Psychická porucha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
21.6.22 21:47
@Aduš8 píše:
@markytka3 hele, já sama nevím, nikdy jsem neměla potřebu psychiatra navštívit. A ne, tvoje jednání fakt není jen,, nazývání problému pravým jménem ", protože ač jsme obě dvě vlastně chtěli sdělit úplně stejnou věc, ode mě to vyznělo jako podpora a od tebe jako útok. A někdo jako ty mě fakt rozčílit nemůže, nedělej si starosti 8) jen nedokážu pochopit, kolik zášti musí být v jedné osobě, aby si to musela vybíjet na lidech, kteří potřebují podporu a radu.

tak to bude mozna to, ze nekdo bere vse jako utok,… jeste jednou se te ptam, co je ode mne jako utok? o jake zasti mluvis? proste jsem jen nemazala med kolem pusy, jako to mas ve zvyku ty, a pri tom si myslet neco jineho. kazdy mame jiny styl komunikace, proto kazdy jsme tam kde jsme… sama vis, jaky zivot zijes, co jsi v zivote zazila… ja jen vim, ze na me chlap v zivote nezvysil hlas, ze jsem pro partnery rovnocenou partacku, za kterou se nestydi, ze vsechny rozchody (moc jich teda nebylo) probihaly na urovni? cim to asi bude? ze by tim, jak vystupuji na verejnosti? ze nez polozim dotaz, se snazim najit reseni sama u sebe? ze nehledam v zivote „mamu“, co me bude provadet zivotem :nevim:… ja teda moc neholduji alternativnimu skolstvi, ale ted jsem byla s kamoskou na kafi, ta uznava jen alternativu, a v jednom maji tyhle skoly super pristup - snazi se ucit deti, aby si umely v zivote poradit, ukazat jim jak najit cestu a tim je umet nazvat problem „pravym jmenem“… pak clovek otevre epipi - a najde tu prispevek od zenske, co nevi, ze mit psycho stavy v mhd je nenormalni, a clovek, ktery ji nepochlacholi se dozvi, ze je plny zasti :zed: jeste jednou se te ptam, v cem je plny zasti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí