Neo bendovy kapky, pálili Vás/ Vaše děti?

MamkaDouDou
30.5.23 19:41

Neo bendovy kapky, pálili Vás/ Vaše děti?

Dostali jsme zelenou rýmu Neo-bendovy kapky a když jsem se na internetu chtěla kouknout, oč přesně jde, tak jsem se zhrozila. První odkaz vyjádření lékárníka z Moravy, že to je sajrajt používaný primárně v Praze??? Druhá o Bendových kapkách zde, že hodně pálí v nose.

Nevím jestli Neo znamená, že tento problém byl vyřešen. Já to stejně první vyzkouším na sobě, zajímá mě vaše zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
30.5.23 20:07

Ano, v Praze nám je doktorka předepisuje pořad. Kdykoliv nám je vyrobili zde, ani jedny nepálili. Jedny jswm vyzvedavala na severu Čech a pálily jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
30.5.23 20:31
@mababa232 píše:
Ano, v Praze nám je doktorka předepisuje pořad. Kdykoliv nám je vyrobili zde, ani jedny nepálili. Jedny jswm vyzvedavala na severu Čech a pálily jako blázen.

Přitom složení by mělo být totožné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2406
30.5.23 22:03

Já jsem je měla za poslední půlrok dvakrát a nepálily. Vyjádření lékárníka z Moravy jsem četla taky a při vší úctě si o něm myslím svoje. Pán má zřejmě pifku nejen na Bendovy kapky, ale hlavně na Pražáky. :D

Na druhou stranu, složení právě vždycky stejné být nemusí. Chápu to tak, že je nějaký úzus, jak je míchat, ale předepisující doktor to složení může ještě změnit. Takže věřím tomu, že některé třeba pálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
30.5.23 22:11
@annali píše:
Já jsem je měla za poslední půlrok dvakrát a nepálily. Vyjádření lékárníka z Moravy jsem četla taky a při vší úctě si o něm myslím svoje. Pán má zřejmě pifku nejen na Bendovy kapky, ale hlavně na Pražáky. :DNa druhou stranu, složení právě vždycky stejné být nemusí. Chápu to tak, že je nějaký úzus, jak je míchat, ale předepisující doktor to složení může ještě změnit. Takže věřím tomu, že některé třeba pálí.

Díky. Zítra to zkusím, i když se mi do toho mic nechce :D

• Citovat
  • Upravit
1
15.6.23 09:42

@MamkaDouDou
Včera jsem prvně použila Bendovy kapky a je to fakt síla a to jsem dospělá osoba. Vyhrkly mi slzy a tak půl hodiny to tak divně pálelo a slzela jsem. Dnes znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí