Praskání na hlavě, krku

Anonymní
19.9.11 18:13

Praskání na hlavě, krku

Stalo se vám někdy, že slyšíte praskání v hlavě sem tam?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
19.9.11 18:16

Stava se mi to casto. Jakoby vzadu u krku. Zvlast kdyz pohnu hlavou do zadu. Ale vubec nevim co to ma znamenat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3241
19.9.11 18:19

Jo, stává, často. Občas slyším i takové lupání když jdu - co krok, to lupnutí. :-) Neřeším to. Kdyby to bylo smrtelné, už tu nejsem, mám to od dětství. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.11 18:36

mě se zdálo jakoby v hlavě, možná je to na krku ne?

• Citovat
  • Upravit
3241
19.9.11 18:46

No já to třeba cítím vzadu v hlavě, v týle tak jako někde vevnitř. A pak někdy nad ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
19.9.11 18:47
Anonymní píše:
mě se zdálo jakoby v hlavě, možná je to na krku ne?

No, u mne to je jakoby vzadu na krku , jak je predel hlava, krk.

• Citovat
  • Upravit
neregistrovaná Andy
20.9.11 08:05

Taky to mám. Není to dobrý, je to problém s krční páteří. Byla jsem u neurologa, napsal mi rehabilitace a poprvé to pomohlo a lupání přestalo. Ten klid v hlavě, to byla balada :pankac:
Když mi to nastalo podruhé, rehabka nepomohla, ale bylo to spíš rehabkou, nebyla tak obsáhlá jako poprvé.
Takže lupám dál, ale je to cvakání na cvokárnu :zed:

• Citovat
  • Upravit
Sucha Bohuslava
12.1.12 18:24

Pomoc

Dobry den.Prosim o radu.Tenhle problem resim uz 2 roky.Od usniho,ortopeda,neurologa,vyoperovanych zubu,prestavenych korunek,navstev ordinace celistniho kloubu,CT mozku,alergologa,rehabilitace,do dnesniho dne bez zaveru,kde je chyba.Ty zvuky jsou na psychyatrii!Dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
KatMel
9.2.12 14:39

Ahoj, mám podobný problém. Už asi měsíc slyším zvuky podobné praskání nebo lupání v hlavě a neumím přesně určit kde to je. Je úplně hrozné, když si představím, že tím někdo může trpět i dva roky. Mě to strašně znepříjemňuje život. Také by mě zajímalo od čeho to může být. Jinak je možné že je to psychického původu. Já trpím panickou poruchou, a ty zvuky se u mě začaly objevovat až po propuknutí této nemoci, takže pokud jsou všechny vyjmenované vyšetření bez problému, asi bych navštívila psychologa či psychiatra. Spousta problémů, které jsou lékařsky bez přičiny jsou nakonec psychického původu, takže bych to aspoň zkusila.

• Citovat
  • Upravit
PetrušeH
3.8.12 21:37

lupání v hlavě

Ahojky KatMel a jak se ti to projevuje? Mám ten samej problém a kolikrát mám strach že mi něco prasklo v hlavě :-/ ikdyž to mám celkem často na různých místech…

• Citovat
  • Upravit
evo
21.5.13 18:20

mám to taky

No, mám to taky, praskání při pohybu hlavou vzadu v krku, kom toho mám jakoby můru v uchu (neustálé cukání), ale to spolu možná nesouvisí. Je to docela nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
21.5.13 21:01

To praskání není žádná sranda, určitě upalovat k doktorovi než je pozdě…jedna známá se to snažila rozcvičovat a nalomila si přitom krční obratel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xtdxrtrx
23.8.13 16:09
:potlesk: :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
Martina666
23.9.13 20:09

Stává se mi uplně to samé… co krok to lupnutí

• Citovat
  • Upravit
738
26.8.17 16:45

Krupani krcni patere

Ahoj, podarilo se vam nekomu neprijemneho krupani zbavit? Ja tim trpim uz 1,5 roku a je to opravdu na budku. Krupu pri kazdem otoceni hlavy, zmene polohy.. :roll: Dochazim na neurologii, mam za sebou rhb, ale nepomohly, doma cvicim, ale krupu vesela dal. Poradite nekdo prosim? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí