Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci se zeptat, zda se to někomu stalo a jak jste to řešili. Volala mi příbuzná, že jí dnes odpojili elektřinu, protože nezaplatila 3 zálohy. Nezrušila totiž příkaz a platila zálohy několik měsíců dvojnásobné než byly aktuální. Tak si spočítala, že bude mít přeplatek a teď nezaplatila. Bohužel to neřešila přímo tam. Ano to je chyba… No takže jí odpojili tu elektriku a ať zaplatí dluh 9.000,–, ona že by tam měla mít ale přeplatek. A paní jí řekla, že ano přeplatek je 11.000,–. Tak příbuzná, že super, že tam ty peníze tedy mají. Prý to ale nejde, řekli jí, ať to zaplatí, jinak jí elektřinu nezapojí a ještě bude muset zaplati 1500,– za to zapojení a pak ať si zažádá o přeplatek a v ÚNORU ji ho snad pošlou. Já to teda nechápu. Jasně udělala blbost, měla s nimi komunikovat a domluvit to tam předem. Ale přeci není možné, aby tam měli 11.000,– navíc a po ní teď chtěli dalších děvět, a pak jí to zase vracet a ještě s takovou prodlevou. 9000,– před Vánoci je darda
je mi jí líto, kdyby jí to aspoň pak vrátili obratem. Já na tom fakt smysl nevidím a ani ekonomické mi to tedy nepřijde. Vždyť i pro ně musí být snazší udělat doprobis a je hotovo, jednoduchý úkon a hlavně jen jednou. A nemusí se tou samou věcí zavývat několikrát. Stalo se to někomu? Jak jste to vyřešili? Ptala se mě, ať jí poradím, ale já nevím, co bych dělala ![]()
Já vim, že to naši taky nějak tak měli, teda za jeden měsíc, omylem platili dvakrát, a myslim, že to byl plyn, už si to nepamatuju přesně, nejzbejvalo jim nic jinýho než to zaplatit
Moje rodiče měli vělký přeplatek vloni a nevrátili jim ho - napsali, že si ty peníze nechají a dalších deset měsíců nemusí platit žádné zálohy, letos to mají podobně opět mají přeplatek, takže dalšího půlroku nebudou platit, ale nevrátí jim to. Což teda taky nechápu, protože si vlastně ty peníze nechají a třeba z nich mají i nějaké uroky, že. Vaše známá udělala chybu, že to nešla řešit než přestala platit, stačilo třeba jen snížit zálohy, bohužel si mylsím, že ted už s tím zřejmě nic neudělá, pokud oni to nebudou chtít nějak individuálně řešit a před Vánoci je ta částka vražedná ![]()
Taky jsme to nechápali a to ještě měli obrovskej přeplatek za elektřinu, mají u jedné společnosti vše a chovali se k nim jak k neplatičům, přitom naši platí všechno včas, většinou jěště dřív než maj
Zkusila bych mailem, abych to měla napsané napsat, že dle telefonického rozhovoru mám u nich přeplatek tolik a že požaduji, aby tímto přeplatkem byly uhrazeny zálohy ty a ty. Podle mě ti na to musí reagovat a uvidíš jak. Oni to zkoušejí. Já jsem na ČEZu taky měla mailové jednání a po pár mailech to udělali tak, jak jsem chtěla já a ať si to hlavně všechno nechá potvrdit písemně mailem. Mě pak volali a já je požádala, že bych to ráda měla v mailu!
Právě no, ale je to hrozný. Ještě mají i troubu a sporák na elektriku, takže to prostě potřebují zapojit rychle. Ale 9000,– to mají po vánocích
A s, že v čezu nebo kde jim leží 11000,–… Fakt nejsou v dobré finanační situaci, takže i když to teď vydají, moc jim nezbude, fakt debilní situace…
Pokud se jedná o nevrácení přeplatku a použití na zálohy do dalších měsíců - tady platí „líná huba“… taky mně napsali, že si přeplatek nechají na dalších 12 měsíců - jednalo se o 26 tisíc (ČEZ). Napsala jsem přes ekancelář, že to chci vrátit a během dne jsem měla odpověď, že v době splatnosti vrátí. Pokud zákazník nechce navrhovanou variantu, musí se ozvat.
Totéž platí s přeplatkem a nedoplatkem. Jsou to velké společnosti, těžko někdo bude hlídat, že Nováková má přeplatek a zároveň nedoplatek a sám zařídí vyúčtování. Je třeba to s nimi řešit zavčasu a nečekat, že budou něco ochotně a hned vracet mimo vyúčtování. Navíc pokud už mají odpojenou elektřinu, tak je na řešení pozdě. Je to blbé, ale je to zkušenost do budoucna.
Já myslím, že bohužel musí platit a až bude vyůčtování tak to budou vracet
Já vím, že je asi pozdě. Jen je mi jich prostě líto, no
Doufala jsem, zda nemá někdo nějakou pozitivní zkušenost s tím, jak to vyřešit. Paní ji do telefonu řekla úplně přesně kolik tam je přeplatek, takže oni to taky moc dobře ví, ale je jim to fuk… A že to prostě jinak řešit nebudou a basta.
@Manonka píše:
Já vím, že je asi pozdě. Jen je mi jich prostě líto, noDoufala jsem, zda nemá někdo nějakou pozitivní zkušenost s tím, jak to vyřešit. Paní ji do telefonu řekla úplně přesně kolik tam je přeplatek, takže oni to taky moc dobře ví, ale je jim to fuk… A že to prostě jinak řešit nebudou a basta.
Proto bych to naspala tím mailem. Do telefonu tě prostě utřou.
Tak jsem s ní mluvila, prý vybrala a vložila to tam, byla vyděšená a nemůžou si dovolit být bez elektriky )když je tam i dítě i když starší), než se s nimi dohádá. Ale poradím jí, aby meilem zažádala o ten přeplatek vzhledem k tomuhle a uvidí se. Přeci jen budou vánoce, tak třeba i Čez projeví trochu lidskosti. Jen jí řekli, když tam volala, že to už poslala, že to tedy možná zapojí zítra a nebo v pondělí
To nevím, co do té doby budou dělat…
@Manonka píše:
Já vím, že je asi pozdě. Jen je mi jich prostě líto, noDoufala jsem, zda nemá někdo nějakou pozitivní zkušenost s tím, jak to vyřešit. Paní ji do telefonu řekla úplně přesně kolik tam je přeplatek, takže oni to taky moc dobře ví, ale je jim to fuk… A že to prostě jinak řešit nebudou a basta.
no jo, jenže jestli dobře chápu, co píšeš, tak v tuhle chvíli tam oni nemají přeplatek. zatím tam má firma jenom evidované platby záloh (které si zákazník sám navýšil), ale přeplatek nebo nedoplatek jako takový jim vyleze až po dalším odečtu elektřiny ![]()
jinak exovi se ve firmě jednou stalo to samé, že nějak zaplatil dvojnásobnou zálohu, jako že měl zrovna peníze, tak aby si předplatil a ono prd, to, že další měsíc nezaplatil mu evidovali jako nezaplacenou zálohu, tedy dluh u jejich společnosti a musel ji zaplatit znova, vyrovnalo se to pak až v rámci vyúčtování ![]()
@sagina Hele to nevím, já s nimi nemluvila. Ale prý ji ta paní na lince přesně řekla kolik mají zaplatit na zálohách a o kolik tam mají v plusu. Tak existuje něco jako mimořádné vyúčtování o které by mohli zažádat a co je k tomu třeba a jak to případně probíhá?
Tuším, že žádné mimořádné vyúčtování ji neudělají. To se snad dělá jen u přepisu. Ale co se týče toho přeplatku a odpojení - něž někoho odpojí, trvá to cca 45 dní. Dotyčnému chodí SMSky, dopisy a doporučené dopisy. Takže je to jen a jen její chyba, že hned po první SMS nešla na pobočku nebo neposlala email a nezačala to řešit. Takže jediný, komu může nadávat, je ona sama… Teď prostě bude muset počkat.
Nebo když nebudou chtít udělat mimořádné vyúčtování, tak jít k jinému dodavateli a tam to vyúčtování musí udělat, jen podle smlouvy musí dodržet výpovědní lhůtu.