Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
No tak pokud to potrebujes akutne ukoncit tak ti nezbejva nic jineho nez tam zajit.
@Mikea píše:
No tak pokud to potrebujes akutne ukoncit tak ti nezbejva nic jineho nez tam zajit.
To fakt neraď, to je v současnosti to nejhorší, co lidi dělají, a nebudu se divit, když těm zdravotníkům dojde trpělivost a prostě všichni zavřou. ![]()
@Mikea píše:
Blbost.. To se v dnešní době vůbec nedělá.. Ordinace jsou zavřené
@Mikea píše:
To určitě ne!!! Nikam nechoď - zkoušej volat, pokud má mail, tak piš. Linky jsou přetížené. Zjišťuj po telefonu, kdy tam paní doktorka je.
@martina.se : zavřené (většinou)nejsou, jen se vše, co lze, snaží vyřídit na dálku. Jako třeba toto
@cell píše:
To určitě ne!!! Nikam nechoď - zkoušej volat, pokud má mail, tak piš. Linky jsou přetížené. Zjišťuj po telefonu, kdy tam paní doktorka je.@martina.se : zavřené (většinou)nejsou, jen se vše, co lze, snaží vyřídit na dálku. Jako třeba toto
U nás se tváří jako zavřené.. Funguje na zavolání, pak sestra odrmkne a pustí. Bez telefonu ani tuk
@martina.se píše:
U nás se tváří jako zavřené.. Funguje na zavolání, pak sestra odrmkne a pustí. Bez telefonu ani tuk
no vždyť jistě. Ale komunikují, to v tomto případě úplně stačí
Ahoj holky, chci se zeptat jak mám postupovat, když mi praktická lékařka nezvedá telefon teď v době koronaviru. Potřebovala bych ukončit neschopenku, paní doktorka mi řekla, že to ukončíme přes telefon, jenže to nikdo nezvedá. Včera jsem volala 7× a dnes 4×. Mají zavřenou ordinaci, ale podle paní z recepce by tam údajně někdo měl být.