Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zkus uvážit i jiné příčiny než jen bloklé… třeba boreliozu (mám ji a praskání také), tetanii, anebo to chce pořádnou fyzioterapii.
Prosím o anonym, o mém zdravotním stavu nemusí všichni vědět.
Tetanii mam a lecim ji. To jsem nevedela, ze to muze byt i tim..
Co s tim pokud je to tetanii?
@Lucyanne ahoj jsi li tu…jak to dopadlo s tvým praskáním v krku? Děkuji
Už dva týdny mi lupe, praská jako bys mačkat papír vzadu hlavy týlu, trpím na záda to ano, ale to je něco nového. Bolí mě i trošku hlava, jsem nervózni.
@Vdolecekk
Ja mam zase, uz od mala, pocit cinkani sklenenek o sebe.. Doktorka to okamzite uzavrela s tim, ze o tom nikdy neslysela. 🙄
Ale kdyz jsem byla jako mala na tabore, jedna holka to taky zminovala, rekla “susteni koralku”. Takze to musi mit vic lidi.. a je to v mistech zatylku/predel hlavy.
Lupáni škvrčení vzadu hlavy a mírná bolest hlavy celé tři měsíce mně konečně přestaly. Nebyla jsem u doktora tak nevím co to bylo.
@Vdolecekk píše:
Lupáni škvrčení vzadu hlavy a mírná bolest hlavy celé tři měsíce mně konečně přestaly. Nebyla jsem u doktora tak nevím co to bylo.
Mě se to bohužel horší, já praskam jako sklo. A to v krční i hrudní, bolí mě ramena a chyta ruka
Zkus uvážit i jiné příčiny než jen bloklé… třeba boreliozu (mám ji a praskání také), tetanii, anebo to chce pořádnou fyzioterapii.
Prosím o anonym, o mém zdravotním stavu nemusí všichni vědět.