Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, nějaké rady jak a jakou porodnici vybrat? Bydlím v Teplicích..dostala jsem ještě typy na Litoměřice, Most, Roudnici, TP (5.1. a 8.1.), nevím jak dopředu a kde je potřeba registrace, děkuji.
Jsem 15 tt.
@Petrussee kamaradka mi rikala ze ted jsou dobry doktori v Roudnici, - presli z Melnika, ale nevim jestli by se mi chtelo jet takovou dalku z TP, ja se prihlasim do Usti, ![]()
Podle jejich stranek az po 36tydnu..mame to trochu lepsi nez maminky v Praze ![]()
@Chvilka.l asi se tam zajedu podívat, ale máme to tak 40 minut autem ![]()
40 minut to jde, to pak akorat prijedes odrodis a zase pojedes domu ![]()
Ahoj ![]()
já mám zkušenost pouze z mého jediného porodu (12/2020) z teplické porodnice. Strašně jsem tam nechtěla (chtěla jsem Kadaň nebo Rakovník), převážila nervozita, že tady mám dojezd cca 10min. A musím říct, že to bylo úplně v pohodě. Samozřejmě, negativa se dají najít vždy. Já jakožto asocial a s fobií z nemocnic a pobytu v nich, tak kompromis byl nadstandart a nemůžu si stěžovat. Netvrdím, že to jinde není lepší. Ale šlo mi o to někde porodit a přežít ty 3-4dny v cizím prostředí a to se povedlo. Registraci chtěli, ale šla jsem tam ani ne měsíc před termínem a bylo to ok, aspoň jsem okoukala kam pak mám běžet až budu rodit. Příště určitě znovu převáží pohodlnost a půjdu tam znovu.
Držím palce a hlavně zdraví tobě i miminku
vše dopadne dobře ![]()
@Domia ja si prave taky rikam ze nejde o me ale o to male takze kdyby neco tak v Ustecky maj vsechno to vybaveni a tak aby nas nemuseli prevazet atd. Pokud bude volny nadstandart pujdu tam..navic tu slouzi i muj doktor, a znamy od praktickyho, soused detsky kardiolog.. tak ani po jinych nekoukam. dojezd mame pul hodiny kdyz nebudem pospichat
![]()
@Chvilka.l když to bude rychle, tak stejně dojedu akorát do Teplic
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.