Mohu otěhotnět bez menstruace?

Anonymní
7.1.25 00:33

Mohu otěhotnět bez menstruace?

Zdravím, holky.
Měla bych jednu otázku - chtěli bychom s přítelem miminko. Mohu otěhotnět i když nemám menstruaci? (jsem hodně hubená a už je to skoro rok, co ji nemám), je mi 27. Díky za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14709
7.1.25 00:52

K otehotneni menstruaci nepotrebujes. Potrebujes ovulaci. Takze ano, muzes otehotnet z prvni ovulace pri navratu cyklu. Aktualne pravdepodobne neovulujes, asi budes muset pribrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
7.1.25 04:35

Ja nechci rýpat, ale proc neresis s gynekologem, ze nemas menstruaci?
K tve otazce, otehotnet muzes, jestli ovulujes. Ale bez menstruace to jde těžko, ale take se to nedá vyloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
7.1.25 06:43

Pokud jsi hodně hubena bez menstruace, jde pravděpodobně o PPP, že? Nejdříve musíš vyřešit váhu, poté přijde ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
7.1.25 07:22

Resila bych vahu a MS. Pravdepodobne nemas dost zivin a nejsi dost silna na vyvoj plodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
7.1.25 08:24

I když se nad tím trochu zamyslíš - tvé tělo není dost silné, aby u něj probíhal zdravý cyklus. Jak má být dost silné na to, aby donosilo dítě? Poraď se s gynekologem, ale jestli je tím problémem váha, měl by ti po přibrání cyklus zase zpět naskočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.25 12:49

Ano, nejspíš se u mě jedná o PPP, ale už jí trpím poměrně dlouho. Ovulaci u sebe nepoznám, ale asi neovoluji, si myslím.

• Citovat
  • Upravit
5314
7.1.25 12:57
@Anonymní píše: Více

Určitě neovuluješ, pokud nemenstruuješ. Nicméně, vždy jde otěhotnět hned z té první ovulace, která se rozběhne - tj. vlastně ještě bez menstruace. (Stejný případ to může být, když žena otěhotní z 1.ovulace po porodu / během kojení, aniž by předtím už měla menstruaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí