Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, téma je jasné. prosím anonymně. Přitel si udělal „nový sestřih“ v oblasti genitálií a ja mám z jeho „sestřihu“ poškrábanou pochvu.Na gyndu se mi nechce kvůli poškrábání a nevím čím to namazat. Děsně to svědí a asi bych se udrbala. Napadl mne kokosový olej nebo třeba domácí konopná mastička. Máte s tím některá zkušenost?
kokosakem podle meho nic nezkazis ![]()
Fakt pochvu?
POchva je ta dutina uvnitř, ne? On na penisu snad chlupy nemá, a ze sestřihu na okolí se snad pochva poškrábat nedá, ne? ![]()
Mě to jen tak zaujalo, tipuju na poškrábaný poševní vchod, musí to být nepříjemné.
Nějaký krém s aloe vera
@Talitha taky bych to viděla na jinou část než pochvu
Já bych taky volila kokosák. Tím nic nezkazíš a pokud by se to nespravilo, můžeš řešit, co dál. Ale kokosákem by se to mělo snad zklidnit
.
tak poševní vchod
no nepříjemné to vážně je. zkusím tedy ten kokosák ![]()
Pochvu určitě poškrábanou nemáš, leda by měl chlupatý i žalud
Máš poškrábanou vulvu. Víš co, já bych zkusila měsíčkovou mast. Nebo konopnou. Heřmánek. Prostě něco co zklidňuje. A hlavně nenosit kalhotky, dva tři dny navostro, aby to dýchalo.
Za mě doporučuju Canesten krém
sama ho používám když mě třeba dole přítel poškrábe.
@Doctus píše:
@sunshinegirl
Třeba je přítel pořádné zvíře.
Wow, to bych si nechala líbit. Pes nejlepší přítel člověka…ale na sex ne-e. Jen na ňuchňání, vycházky a jako věrného parťáka. Ale je krásnej, ne? Tedy ten pes
@sunshinegirl
A hlavně chlupatý (ale kde všude…)!
Ještě by pány tvorstva mohl svými rozměry zahanbit. Tak to teda NE. ![]()
Šla bych směrem mastiček na opruzený dětský prdelky. To poškrábání není o tolik jinačejší ![]()
takže bepanthen, kalciovku, nebo třeba měsíčkovou nebo konopnou mast.
Ahoj holky, téma je jasné. prosím anonymně. Přitel si udělal „nový sestřih“ v oblasti genitálií a ja mám z jeho „sestřihu“ poškrábanou pochvu.Na gyndu se mi nechce kvůli poškrábání a nevím čím to namazat. Děsně to svědí a asi bych se udrbala. Napadl mne kokosový olej nebo třeba domácí konopná mastička. Máte s tím některá zkušenost?