Psychická porucha?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.22 19:29

Porucha hlavy?

Ahoj.

možná Vam to bude připadat k smíchu, ale není…
Pred 6 měsíci jsem se rozešla s partnerem se kterým mam dceru. Nebyl to hezky rozchod.

Jednou kdyz jsme jeli i s dcerou od doktora, tak mi udělal v aute strašnou scenu a pak mě nechtel pustit z auta ven.

Od te doby mam problém s cestováním v MHD. Jezdím do prace cca 30min… mam to i s prestupem, ale je to jen par zastávek.
Děsím se, když bus stoji v koloně nebo kdyz se po cestě neco stane. V buse si sedam jen dozadu. Vybiram si volnější autobusy, kde je min lidi. Pred nastupem do MHD me začne bolet bricho a mam pocit, ze potrebuju na wc, ale nepotrebuju. A ten pocit, ze by se mi mohla stát v buse nehoda…

Mam horsi dny a lepší dny… nikdy jsem s tímto nemela problém. Vždycky jsem busem jezdila ráda… nebo jen tak sedla na tramvaj a projela si celou Prahu…

Ted me desi každá cesta do práce..

Je to na psychologa? Nemáte podobnou zkušenost někdo?

Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.6.22 19:32

Mama mela neco podobneho. Mela problem jit do obchodu. Okamzite musela vyhledat wc, jinak by pry podle sveho pocitu opravdu nevydrzela. A okamzite prujem. Vyresila to lehka antidepresiva. Bere je uz leta a ma klid.

• Citovat
  • Upravit
24621
21.6.22 19:32

Ano, je. Navštivte ho, třeba se vám uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.6.22 20:22

Jaka je spojitost scena s ex v aute s jizdou v mhd? :nevim: trolis? a ano, porucha hlavy to je a dost velka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.22 20:23
@markytka3 píše:
Jaka je spojitost scena s ex v aute s jizdou v mhd? :nevim: trolis?

Nevim. Prostě to mam od te doby.. ze stresu.

Kez bych trolila…

• Citovat
  • Upravit
13197
21.6.22 20:25
@Anonymní píše:
Nevim. Prostě to mam od te doby.. ze stresu.Kez bych trolila…

ano, jsi psychicky nemocna, co chces vedet? ze je to normalni? tak snad kazdy soudny clovek vi, ze takoveto stavy nejsou normalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.6.22 20:30

@markytka3 jenže ona není soudná, je zřejmě nemocná a naštěstí si to částečně uvědomuje. Škoda, že se to nedá říct i o jiných.

Zkušenost s dopravou nemám, ale můj agresivní expartner mě dostal do stavu, kdy jsem se bála být v místnosti, když můj manžel stál mezi dveřmi a neměla jsme možnost úniku. Naštěstí se to po čase srovnalo. Ale pokud ti to působí takové potíže, navštívila bych odborníka. Čím dřív s tím začneš pracovat, tím dřív se ti uleví. Není to nic, za co by se člověk měl stydět a je zbytečné se trápit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.22 20:41

@Aduš8

Ono to souvisí se vším… ne jen s tím autem, ale celkově, ze jsem s nim mela velké stresy, ze mi chtěl několikrát dat i facku.

Moc ti děkuji za podporu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
13197
21.6.22 20:44
@Aduš8 píše:
@markytka3 jenže ona není soudná, je zřejmě nemocná a naštěstí si to částečně uvědomuje. Škoda, že se to nedá říct i o jiných.

ano, pokud jsem nemocna, vim, ze je neco spatne, nejdu se ptat na emimino, ale navstivim odbornika… ale kazdy mame jine vzorce chovani… nevim, co autorka chce slyset? ze je to normalni?… kazdou chvili je tu takova diskuse, uplne ziram, kolik zenskych neni soudnych a nepouziva svuj rozum, ale musi slyset od ostatnich : Ano, bez k lekari… bohuzel, vesmes vzdy jsou to typy, ktere potrebuji partnera, aby se k nim takto choval… nakazoval a odsouhlasil to, co ony chteji udelat… mozna tim ja bych zacla - proc mam potrebu porad mit nad sebou „mamu“ (at v podobe partnera, emimina), kteri mi budou rikat, co mam delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.6.22 20:46
@Anonymní píše:
@Aduš8

Ono to souvisí se vším… ne jen s tím autem, ale celkově, ze jsem s nim mela velké stresy, ze mi chtěl několikrát dat i facku.

Moc ti děkuji za podporu :srdce:

no kdyz ti ta podpora pomuze :nevim: co treba se jednou umet postavit na vlastni nohy, vzeprit se at svym demonum, ci chlapovi, co se ke me takto chova… zkus popremyslet nad timto… bude to cesta na dlouhou trat, ale bude to stat za to, ver mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.22 20:47

@markytka3

Najdi si prosím jinou zábavu na vecer…

Mozna bys ty spis potrebovala chlapa…

• Citovat
  • Upravit
13197
21.6.22 20:56
@Anonymní píše:
@markytka3

Najdi si prosím jinou zábavu na vecer…

Mozna bys ty spis potrebovala chlapa…

hmm, takoveho jako jsi mela ty? jsem trefila hrebik na hlavicku, coz… :nevim: jj, komu neni rady, tomu neni pomoci.. takze ok - je to uplne normalni, vubec bych se tim nezabyvala, neboj, najdes si brzy stejneho chlapa, protoze se chovas uplne normalne a budes si vzdy vybirak muze stejneho razeni.. tohle jako chces slyset? ze je tve chovani normalni? nebo proc jsi zakladala diskusi s takovym dotazem?… opravdu nechapu, co chces slyset? ze mas navstivit odbornika, to snad vis sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.6.22 21:00

@markytka3 jestli by někdo měl navštívit odborníka, jsi to ty. Tolik zloby, kterou si sem chodíš vybíjet, jsem fakt dlouho neviděla. Možná by ti pomohla psychoterapie, aby ses to ze sebe naučila filtrovat jinak, než ubližováním druhým lidem. Chováš se úplně stejně jako ti chlapi, kterými v této diskuzi opovrhuješ. Takoví taky umí jen shazovat, povyšovat se a kopat do lidí, kteří jsou z nějakého důvodu na dně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
21.6.22 21:09
@Aduš8 píše:
@markytka3 jestli by někdo měl navštívit odborníka, jsi to ty. Tolik zloby, kterou si sem chodíš vybíjet, jsem fakt dlouho neviděla. Možná by ti pomohla psychoterapie, aby ses to ze sebe naučila filtrovat jinak, než ubližováním druhým lidem. Chováš se úplně stejně jako ti chlapi, kterými v této diskuzi opovrhuješ. Takoví taky umí jen shazovat, povyšovat se a kopat do lidí, kteří jsou z nějakého důvodu na dně.

proboha, cim do autorky kopu? ze umim nazvat problem „pravym“ jmenem? kdyby byla silna zenska, tak nikdy nenecha na sebe tohle pachat.. a fakt, chlacholenim a placanim nekoho po ramenou si nemyslim, ze se takovyto clovek probere. Ona se pta, zda je jeji stav normalni? Kdo si proboha muze myslet, ze takoveto stavy jsou normalni? :nevim: Ocividne jsem trefila hrebik na hlavicku, kdyz se autorka tak rozohnila… Ty kdyz jdes k psychiatrovi, chces chlacholit nebo zjistit, kde je problem? Kdyz ti tvuj psychiatr na to prijde, neni tva prvni vnitrni reakce, ze se na nej zacnes „zlobit“? a vnitrne vyvracet, ze to tak neni, prestoze podvedome vis, ze ano?… ntb. proc myslis, ze je ve me na autorku nejaka zloba? me je uplne sumak jeji problem, je to noname anonym, mozna i jen trol… a jestli tebe rozcili neci prispevky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.6.22 21:22

@markytka3 hele, já sama nevím, nikdy jsem neměla potřebu psychiatra navštívit. A ne, tvoje jednání fakt není jen,, nazývání problému pravým jménem ", protože ač jsme obě dvě vlastně chtěli sdělit úplně stejnou věc, ode mě to vyznělo jako podpora a od tebe jako útok. A někdo jako ty mě fakt rozčílit nemůže, nedělej si starosti 8) jen nedokážu pochopit, kolik zášti musí být v jedné osobě, aby si to musela vybíjet na lidech, kteří potřebují podporu a radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí