Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A pardon,, já to o té stolici nedočetla. Hele v břiše může bolet tisíc věcí a fakt to není o tom, že jen s bolestí břicha nechceš otravovat lékaře. Naopak. Bolest břicha vždy patří k řešení lékaři.
@azalia v pohodě. No spíše se cítím i taková nafouklá, ale to asi tou přicházející MS. No prave mě vyděsilo, ze to bolí na té levé straně trochu nahoru od pupíku. Uvidím do zítra, kdyžtak skocim na chirurgii
Zkusila bych si zavolat na gyndu, jestli to nemůže být zase nějaká cysta. Udělají ti vnitřní sono a budeš vědět víc. Ještě by to mohlo být od močových cest, může tě bolet ledvina, ale to bys asi měla i další problémy.
Prosím nemá tedy někdo zkušenost s tím, kde a jak bolí slinivka?
Dobrý den,
poprosím o radu, zda někdo nebude mít zkušenost. Asi dva dny mě bolel levý podbřišek, před 3 měsíci jsem měla prave v levém podbřišku prasklou cystu, nyní mám necelý týden před MS, tak jsem to přikládala tomu. Poslední dva dny se ale střídavě přidala bolest vlevo od pupíku a někdy to jde ještě trosku výš, jakoby tak cm pod posledním zebrem, také levá strana. Nezvracela jsem, horečka taky není. Jsem z toho spíše nervózní, co to muže být. Teta měla akutní zanet slinivky a mám z toho strach, jestli to nemůže být ono. Není to bolest nějak velmi omezující, no proste to cítím a je to nepříjemný. Na stolici chodím pravidelně. U Dr jsem poslední dobou pořád (s jinými problémy) a už je mi blbé tam jít i s bolestí břicha. Předem děkuji za rady a prosím o anonym.