Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, jsem studentkou Střední policejní školy v Holešově a v rámci své Středoškolské odborné činnosti se věnuji tématu domácích porodů v oblasti práva. Cílem mé práce je zmapovat názory veřejnosti na tuto problematiku, a přispět tak k lepšímu pochopení současného právního rámce i společenského postoje k domácím porodům. Vaše odpovědi mi pomohou získat důležité podklady pro mou práci a lépe porozumět různým perspektivám.
Dotazník je anonymní a jeho vyplnění Vám zabere jen pár minut. Předem děkuji za Váš čas a ochotu!
No máš to tam. Ale u č. 9 mi nevyhovuje ani jedna odpověď.
A nevim do které věkové hranice patřím jestli 30-40 nebo 40-50 když je mi přesně 40. ![]()
@JancaS84 píše: Více
podle toho, jak se cítíš, jestli jako mladice nebo už tě věk dohání ![]()
Vyplněno, ale některé otázky jsou zvláštně kostrbaté, nevyhovovala mi ani jedna možnost, nebo třeba jen částečně, popř. u jiné otázky bych zaškrtla dvě možnosti, které jsou pro mě úplně stejně relevantní.. Rodila jsem 3× v nemocnici a i když bez rizik, rodila bych znovu jedině v nemocnici.
Moc se omlouvám za případné nesrovnalosti. Není vždy ale možno obsáhnout všechny odpovědi. Jedná se jen o povrchové záležitosti. Ale děkuji za vyplnění. Přeji hezký zbytek dne☺️
No, ja ti to teda nevyplnim, jeden porod normalni, jeden s rizikovymi faktory. Co mam zaskrtnout, to si mam jako vybrat? ![]()