Oslabená imunita kvůli školce - co na posílení imunity?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3161
13.10.13 11:54

Prosim te nestraš :roll:,3 roky…ja počitam s prvnim rokem ;). Alex jeste bere Aerius a tam je taky nejaka slozka na posilneni imunity, tak uvidim co nam zitra rekne dr. ja uz chodim do prace, jeste dojizdim, tak prcek musi byt skoro celej den ve školce, ale pokud mam volnej den, tak si ho beru po obede. nekdy mam pocit, že učitelky maji v naplni prace snažit se aby bylo co nejvic deti doma nemocnych :jazyk:…diky za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
24.10.13 16:23

Tak mame každy den v inhalotoru flixotide a sačky broncho-vaxom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
24.10.13 17:22

@renatika

moc tě zdravím!
co to je ten flixotide? To + bronchovaxon jste dostali z alergologie?
Měla malá nějaký nález? Brali jí krev na alergo+imuno vyšetření?

Malý se držel suprově skoro 2 měsíce v kuse, i to je zázrak. Teď je doma od včerejška, ráno se mu dělalo hrozně na zvracení a takový dávivý kašel, tak jsem neměla odvahu dát ho do školky…pak jsem se dozvěděla, že 3 děcka tam blily…no, to je prostě „osud“ těch školek - věčně se tam točí nějaký bacily, virozy - střevní, žaludeční…atd. Co my jsme si všechno už dotáhli - to by bylo na román…záleží JEN a JEN na odolnosti dítěte - některé to skolí, některé to „vydrží“…uvidíme. Teď je celkem v pořádku, tak v úterý by šel do školky, snad jsme „něco“ zachytili včas… :nevim:

Malý taky bere ten bronchovaxon, jak jsem psala, už 3. sezonu, snad to nebude letos taková tragédie jako ty roky předtím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
2.12.13 17:15

Gerberka… flixotide je inhalator…na čisteni dychacich cest, maly nechce smrkat, tak to pomaha. ten bronchocaxon nam predepsala alergološka podle vysledku odberu krve…mel tam oslabenou imunitu…ted ho bereme druhy mesic, je to lepši…jen se mi zda, že na neho neco leze, ma den horečku a druhy den je v poradku a za par dni zase…ted zase rešim koktani, porad neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí