Porucha erekce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.11.12 18:53

Ahoj, mám podobný problém, s přítelem jsme třičtvrtě roku, předtím byl dlouho sám, veškerý zbližování bylo pomalé, nejdříve nervozita hned na začátku při mazlení, při ručním dráždění, při sexu, ale tak nějak se to vše pomalu zlepšovalo :) Jenomže se nemůžeme dostat přes finále aneb jeho orgasmus při sexu, má prý pocit, že by kolikrát byl, ale prostě nikdy nic a erekce opadne… přitom když to vezmeme poté ručně, není problém. Tak nevím, jestli je někde velkej blok z něčeho, který si sám nepřipouští (říká, že neví, proč to tak je…) nebo myslíte, že to může být i něco zdravotního? Obecně s erekcí podle mě problém nemá, jen tedy při orgasmu mám pocit, jako by to tahal až z paty, lehce se mu klepou nohy a je napjatej jak kšandy… Já vím, měli to tak i kluci před ním, ale nikdy ne tak moc, tak se radši ptám…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.14 13:36

Já vyzkoušel clavin i viagru. Ze začátku super, ale později nic moc. Doktor mi doporučil novinku z USA erstrong. Je vynikající. Už 3 měsíce stojí, jak má.:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.14 13:37
@Anonymní píše:
Já vyzkoušel clavin i viagru. Ze začátku super, ale později nic moc. Doktor mi doporučil novinku z USA erstrong. Je vynikající. Už 3 měsíce stojí, jak má. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
25.9.14 18:59

Já mám doma s přítelem úplně stejný problém. Jsme spolu cca 3 měsíce, přede mnou byl cca 2 roky sám a před tím měl snad přítelkyni 3 roky. Za tu dobu co jsme spolu jsme měli spolu kvalitní sex tak snad možná 2× - 3×, jinak to pokaždé končí jeho nedostatečnou erekcí nebo pokud ji má tak ji rychle ztratí. Jsem z toho celkem zoufalá protože s bývalou přítelkyní tohle neměl - nevím, jestli ho nevzrušuju, nebo se mu na mě něco nelíbí, začínám mít z toho komplexi a sexu se vyhýbám. prakticky na něj díky tomu spíš už tak poslední měsíc nemám ani chuť..přestává mě bavit to pořád řešit. S žádným s bývalých přítelů jsem tohle nezažila - naopak jsme v době začátků spolu měli sex několikrát za den a za noc a všude kde to šlo…připadám si neatraktivně a pomalu mi dochází trpělivost..nechce si přiznat že by mohl mít psychický problém, prý to má od zad a od kouření cigaret ( no a sem a tam taky jointů..) ale pomalu tomu přestávám věřit..obzvlášť pokud erekci má a jakmile začneme dělat něco více tak erekce opadne…trápí mě to a nevím co s tím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.7.15 16:39

Mohu doporučit z vlastní (manžela ;) zkušenosti, že tablety s výtažkem ženšenu jsou nejlepší, manžel někdy bere Erozon max a nemáme problemů v posteli :) ne měli jsme zkušenosti s něčím jiným protože je to první balení tablet, ale fungují docela dobře :) a když tablety nepomohou musite jít k lekaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.15 22:56

Rada?

Ahojte, taky s tím už mám bohužel problém. Manželka od nějaké své známé dostala tip na nějaký maxxes, víte o tom někdo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.15 23:04

odp.

@joudal za sebe muzu doporucit! Jen mit hned po ruce piti, chutna silene :D ale o to tu nejde ze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.16 14:38

Ahoj, já jsme se seznámila nedávno, chlap moc milý, 38let, jenže má trochu,,bříško,, je prostě trošku tlustší než by měl být (takový medvídek), bere léky na vysoký tlak, což mi v tomhle věku nepřijde úplně ok…
no a právě se děsím jak to bude v posteli! došlo mi to až teď…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.16 19:55
@Anonymní píše:
Ahoj, já jsme se seznámila nedávno, chlap moc milý, 38let, jenže má trochu,,bříško,, je prostě trošku tlustší než by měl být (takový medvídek), bere léky na vysoký tlak, což mi v tomhle věku nepřijde úplně ok…
no a právě se děsím jak to bude v posteli! došlo mi to až teď…

Mela jsem vztah s kardiakem, o dost starsim a v posteli byl uzasny. Problemy jsou predpokladatelne, ale pokud jinak o vztah stojis, rozhodne to nevzdavej kvuli tomuhle ;)

• Citovat
  • Upravit
Sona.K8
6.3.17 17:53

Jsou lepší léky na erekci, které jsou na předpis nebo ty volně prodejné?

• Citovat
  • Upravit
Sona.K8
22.4.17 10:54

Jak je to teda s tím účinkem? Teď jsem četla jinde, že účinnější jsou na předpis… 8o

• Citovat
  • Upravit
Sona.K8
22.4.17 11:16

My ted právě řešíme takový menší problém v posteli, no…a tak porád hledáme, co a jak…:( Chlap nechce k doktorovi, tak nas napadlo vyzkouset nejaky volne prodejny :)

• Citovat
  • Upravit
9741
21.11.17 17:46

@Nikkollaa
Kupovat inhibitory fosfodiestarázy 5 potutelně někde na internetu je dost riziko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
15.5.19 14:27

Tak koukám, že tady ten problém má poměrně dost mužů.. není to dlouho, co jsme se s mužem domluvili, že by bylo fajn, kdyby zkusil něco, po čem mu erekce vydrží a užijeme si tk oba dva… ale mám li býti upřímná, tak vůbec nevím, co vybrat

• Citovat
  • Upravit
Janka50
25.5.19 22:58

@Darija06 Zkus se podívat na supererekce.com … přítel si od nich taky objednal přípravek na povzbuzení a za sebe musím říct, že to byla paráda :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex