Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu,
mám krátce myčku Baumatic.
Hlásí mi to poruchu a já nevím co s tím.
Blikají kontrolky a zůstala mi voda na dně.
Co s tím?
Poradí mi někdo? Prosím?
Děkuji Eva ![]()
Musi to hlasit nejakou chybu vezmi si navod, jestli ho mate jeste a vzdadu jsou vysvetleny poruchy a co ss tim
@1.zizi píše:
Musi to hlasit nejakou chybu vezmi si navod, jestli ho mate jeste a vzdadu jsou vysvetleny poruchy a co ss tim
Návod jsem studovala, ale taková závada (blikající kontrolky) tam není ![]()
Tak máme taky Baumatic a dost blbla. Vždy přijel opravář a to šla, odjel a nešla. Nakonec na to hlídl manža, ale vždy to hlásilo chybu a podle toho jsem v návodu zjistila, co se děje.
@1.zizi píše:
Neodpojila se nekde hadice?…zkontroluj privody
ne, neodpojila ![]()
@nataluska píše:
Tak máme taky Baumatic a dost blbla. Vždy přijel opravář a to šla, odjel a nešla. Nakonec na to hlídl manža, ale vždy to hlásilo chybu a podle toho jsem v návodu zjistila, co se děje.
Fakt, jo? To nemám radost ![]()
Zkus vyčistit filtr, když tam zůstává voda. Taky se mi jednou zbláznila myčka, hlásilo mi to možnou poruchu čerpadla a nakonec pomohlo vyčistit filtr. Jinak nevím, co poradit.
@Arome pes píše:
Zkus vyčistit filtr, když tam zůstává voda. Taky se mi jednou zbláznila myčka, hlásilo mi to možnou poruchu čerpadla a nakonec pomohlo vyčistit filtr. Jinak nevím, co poradit.
ok, díky. Zkusím zítra poprosit manžela ![]()
Snad to pomůže, jinak pak asi zavolat opraváře. Jo ještě mě napadlo, máte myčku napojenou na odpad u dřezu? Mě v té době ještě navíc špatně odtékal dřez a jak jsem s tou myčkou bojovala a nevěděla co s ní, tak jsem ještě vyčistila odpad u dřezu. Tak jestli nepomohlo i to.
@Arome pes píše:
Snad to pomůže, jinak pak asi zavolat opraváře. Jo ještě mě napadlo, máte myčku napojenou na odpad u dřezu? Mě v té době ještě navíc špatně odtékal dřez a jak jsem s tou myčkou bojovala a nevěděla co s ní, tak jsem ještě vyčistila odpad u dřezu. Tak jestli nepomohlo i to.
Asi jo, ale jsme teď krátce přestěhovaní v novém bytě a vše je nové.
Nechám na to zítra kouknout mužíka, děkuji ![]()
Dlouze podrz zapinaci tlacitko, rozjede se to. Mam podobny problem a tlacitkuju uz mesic ![]()
Pokud ti tam zůstává voda, zkontroluj filtry a odpad, pokud se to nezlepší nakloň myčku na levou stranu na a nech vytéct vodu (pokud je volně stojící, u zabudované se to dělá jinak) a nech 24 hodin vyschnout, pak by měla fungovat
poradili nám to přímo na jejich servisu
Nevíte někdo? - myčka myje, ale ke konci, když má sušit, tak začne pípat - hlásí tím poruchu… když to vypnu, tak je nádobí umyté, teplé, ale mokré. Nesuší. To je divná porucha… ![]()