Poškrábaná pochva

Anonymní
27.8.15 11:34

poškrábaná pochva

Ahoj holky, téma je jasné. prosím anonymně. Přitel si udělal „nový sestřih“ v oblasti genitálií a ja mám z jeho „sestřihu“ poškrábanou pochvu.Na gyndu se mi nechce kvůli poškrábání a nevím čím to namazat. Děsně to svědí a asi bych se udrbala. Napadl mne kokosový olej nebo třeba domácí konopná mastička. Máte s tím některá zkušenost? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
27.8.15 11:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, téma je jasné. prosím anonymně. Přitel si udělal „nový sestřih“ v oblasti genitálií a ja mám z jeho „sestřihu“ poškrábanou pochvu.Na gyndu se mi nechce kvůli poškrábání a nevím čím to namazat. Děsně to svědí a asi bych se udrbala. Napadl mne kokosový olej nebo třeba domácí konopná mastička. Máte s tím některá zkušenost? :lol:

kokosakem podle meho nic nezkazis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.8.15 11:42

Fakt pochvu? :mrgreen: POchva je ta dutina uvnitř, ne? On na penisu snad chlupy nemá, a ze sestřihu na okolí se snad pochva poškrábat nedá, ne? :jazyk:
Mě to jen tak zaujalo, tipuju na poškrábaný poševní vchod, musí to být nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.8.15 11:46

Nějaký krém s aloe vera

@Talitha taky bych to viděla na jinou část než pochvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
27.8.15 11:47

Já bych taky volila kokosák. Tím nic nezkazíš a pokud by se to nespravilo, můžeš řešit, co dál. Ale kokosákem by se to mělo snad zklidnit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.15 11:48

:D tak poševní vchod :lol: no nepříjemné to vážně je. zkusím tedy ten kokosák :lol:

• Citovat
  • Upravit
13119
27.8.15 11:48

Namaž to buď normální modrou indulonou nebo bepanthenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
27.8.15 11:51

Pochvu určitě poškrábanou nemáš, leda by měl chlupatý i žalud :mrgreen: Máš poškrábanou vulvu. Víš co, já bych zkusila měsíčkovou mast. Nebo konopnou. Heřmánek. Prostě něco co zklidňuje. A hlavně nenosit kalhotky, dva tři dny navostro, aby to dýchalo.

• Citovat
  • Upravit
13141
27.8.15 11:54

Ještě mě napadá mast z dubové kůry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9783
27.8.15 11:58

@sunshinegirl
Třeba je přítel pořádné zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
27.8.15 12:01

Za mě doporučuju Canesten krém :kytka: sama ho používám když mě třeba dole přítel poškrábe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
27.8.15 12:01
@Doctus píše:
@sunshinegirl
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
27.8.15 12:06
@Doctus píše:
@sunshinegirl

Wow, to bych si nechala líbit. Pes nejlepší přítel člověka…ale na sex ne-e. Jen na ňuchňání, vycházky a jako věrného parťáka. Ale je krásnej, ne? Tedy ten pes

• Citovat
  • Upravit
9783
27.8.15 12:08

@sunshinegirl
A hlavně chlupatý (ale kde všude…)! :jazyk: Ještě by pány tvorstva mohl svými rozměry zahanbit. Tak to teda NE:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
27.8.15 12:14

Šla bych směrem mastiček na opruzený dětský prdelky. To poškrábání není o tolik jinačejší ;)
takže bepanthen, kalciovku, nebo třeba měsíčkovou nebo konopnou mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí