Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nevím jak to je přes den. Já jsem rodila večer. A jestli ten moment byl plnej sál že jsem nejdřív šla na oddělení. Je sice pravda že jsem měla už po termínu. Nic jsem neměla plánované, nebo vyvolávánej porod. Když mě manžel odvezl do porodnice.Tak jsem šla nejdřív na monitor v těhotenské poradně pak mě prohlídl lékař. Hned jsem šla na oddělení. To jsem měla kontrakce po 2 minutách. Pak až potom jsem šla na porodní sál. Na oodělení mi řekli co si mám vzít na sál. Osušku, mýdlo a vodu nezapoměn si vzít mobil a foták. My jsme foták zapoměli doma ale fotky máme na mobilu
.Dobrá věc si vzít sebou je dobrá naláda a hodně síly ![]()
Ahoj holky,
Lze v Krči půjčit domů monitor dechu? Já se pokaždé zapomenu zeptat
tak jestli ho mam rezervovat jinde či stačí az po porodu u nich. Děkuji
Holky chci se zeptat jak to v krči chodi kdyz mas po terminu… muzes si i zažadat o vyvolavačku nebo čekaji
?
Nikdy jsem nepřenášela, ale domnívám se, že nechávají přenášet maximálně 10 dní a poté vyvolávají. Pokud nechceš tak dlouho čekat a jsi po termínu, tak si myslím, že si vyvolávání můžeš klidně domluvit. Určitě by to šlo domluvit s Dr. Severem (on o takových věcech v Krči často rozhoduje), ale ten tam tento týden není (dnes jsem ho sháněla) a bude až v pondělí, takže pokud to už nepočká, tak se budeš muset dostavit do poradny (nebo tam předem zavolat) a snažit se to domluvit s kýmkoliv tam. Hodně štěstí!
@Karlicka11 čekají deset dni pokud není zdravotní problém
teď to řeším neb mrněti se uz zase nechce ven
Ahoj holky, ozivuji diskuzi, jelikoz bych se chtela zeptat na par veci, ktere jsem na jejich oficialnich strankach nenasla. Poprosim o odpoved predevsim maminky, ktere v teto porodnici porodily letos, tj. v roce 2017, at mam aktualni informace.
Predem dekuji za odpoved! ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.