Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosím má tady někdo čerstvější zkušenost s porodnicí v Karviné? Byly jste spokojené? Mohl být partner celou dobu s vámi? A byly jste na klasickém pokoji nebo nadstandartu? Případně je v této porodnici k dispozici rajský plyn?
Mám termín na začátku léta a jako prvorodička mám z toho nahnáno. ![]()
@Nicky87 píše:
Prosím má tady někdo čerstvější zkušenost s porodnicí v Karviné? Byly jste spokojené? Mohl být partner celou dobu s vámi? A byly jste na klasickém pokoji nebo nadstandartu? Případně je v této porodnici k dispozici rajský plyn?Mám termín na začátku léta a jako prvorodička mám z toho nahnáno.
nechceš do Havířova? Má docela dobré jméno, co je tam nový primář
Havířov budeš mít mnohem lepší. Karviná celkově nemá moc dobre ohlasy ![]()
@Nicky87
Do Karvine uz bych nikdy nesla rodit. Rodila jsem tam ted v prosinci. Mela jsem zrovna covid. Nikdo za mnou temer nechodil, nedali mi ani balon do sprchy, nedali mi ani Entonox. Nikdo me tam neposlouchal, napit mi nedali, chlapa mi tam samozrejme nepustili. Ani nikoho bez covidu. Nechali me tam samotnou jako kul v plote trpet. Nechali me roztrhat a neudelali mi nastrih kdyz meli. CTG mi tocili na zadech i kdyz se to nesmi a na zaklade toho me ten stary doktor posilal na cisar porad a ze ohrozuju svoje dite. Nebyt porodka, tak to nevim a jdu zbytecne na cisar. Nedala jsem se a porodila spontanne (protoze jsem si lehla na bok a CTG raznam razem v pohode). Sestinedeli taky hnus. A jidlo otresne. Ani zdaleka neodpovida tomu, co by mela zena po porodu jist. A jeste byla osetrovatelka drza a panovacna. Ja mam narok si to jidlo snist kdy chci a ne na povel. Navic jist se to nedalo. Pokud chcete jist godhaj a jine sracky tak fajn. Karvina podle me byla jako vezeni a ja byla jeho nejhorsim veznem.