Jsou to poslíčci, nebo už porod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
15.1.25 10:56

Porod,poslíčci ????

Ahoj, jsem 38tt a MMA už přes týden ms bolesti někdy je to vážně hrůza byli i po 5 min a aplikace mi napsala že se mám pomalu chystat do FN. Jenže to pak ustoupilo a dobrý to je cca 4 dny zpět. Ale pořád mám tvrdé břicho přijde mi jakoby celý den a víc nahoře jakoby se dítě otočilo nebo nevím jak to popsat pohyby cítím normálně. uz při otáčení v posteli je to dost náročné občas mě píchne na stranách jakoby u vaječníků měla jste to taky nějaká? na kontrole jsme byla před týdnem a vás v pořádku ani se neotviram nic děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4468
15.1.25 10:58

Podle popisu mi to přijde jako poslíčci. Kontrakce by nepřešly a jejich intenzita by se stupňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
15.1.25 11:00

Normální no. Máš chvíli do porodu. Tělo se připravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.25 11:00

@Paní.Norrisová děkuji ☺️ je to moje třetí trhu a první bylo vyvolávané a druhý CS tak si nejsem jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.25 11:07

Mě jde hlavně i o to že mám naplánovaný CS má 28 ledna tak doufám že do té doby se porod rozběhne sám a nechají mě spontánně rodit. První mi to prchteli vyvovat ale pak zase řekli čs nebo jsem měla poslední porod čs tak do toho nechtějí jít a radši naplánovali čs tak jsme zvědavá mám ještě 13 dní doufám že to přijde samo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
15.1.25 13:21

Poslíčky jsou v tomhle týdnu úplně normální, zvlášť pokud se objevují nepravidelně a ustupují. Tvrdé břicho a nepohodlí při pohybu může být způsobené tlakem dělohy na okolní orgány. Pokud máš pohyby v pořádku a na kontrole vše sedělo, tak je to pravděpodobně jen tělo, které se připravuje na porod.

• Citovat
  • Upravit
24
15.1.25 13:23

Omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.25 13:25

@ruzzicka děkuji už je to hodně náročne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
15.1.25 13:48

Pokud jsi po císaři, je normální, že děloha se chystá delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.25 13:49

@Popokatepetla děkuji to jsem nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14684
15.1.25 14:24

Ono to nemusí nic znamenat :( Můžeš rodit klidně za 4 týdny. V 1. těhotenství jsem poslíčky neměla. Ale rodila jsem 37 +0. V 2. a 3. těhotenství jsem je měla párkrát.

Zato ve 4. těhotenství jsem nějak od 30. tt měla každý den 2 - 3× poslíčky po 2 - 3 minutách, vždy to trvalo 2 - 3 hodiny v kuse. Vždy byly dost bolestivé, ale poznala jsem, že to nejsou kontrakce, nemusela jsem je prodýchávat. Občas jsem si legrace zadávala „kontrakce“ do aplikace. Vždy mi napsala TIME TO GO! :lol: Samotný porod začal 39 + 4 kontrakcemi po 2,5 minutách. Hned po druhé kontrakci jsem věděla, že je to porod, musela jsem je prodýchávat, byly jiné než poslíčky.

Jo a všechny porody jsem měla přirozené.

Držím palce, ať brzo porodíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.25 18:01

@Janča6 jejda :) ono je to je hodně náročné no :lol: mám se na co těšit už to chci jít za sebou protože to je vážně na palici už :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí