Poševní hráze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.2.25 11:03

Poševní hráze

Dobrý den, omlouvám se za tak intimní otázku. Je mi 45 let a trpím na suchou kůži na intimních partií. Mezi stydkými pysky a poševní hrázi. Na gynekologii jsem byla diagnóza Leukoplakie předepsat Elocom, který pomohl. Problém je, že to neřeší suchost a neustále se to vrací. Svědí, pálí, štípe a praská. Teď aktuálně mám popraskanou hráz a jsou vidět náznaky leukoplakie
8o samozřejmě Zajdu zítra k Dr, ale prosím nevíte co by pomohlo na tu suchou kůži? Vyzkoušela jsem kde co moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.2.25 14:17

Zkusil bych si tam patlat po vyléčení tím Elocomem něco, co se dává na suchou kůži na obličej a dávat si to tam jednou denně a po sprše používat nějaké tělové mléko.

Nebo bych teď zkusil sulfur v krému, u nás se prodává asi za stovku a dá se to používat furt, řeší to dost kožních problémů. Kdyby to nepomohlo, zkusil bych mast Betadine a Ichtoxyl, obojí pomáhá na hodně kožních potíží. Ale nelze užívat dlouhodobě, ovšem při vyléčení by to už nebylo nutné. Možná by stálo za to zkusit doplňky stravy, zrovna na kůži prý pomáhá u mnoha obtíží Spirulina, v poslední době o tom čtu čím dál tím víc. Když by nepomohla, tak to můžeš po dvou třech týdnech přestat brát.
Zkoušela si hledat na anglických fórech? Na redditu by mohlo pár diskuzí být a ti lidé tam mají typy a mohla bys najít to, co pomůže tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.25 15:13
@Anonymní píše: Více

popros doktorku o předepsání tabletek Vagifem - jsou to malinké hormonální tabletky, které se vkládají dovnitř, na tyto problémy skvělé

• Citovat
  • Upravit
23
25.2.25 00:06

Dobry den doporučil bych gynella silver caps.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí