Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Jee to je super. Ja bych i ty rousky zaplatila. Jenze bud jsou svadlenky prehlcene, nebo chce nekdo za dospelackou rousku 250,– a za detskou 200,– coz je sileny ![]()
@Vemas šílený to je ale zdraví je holt přednější. Já dnes nechala u paní za 3 roušky 900,– a bylo mě to fukt a to jsem teď bez práce.
@Koblyha píše:
@Vemas šílený to je ale zdraví je holt přednější. Já dnes nechala u paní za 3 roušky 900,– a bylo mě to fukt a to jsem teď bez práce.
Tak to bych fakt nedala. 300,–? To musi byt aspon s vymenitelnym filtrem.
Prosim vas, holky, nediskutujte tady, at to neplevelime, prosim opravdu jen sicky, co nabízí svou praci.
Pokud by někdo šil, brala bych aspoň pro 2 letého a 12 leteho kluka, mám 2 poslední jednorázové.
Já i koupím, nechci zadarmo. Nemůžu sehnat nikoho ani za peníze. Všichni zaneprázdnění. ![]()
Ať to pošta nevozi sem tam. Ja začnu šít dnes. Uvidime, jestli někdo nabídne. Plzeňský kraj.
Dobrý den.
Diskusi ponechávám, přijde mi to jako dobrý nápad
Je doba, kdy si prostě musíme pomáhat.
Jen poprosím:kontaktní údaje si vyměňte důsledně přes soukromou zprávu, nikoliv veřejně!!! ![]()
Hezký den všem!
Petra
@admin píše:
Dobrý den.Diskusi ponechávám, přijde mi to jako dobrý nápad
Je doba, kdy si prostě musíme pomáhat.
Jen poprosím:kontaktní údaje si vyměňte důsledně přes soukromou zprávu, nikoliv veřejně!!!Hezký den všem!
Petra
To jsem samozřejmě měla na mysli.
děkuji
Tak kolik tedy za roušku nebo jak, zdarma? Potřebuji pro tatínka, jsem na Moravě a on sám v Čechách, dnes jsem mu posílala balíček respirator, mýdla antibakteriální atd.. takže balíček placený.. Zkoušela jsem jednu i ušít, šila jsem to celý den ručně
.
Ty roušky se maji posílat zdarma, nemaji se za ně chtít peníze a pošta to zdarma doručí. Ale evidentně nebude nabidka, ja to teda zadarmo delat budu, ale ja jsem nadsenec, co se dnes teprve zapojuje. Večer budu strihat a zitra šít první várku.
Napadlo me, ze každý, kdo šije roušky a chce je ZDARMA prostřednictvím posty někomu poslat, by se zde mohl přihlásit a zajemce by se s nim spojil prostřednictvím SZ. Zhotovitel by si sam urcil, jestli je nadále jeho nabídka platna editací příspěvku, např. dopsanim poznamky ‚pozastaveno‘ apod. Prostě jen čistě nabidky rousek zdarma.
Možná je to blbost, ale ja treba nemam FB a když posta zdarma rozvazi, tak bych taky chtela přispět. Teda az se necham proskolit maminkou, jak ušít
Prosím @admin o případné smazani, pokud je to celé nesmysl.