Posíláme roušky zdarma

lebambule
19.3.20 09:49

Posíláme roušky zdarma

Napadlo me, ze každý, kdo šije roušky a chce je ZDARMA prostřednictvím posty někomu poslat, by se zde mohl přihlásit a zajemce by se s nim spojil prostřednictvím SZ. Zhotovitel by si sam urcil, jestli je nadále jeho nabídka platna editací příspěvku, např. dopsanim poznamky ‚pozastaveno‘ apod. Prostě jen čistě nabidky rousek zdarma.

Možná je to blbost, ale ja treba nemam FB a když posta zdarma rozvazi, tak bych taky chtela přispět. Teda az se necham proskolit maminkou, jak ušít ;)

Prosím @admin o případné smazani, pokud je to celé nesmysl.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
19.3.20 10:03

Jee to je super. Ja bych i ty rousky zaplatila. Jenze bud jsou svadlenky prehlcene, nebo chce nekdo za dospelackou rousku 250,– a za detskou 200,– coz je sileny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.3.20 10:06

@Vemas šílený to je ale zdraví je holt přednější. Já dnes nechala u paní za 3 roušky 900,– a bylo mě to fukt a to jsem teď bez práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
19.3.20 10:11
@Koblyha
@Koblyha píše:
@Vemas šílený to je ale zdraví je holt přednější. Já dnes nechala u paní za 3 roušky 900,– a bylo mě to fukt a to jsem teď bez práce.

Tak to bych fakt nedala. 300,–? To musi byt aspon s vymenitelnym filtrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
19.3.20 10:13

Prosim vas, holky, nediskutujte tady, at to neplevelime, prosim opravdu jen sicky, co nabízí svou praci.

• Citovat
  • Upravit
281
19.3.20 10:37

Pokud by někdo šil, brala bych aspoň pro 2 letého a 12 leteho kluka, mám 2 poslední jednorázové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
19.3.20 10:46

Já i koupím, nechci zadarmo. Nemůžu sehnat nikoho ani za peníze. Všichni zaneprázdnění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
19.3.20 10:53

Prosím jen nabídky včetně kraje

Ať to pošta nevozi sem tam. Ja začnu šít dnes. Uvidime, jestli někdo nabídne. Plzeňský kraj.

• Citovat
  • Upravit
2089
19.3.20 11:12

Po bazarech hodně prodávají kolem 100 Kč za roušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.20 12:28

Holky přijde vám 50,– za roušku moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
19.3.20 12:53
  • Citovat
  • Upravit
20842
19.3.20 14:05

Dobrý den.

Diskusi ponechávám, přijde mi to jako dobrý nápad ;-) Je doba, kdy si prostě musíme pomáhat.
Jen poprosím:kontaktní údaje si vyměňte důsledně přes soukromou zprávu, nikoliv veřejně!!! ;-)

Hezký den všem!

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
19.3.20 14:25
@admin píše:
Dobrý den.

Diskusi ponechávám, přijde mi to jako dobrý nápad ;-) Je doba, kdy si prostě musíme pomáhat.
Jen poprosím:kontaktní údaje si vyměňte důsledně přes soukromou zprávu, nikoliv veřejně!!! ;-)

Hezký den všem!

Petra

To jsem samozřejmě měla na mysli. ;) děkuji

• Citovat
  • Upravit
705
19.3.20 17:18

Tak kolik tedy za roušku nebo jak, zdarma? Potřebuji pro tatínka, jsem na Moravě a on sám v Čechách, dnes jsem mu posílala balíček respirator, mýdla antibakteriální atd.. takže balíček placený.. Zkoušela jsem jednu i ušít, šila jsem to celý den ručně :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
19.3.20 17:21

Ty roušky se maji posílat zdarma, nemaji se za ně chtít peníze a pošta to zdarma doručí. Ale evidentně nebude nabidka, ja to teda zadarmo delat budu, ale ja jsem nadsenec, co se dnes teprve zapojuje. Večer budu strihat a zitra šít první várku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA