,naši a sourozenci nic…a všici do večera v práci,takže bych to stěma navštěvama tak ružově neviděla,si toho radši nabalím vícero...... ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková