Praskání na hlavě, krku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.8.17 17:33

Zkus uvážit i jiné příčiny než jen bloklé… třeba boreliozu (mám ji a praskání také), tetanii, anebo to chce pořádnou fyzioterapii.
Prosím o anonym, o mém zdravotním stavu nemusí všichni vědět.

• Citovat
  • Upravit
738
26.8.17 18:24
@Anonymní píše:
Zkus uvážit i jiné příčiny než jen bloklé… třeba boreliozu (mám ji a praskání také), tetanii, anebo to chce pořádnou fyzioterapii.
Prosím o anonym, o mém zdravotním stavu nemusí všichni vědět.

Tetanii mam a lecim ji. To jsem nevedela, ze to muze byt i tim.. :think: Co s tim pokud je to tetanii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
10.4.22 20:49

@Lucyanne ahoj jsi li tu…jak to dopadlo s tvým praskáním v krku? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.5.22 18:59

Praskání vzadu hlavy

Už dva týdny mi lupe, praská jako bys mačkat papír vzadu hlavy týlu, trpím na záda to ano, ale to je něco nového. Bolí mě i trošku hlava, jsem nervózni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
13.5.22 08:33

@Vdolecekk nevím jestli tu někdo odpoví, také mne to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.22 13:44

Zvuky u krcni patere

@Vdolecekk
Ja mam zase, uz od mala, pocit cinkani sklenenek o sebe.. Doktorka to okamzite uzavrela s tim, ze o tom nikdy neslysela. 🙄
Ale kdyz jsem byla jako mala na tabore, jedna holka to taky zminovala, rekla “susteni koralku”. Takze to musi mit vic lidi.. a je to v mistech zatylku/predel hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.7.22 21:30

Lupáni škvrčení vzadu hlavy a mírná bolest hlavy celé tři měsíce mně konečně přestaly. Nebyla jsem u doktora tak nevím co to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
31.7.22 01:28
@Vdolecekk píše:
Lupáni škvrčení vzadu hlavy a mírná bolest hlavy celé tři měsíce mně konečně přestaly. Nebyla jsem u doktora tak nevím co to bylo.

Mě se to bohužel horší, já praskam jako sklo. A to v krční i hrudní, bolí mě ramena a chyta ruka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí