Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@ka-tka na tebe jsem zrovna ráno myslela a teď ses mi připomněla v té „jituščí“ diskuzi, tak se chci zeptat, jestli pozoruješ trošku zlepšení s tou žvejkou? začíná v tom popraskávat?
No nelepší… ale žvejka mi vytáhla plombu- takže mám nový problém
Ve středu jdu k zubaři, pak se do toho pustím ![]()
@ka-tka hm, tak to je mi líto
, jak s plombou, tak hlavně že se to nelepší
…myslím že už by to fakt mělo pomalu začínat odléhat, je to třetí den. No, držím palce a až se toho zbavíš (předpokládám že do důchodu hluchá nebudeš
), tak písni pro ostatní ![]()
Ahoj, mam teď stejny problem jako ka-tka..ucho po rýmě zalehlé už 5!!! týden..na ORL mi řekli ze to chce čas..zanet Eust. trubice..je to už na zbláznění..nevíte jak to paní dopadlo? beru kortikoidy a antihistaminika ale zlepšení nepocituji..dekuju pokud někdo zareaguje..
Jsem na tom stejne, uz to mam 8 tydnu a taky mi rekli at proste cekam, huceni; zalehani ucha, nekdo mi prestane hucet v tom uchu treba i na tri dny a pak si jdu zacvicit a vrati se to; pak zase treba zalehne, pak odlehne… porad se to mota dokola ty priznaky, doktor me objednal na kontrolu az za pul roku, prijde mi ze to ma na haku, uz jsem u nej byla 3×
@kodeona píše: Více
Ahoj, je to teda peklo ja už to mám právě půl roku po zánětu který mi nepichly a ucho mám zalehlý a dg. chronická obstrukce eust. trubice a ve středu mám jit na ventilačni trubičku. Mám problém s tlakem v uchu.
@ka-tka Mně to začalo v létě, zalehnutí, tinnitus, nedoslýchala jsem na 1 ucho. Po různých léčbách kortikoidy a dalšími léky na prokrvení mě poslali do hyperbarické komory. Po 14 sezeních jsem začala slyšet, ale tinnitus zůstal. Toho se prý už nezbavím. Zkoušela jsem i rehabilitace krční páteře. Teď mám rýmu a mám pocit, že zase hůř slyším, ale na audiotestu se to neukázalo. Držím palce.