Posílení imunity u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
2.6.23 17:02

Posileni imunity u dětí

Ahojky jdu s prosíkem už jsem trochu zoufalá… :D :zed: Mám dva syny.6,5 let a 10,5 měsíců. ;)
Od ledna porad nějaké nachlazení, kašel rýma teploty.Ten mladší opakujici se laryngitidy.
Před mesicem obou zjistili hemofila. Starší jej v nose mladší v nose, krku a obou uších. Po zjištění citlivosti dostali augmentin podotýkám 2×.pac proste to poprvé nezabralo podruhé dostali silnější. Je to necelych 14 dní kdy atb dobrali. A je to tady mladší od středy horečky a počínající laryngitida starší dneska namereno 37,8 a ma hustejsi rýmu… 8o Má natekly na pohmat mandle na krku a ma na nich bile tečky. Doktorka dnes na kontrole do krku koukala a říkala že krk má růžový že ty tečky nic nejsou.jeho ani v krku neboli. :nevim: Už ti měl 2× ty tečky a dělali i vytery a vždycky vytery čistý a tečky-čepy zmizely.
Me uz se chce brečet. Ja už opravdu nevím co mám dělat. Se starším už jsem objednaná má. pondeli na imunologii ať mu udělají testy nebo aspoň poradí. Tohle přeci není možný. Z něčeho se vyhrabou a do týdne sou tam zase zpět a něco jineho a to nechodím mezi lidi ted…Máte to někdo stejně? A nějaký typy co s tím? Něco opravdu účinného na imunitu? děkuji moc. ;)

Příspěvek upraven 02.06.23 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85214
2.6.23 17:19

A starsi dite chodi do skoly nebo skolky? Vitamin C (ovoce), vitamin D (a pobyt venku), zinek. Probiotika. Preventivne morska voda na cisteni nosu. A jinak vydrzet. Mladsi asi trpi na laryngitidy a s tim asi nic moc nenadelas. My se v tom placame dokola tento rok uz od zari, detem nechybi nic a stejne porad jeden nebo druhy domu neco napreskacku tahaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.6.23 17:40

@blumen Nechodi.uz sem ho z ní stáhla s nadějí že se to zlepší. V září jde do školy. Má v krku i bílé tečky na mandlich ale dnes na kontrole mu tam doktorka koukala a říkala že krk má růžový ať to neresim. V krku ho neboli
Na krku má trochu zvetsene mandle na pohmat.
Ale krk ho neboli. Nic mu není cítí se prý dobře.
Tak ja uz nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.6.23 17:47

Mrkla bych po opravdu kvalitních vitamínech, ne žádný Vibovit, Marťánci, apod.. doporučuji ig profil petra. zehnalkova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.6.23 17:50

@korn123 Tohle ja vůbec nekupuji.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.6.23 19:03

Ja už jsem i uvažovala u toho starsiho jestli se nezeptal na názor vyndani krčních mandlí..?
Ale.zase on sice je má x krát do roka natekly, má na nich bile cepy a tak a treba ho v krku I bolí, ale ve vyteru to má. vzdycky čisté…A angínu má 1× za rok když už. Nemá ji nějak opakovaně… ;) Tak nevím jestli se to nedělá spíš když opravdu děti mají angínu x krát za rok.On je sice mývalí několikrát natekle, s bilyma teckama ale nikdy z vyteru nic nevleze a samo to zmizí… :nevim: Tak nevím… :dance:
Uz jako začínám být zoufalá… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.6.23 20:24

Já mám dobrou zkušenost s Echinacinou :kytka:

Děti r. 2013 a r. 2020

• Citovat
  • Upravit
157
30.7.25 08:41

Ahoj,
Chci se zeptat máte nějaký ověřený typ co na posílení imunity 4 roky.
Zkoušeli jsme minulý rok všechno kozí kolostrum, vitamin C, sirupy na imunitu a pořád jsme marodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí