Porodnice Trutnov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5251
29.4.15 09:30

@loven no já měla 4 indukce po termínech, takže jsem si s taškou pěkně dojela, ubytovala se a pak se vyvolávalo, ale nemůžu si ztěžovat. Teď naposledy dokonce probehl naprosto skvělý bonding. Ale člověk si o to musí říct, automaticky to nedělají (měla jsem malýho na prsou nahatého, jen plenku měl, skoro celé 2 hodiny po porodu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
29.4.15 09:44
@lokynka píše:
@loven no já měla 4 indukce po termínech, takže jsem si s taškou pěkně dojela, ubytovala se a pak se vyvolávalo, ale nemůžu si ztěžovat. Teď naposledy dokonce probehl naprosto skvělý bonding. Ale člověk si o to musí říct, automaticky to nedělají (měla jsem malýho na prsou nahatého, jen plenku měl, skoro celé 2 hodiny po porodu)

no já jela po 7 minutách těch cca.40 km a podtékala mi vrchem někde plodovka tak takové všelijaké… jinak také si nemohu stěžovat až na dvě sestry z dětského byli… no ale teď už člověk ví tak si nedá líbit… a také u nás spadám pod porodni Náchod takže do Trutnova se dostanu pouze svým povozem jinak by mě vezli do Náchoda a to já nechci takže snad to i teď dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková